Benzerliği görünce yazmak istedim,sana ne hissettirir bilmiyorum ama.Ben de 10 aylık ilişkimi;geçen yıl haziranda noktaladım.Yalan,ihanet;aklına hayaline gelmeyen onlarca adilik yüzünden.Yetimhanede büyümüştü,duyguların en güzelini en temizini ben yaşattım.Ciğerimi söke söke ayrıldım.İlk günler kuş gibiydi beyefendi;özgür,daldan dala.Ben hayatımın en büyük kabusunu,ama öncesinde en büyük masalını Onunla yaşamış olarak,kararımın doğru ama acımın tarif edilir gibi olmamasına rağmen yaşamaya çalıştım,yasla tabi.Beyefendi arada dönmem için yokladı 2 ayda bir.Dönmedim.Gitti bana inat 15 gün içinde biriyle evlendi.Daha evlendiğinin 1. haftasında yine bana yazmaya başladı.Dün de en son,nolur gidelim buralardan,ikimize ait bir hayat kuralım yazmış,20 günlük karısının ütülediği gömleği giyerken.İşte bu hayvandan aşağı yaratık,benim yasını tuttuğum yüzüne bakmaya kıyamadığım sevdiğimdi.Bırak gitsin,unutmasa da unuttuğunu sanarak cezalandır;hiçbir kadın böylesine vazgeçilmeyi haketmiyor...Bu tarz erkeklerin adı erkek,ama adam olmuyor...