hayal kırıklığı yaşıyorum, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi senta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin duyguların klasik seven kız duyguları,erkek arkadaşınınki ise klasik sevildiğini bilen odun erkek duyguları.bence sen üzerine fazla düşme,onu hayatının merkezine oturttuğunun farkında bunu değiştirmelisin.o seni merak etsin senin de özel alanların ondan ayrı bir hayatın olduğunu görmeli.

Şu an ki erkek arkadaşımı tanıdığımda 23 yaşındaydım, 35 e kadar ikimizinde farklı hayatları vardı, yıllarca yalvardı bana. Tamam dedim, iki aydır beraberiz, onda da var bu asilik, senin ki kadar dik sözlerle değil ama var. Bundan yıllar önce, bana bir mektup yazmıştı; içinde şöyle bir cümle geçiyordu ; bu adam senin gözlerinde aciz biri ama o bir sahibeyle yaşamayı beceremiyor ...

Anladım onu şimdi, kadını her şeye karışan, kendini kısıtlamaya çalışan bir varlık olarak gördüğünde ayarı bozuluyor. Çözümü ona sormadan anlattırmakta buldum, yani nerdesin demiyorum, ama aklımdasın seni merak ettim diyorum, kendiliğinden dökülüyor =)

Kendi alanları konusuna gelince, bu konuda ben kendimden bilirim, kimseyi karıştırmam bazı yerlere, yani mail şifremi kimse bilemez, evlensek bile alıp telefonumu karıştıramaz, böyle şeyler bana hakaret gibi geliyor, izin vermem. Bu bir kişilik meselesidir. Sevmediğin biri ile görüşmesi konusunda tavrını koyabilirsin ama üzerine sürtersen ters teper. Konuşmada ayar çok önemli, ben baştan uyardım; işine gelirse tarzı konuşmalara tahammülüm yok yaparsan cevabını alırsın, asla altta kalmam sonrasında yürütemeyiz bu ilişkiyi dedim. Sözcüklerini çok dikkatli seçiyor o yüzden. Asabi bir yapısı olmasına rağmen gerildiğimiz anlarda susabiliyor. Sustuğunda da ben konuşsun diye üzerine gitmiyorum, biraz yatışmayı bekliyoruz.

Yani herkesin bir kişiliği var, değiştiremezsin. Ya uzlaşma yoluna gideceksin ya da bitireceksin. Sana saygısızlık yapmasına izin verme, bunu alışkanlık haline getirmesin, karşısında güçlü dur. Senin bir kişiliğin varsa benimde var, uzlaşırsak yürür, uzlaşmazsak gider sinyalini alsın. Ama bunu kavga ederek yapma sakın, çünkü kavga ettin mi erkek iç güdüsü ile hatır saymayabiliyorlar, sakin sakin hallet ve kendini ezdirme.

ben seni merak ediyorum dediğim zaman "çocuk muyum, başıma bişey gelmez" diyor.
yıllar geçtikçe bu noktaya gelmedik zaten en başından beri böyleydi, karakteri böyle yani.
kendine ait sınırları var ve benim bile girmeme izin yok.
bana facebook aç, girip bakmam bile, sen neden bakma ihtiyacı duyuyorsun diyor.
ama işte ben bunu kabullenemiyorum. onun benden ayrı bir hayatı olması, benden sakladığı bişeyler varmış izlenimi uyandırıyor bende.
güvenemeyen yapım yüzünden belki de.

okuyorum canım o yüzden başka bir şehre gidemem bu aralar.
bir de sevgilim kısasa kısas yapan bir insandır.
ben bunları yaparsam sürünmez yani, o da alır başını gider, o da gece çıkar sabaha kadar gelmez.
bugüne kadar bişeyi kafasına takıp üzüldüğünü pek görmedim.
sadece nişan konusunda gerçekten üzülmüştü.
ben ayrılmaya kalktığımda bile bir üzüntü belirtisi yoktu.
ikizler burcu, duygusuz yani.

sen bir yap bakalım nasıl korkuyor.başka bir şehre gidemesen de bir süre sallama madem öyle seni rahat bırakıyorum de ve kafana göre takıl.sen kendini güçsüz hissediyorsun sürünmez diyorsun o da seni biliyor bensiz yapamaz diyor.onsuz da yapabileceğini gördüğünde gör bak nasıl değişecek.gece çıksın sabaha kadar gelmesin ne olacak.bu seni çaresiz yapmasın.bir süre böyle yapsa da birşey kaybetmezsin.bir yapar iki yapar bakar sen istikrarlı gidiyorsun bu sefer senin derdine düşer.güçlü ol yap bak bu dediklerimizi.ne yaparsa yapsın kararından dönme.onun da sana düşkün olmasını istiyorsan bunları yapacaksın.yoksa aynı tas aynı hamam gider.

