diger actigim konuda 10 gundur biriyle ayrildi oldugumu soylemistim 10 aylik iliskimin yorumlarda elbet 10 ay kisaydi bu kadar uzuntu nasil diyeceksiniz. Cok cabuk seven, inanan ve baglanan karakteriniz varsa 10 ay sizin icin yeterlidir bu benim yapim ve hissettiklerim olduktan sonra yorum yapsak ne fayda. Dun onu uye olsugu bir sitede islettim baska bir kiz olarak tabi bu ayrildigim kisi tavlama asamasindaydi. Konu eski iliskiye geldi en son ne zaman biriyle ciktin diye sordum cevap suydu: yakin zamanda bitti ama sevgi coktan bitmis son noktayi koyana kadar aliskanlikmis benimkisi. ben de sordum aa o da mi sevmemis. bitirildigine gore surekli tartisma vardi . Ne zaman ayrildiniz bilmemnsildim attim. bunu duydum yikildim bundan 6 ay oncede ayrilmistik 5 gun yine bu gibi sitedeydi . Ve hakkimda kesin bitti artik barismak yok cok nazliydi vs vs demisti. bunu duydum ve o kadra mutsuzumki bunlR gercekmi sizce. 10 ay yanima gelmesi herseyi benle yapmasi, o kadar guzel seyler paylasmak, tum triplerimi cekmesi aliskanliktanmiydi kizlarr bu ne demekk
(