Hayal kırıklığı

“Ama ben her zaman ağırdan alma taraftarı oldum “cümlenizde bazı şeyleri istemenize rağmen öyle degil gibi görünmek hevesli görmememek olarak algıladım ben.

O ise duygularını şeffaf yaşamış .
Sonuç itibari ile şeffaf yaşamayan sizsiniz .
Yani adam sizi kandırmamıs boşanmış ve çocuklu biri ile ileriyi düşünmüyorum demiş gayet dürüstçe .Hiç bir sey söylemeyip sizinle eğlenip zaman geçirip çok sonra gidebilirdi.

Bence siz kendinizi sorgulayın.

Bosanmak gayet olağan birşey fakat işin içinde çocuk varsa annenin kılı kırk yarması gerekir doğrusu budur.

Bence bosanmanla alakali degil de;
Zaten bir evlilik atlatmis,neden beni oyalayip agirdan aliyor.Buradan ne koy olur ne kasaba tavri bu.
Muhtemelen cinsel arzular dahilinde kurulmus bir iliskiydi onun tarafindan..
Biraz agirdan alininca yahut hafifce ciddilesilince de kacip gitti.
Meali bu sanki.

Adam duygularınızla falan oynamamış. Çocuklu bir sorumluluk almak istememiş sadece ya da denk olmadığınızı düşünmüştür ki haklı da sayılır. Ben de çocuklu biriyle bekar çocuksuz birini denk tutmam.

O doğru insan değilmiş sadece. Doğru insanla karşılaşana kadar malesef arada böyle saçma insnlar da çıkıyor karşımıza. Hiç üzülmeyin.. Ben de boşanmış ve şuan ikinci evliliğini yapmış biriyim. Arkadanıza bile bakmayın, adamın karakterini erken farkettiniz bu da bir şanş hatta. Önğnüze bakın boşverin kendi boş dünyasında yaşamaya devam etsin o. Size mutlu bir hayat dilerim

Ayrılık sebebinin sizin boşanmanız ve çocuğunuz olduğundan emin misiniz? Karakterlerinizin uygun olmadığını düşünebilir. İstediği bazı şeyleri sizde bulmamış olabilir. Ya da düşünüp çocuklu biriyle birlikteliğin zor olacağına da karar vermiş olabilir. Her ilişkinin devam etmek gibi bir zorunluluğu yok üstelik. Hemen "duygularımla oynadı" düşüncesine kapılmanız çok yanlış bana göre. Ne yazık ki burada çok okuyorum, boşanmış kadınlar kullanılmış, kandırılmış hissetmeye başlıyor. Bu yaşananların çoğu hiç evlenmemiş insanların da başına geliyor zaten. Sizlere özel bir durum yok bana göre.

Baştan yapamayacağını anlaması iyi olmuş. Bağlansaydınız daha zor olacaktı
Belki çocuklu biri ile daha iyi anlaşabilirsiniz, kısmet

Alıntılamayı düzgün yapsanız nasıl olur? Gri kısmın içine değil, altına yazacaksınız.

Anormal bir durum görmedim ben. Boşanmış ve çocuklu biriyle sevgili olmak ayrı, evlenmek apayrı konular. Sevgili olarak sorun yok ama evlilik düşüncesindeysen benden olmaz demiş dürüstçe.

Yine olmamış

Tamam evlilik düşünmüyormuşsunuz, o da düşünmüyormuş. Sorun ne o zaman?

Reactions: Cac

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…