senin duyguların klasik seven kız duyguları,erkek arkadaşınınki ise klasik sevildiğini bilen odun erkek duyguları.bence sen üzerine fazla düşme,onu hayatının merkezine oturttuğunun farkında bunu değiştirmelisin.o seni merak etsin senin de özel alanların ondan ayrı bir hayatın olduğunu görmeli.

biz zaten farklı şehirlerdeyiz, haftada 1gün yüzyüze görüşüyoruz.
yani kendime ait alanım zaten var. okuyorum, okulda arkadaşlarım var. onlarla zaman geçiriyorum.
evde kitap okuyorum, ders çalışıyorum, akrabalarımla görüşüyorum.
ben içimdeki aşkı olduğu gibi, saf haliyle karşımdaki adama sunamazsam bu ilişkinin platonik aşktan ne farkı kalır?

sen bir yap bakalım nasıl korkuyor.başka bir şehre gidemesen de bir süre sallama madem öyle seni rahat bırakıyorum de ve kafana göre takıl.sen kendini güçsüz hissediyorsun sürünmez diyorsun o da seni biliyor bensiz yapamaz diyor.onsuz da yapabileceğini gördüğünde gör bak nasıl değişecek.gece çıksın sabaha kadar gelmesin ne olacak.bu seni çaresiz yapmasın.bir süre böyle yapsa da birşey kaybetmezsin.bir yapar iki yapar bakar sen istikrarlı gidiyorsun bu sefer senin derdine düşer.güçlü ol yap bak bu dediklerimizi.ne yaparsa yapsın kararından dönme.onun da sana düşkün olmasını istiyorsan bunları yapacaksın.yoksa aynı tas aynı hamam gider.

çok doğru söylüyorsun.
beni kaybetmeyi göze alabileceğini sanmıyorum.
bunu kullanarak belki biraz daha yol katedebilirim.

biz zaten farklı şehirlerdeyiz, haftada 1gün yüzyüze görüşüyoruz.
yani kendime ait alanım zaten var. okuyorum, okulda arkadaşlarım var. onlarla zaman geçiriyorum.
evde kitap okuyorum, ders çalışıyorum, akrabalarımla görüşüyorum.
ben içimdeki aşkı olduğu gibi, saf haliyle karşımdaki adama sunamazsam bu ilişkinin platonik aşktan ne farkı kalır?

erkeklere malesef böyle şeyler yaramaz.içindeki aşkı bir süre içinde sakla.ayrı şehirlerde olmanız bunu uygulamak için çok iyi.telle görüşüyorsunuzdur sık sık.sen dediklerimi uygula bak pişman olmazsın.sabah kalkacaksın aramadan okula gideceksin o arayana kadar aramayacaksın.o arayınca da gayet güzel konuşup fazla uzatmadan kapatacaksın.birkaç saat sonra da sen ararsın.sonra tam konuşurken aşkım bi arkadaş geldi kapatıyorum gibi senden kaynaklanan bir sebeple kapatacaksın.olur da niye aramıyorsun sık sık gibi birşey sorarsa ne bileyim arıyorum aşkım bugün pek müsait olamadım heralde fazla arayamadımmı dersin.belki sormaz ama bir iki gün daha böyle uygularsan mutlaka soracaktır.tabi ertesi gün de mutlaka bir iki kere de aramasına cevap vermeyeceksin sonradan açıp aşkım duymamışım veya arkadaşla birşey konuşuyordum açamadım diyebilirsin.tabi bu arada ona hiçbir konuda hesap sormak yok.böyle böyle aklı senle ilgili sorularla dolar o zaman o seni sorgulamaya başlar göreceksin.

Kızmayın ama daha şimdiden bu kadarını yapabiliyorsa, evlendiginizde ya da nisanlandiginzda napar diye dusunmuyor degilim. Nasil size karisamayacaginizi soylebilir!! Bence kendinizi ezdirmeyin, aşk güzel bir şey ama hak ettiginizi de alamiyorsanız bence bir kez daha dusunun derim

Back
X