hayal kirikligi ustune hayal kirikligi..

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
diger actigim konuda 10 gundur biriyle ayrildi oldugumu soylemistim 10 aylik iliskimin yorumlarda elbet 10 ay kisaydi bu kadar uzuntu nasil diyeceksiniz. Cok cabuk seven, inanan ve baglanan karakteriniz varsa 10 ay sizin icin yeterlidir bu benim yapim ve hissettiklerim olduktan sonra yorum yapsak ne fayda. Dun onu uye olsugu bir sitede islettim baska bir kiz olarak tabi bu ayrildigim kisi tavlama asamasindaydi. Konu eski iliskiye geldi en son ne zaman biriyle ciktin diye sordum cevap suydu: yakin zamanda bitti ama sevgi coktan bitmis son noktayi koyana kadar aliskanlikmis benimkisi. ben de sordum aa o da mi sevmemis. bitirildigine gore surekli tartisma vardi . Ne zaman ayrildiniz bilmemnsildim attim. bunu duydum yikildim bundan 6 ay oncede ayrilmistik 5 gun yine bu gibi sitedeydi . Ve hakkimda kesin bitti artik barismak yok cok nazliydi vs vs demisti. bunu duydum ve o kadra mutsuzumki bunlR gercekmi sizce. 10 ay yanima gelmesi herseyi benle yapmasi, o kadar guzel seyler paylasmak, tum triplerimi cekmesi aliskanliktanmiydi kizlarr bu ne demekk(

Benzerliği görünce yazmak istedim,sana ne hissettirir bilmiyorum ama.Ben de 10 aylık ilişkimi;geçen yıl haziranda noktaladım.Yalan,ihanet;aklına hayaline gelmeyen onlarca adilik yüzünden.Yetimhanede büyümüştü,duyguların en güzelini en temizini ben yaşattım.Ciğerimi söke söke ayrıldım.İlk günler kuş gibiydi beyefendi;özgür,daldan dala.Ben hayatımın en büyük kabusunu,ama öncesinde en büyük masalını Onunla yaşamış olarak,kararımın doğru ama acımın tarif edilir gibi olmamasına rağmen yaşamaya çalıştım,yasla tabi.Beyefendi arada dönmem için yokladı 2 ayda bir.Dönmedim.Gitti bana inat 15 gün içinde biriyle evlendi.Daha evlendiğinin 1. haftasında yine bana yazmaya başladı.Dün de en son,nolur gidelim buralardan,ikimize ait bir hayat kuralım yazmış,20 günlük karısının ütülediği gömleği giyerken.İşte bu hayvandan aşağı yaratık,benim yasını tuttuğum yüzüne bakmaya kıyamadığım sevdiğimdi.Bırak gitsin,unutmasa da unuttuğunu sanarak cezalandır;hiçbir kadın böylesine vazgeçilmeyi haketmiyor...Bu tarz erkeklerin adı erkek,ama adam olmuyor...

iste ben de annesi babasi ayri yeterince sevgi gormemis ailesiyle degil , babaannesiyle kalan psikolojisi bozuk birini duzeltmeye , herseyi olup mutlu etmeye calistim yalan olmadi ama cok yanlislar yapti. ve dun gece o sitelerde dolasirken onu iskettim ve onlari soyledi. ve o kadar canim aciyorki hersey iyi olcak sanmistim ve o simdi hayatini yasiyor brnse mutsuZ.

Bence boyle yapmayin.Gordugunuz gibi ona bisey olmuyor olan yine size oluyor.Kendi kendinizi uzuyorsunuz.Benim nacizane tavsiyem kurcalamayin artik.Destikce daha cok uzuleceksiniz ve atlatmasi daha zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…