- 7 Temmuz 2009
- 1.444
- 2.224
- 658
- Konu Sahibi Karamsarkiz
-
O doğru insan değilmiş sadece. Doğru insanla karşılaşana kadar malesef arada böyle saçma insnlar da çıkıyor karşımıza. Hiç üzülmeyin.. Ben de boşanmış ve şuan ikinci evliliğini yapmış biriyim. Arkadanıza bile bakmayın, adamın karakterini erken farkettiniz bu da bir şanş hatta. Önğnüze bakın boşverin kendi boş dünyasında yaşamaya devam etsin o. Size mutlu bir hayat dilerimMerhaba arkadaşlar ben boşanmış bir bayanım konuştuğum biri vardı. Benim ayrıldığımi çocuğum oldunu biliyordu. Zaten çok hızlı gelişti herşey hoşlanıyorum yok şu yok bu ama ben herzaman ağırdan alma taraftarı oldum . Ortada hiç bişey yokken bizden olamayacağını sevgililikten ileri gidemeyecegimizi ve bunuda zaman kaybı olarak görüyormuş. Yaptığına tabi ki üzülmedim. Ama gerçekler bir kez daha yüzüme vurulmuş oldu. Neoldu yani bosandiysak adam oldurseydik eminim ki insanların gözünde daha farklı olacaktık. Hep hayal kırıklığı mi olacak böyle,,,
Onun çocuğu yok muydu? Hayır kendisi bekar ben en baştan dedim zaten sıkıntı yok dedi
Bence bosanmanla alakali degil de;
Zaten bir evlilik atlatmis,neden beni oyalayip agirdan aliyor.Buradan ne koy olur ne kasaba tavri bu.
Muhtemelen cinsel arzular dahilinde kurulmus bir iliskiydi onun tarafindan..
Biraz agirdan alininca yahut hafifce ciddilesilince de kacip gitti.
Meali bu sanki.
Bende öyle düşünüyorum. Ama bana yaklaştığı iğrenç zihniyetini yeni yeni anlıyorum ki annesinde benimle aynı durumda onunda babası vefat etmiş.
O doğru insan değilmiş sadece. Doğru insanla karşılaşana kadar malesef arada böyle saçma insnlar da çıkıyor karşımıza. Hiç üzülmeyin.. Ben de boşanmış ve şuan ikinci evliliğini yapmış biriyim. Arkadanıza bile bakmayın, adamın karakterini erken farkettiniz bu da bir şanş hatta. Önğnüze bakın boşverin kendi boş dünyasında yaşamaya devam etsin o. Size mutlu bir hayat dilerim
Çok teşekkür ederim mutluluğunuz daim olsun kaç yaşına gelirsek gelelim bivtarafimiz hala çocuk gibi sevilmek istiyor
Ayrılık sebebinin sizin boşanmanız ve çocuğunuz olduğundan emin misiniz? Karakterlerinizin uygun olmadığını düşünebilir. İstediği bazı şeyleri sizde bulmamış olabilir. Ya da düşünüp çocuklu biriyle birlikteliğin zor olacağına da karar vermiş olabilir. Her ilişkinin devam etmek gibi bir zorunluluğu yok üstelik. Hemen "duygularımla oynadı" düşüncesine kapılmanız çok yanlış bana göre. Ne yazık ki burada çok okuyorum, boşanmış kadınlar kullanılmış, kandırılmış hissetmeye başlıyor. Bu yaşananların çoğu hiç evlenmemiş insanların da başına geliyor zaten. Sizlere özel bir durum yok bana göre.
Haklisiniz
“Ama ben her zaman ağırdan alma taraftarı oldum “cümlenizde bazı şeyleri istemenize rağmen öyle degil gibi görünmek hevesli görmememek olarak algıladım ben.
O ise duygularını şeffaf yaşamış .
Sonuç itibari ile şeffaf yaşamayan sizsiniz .
Yani adam sizi kandırmamıs boşanmış ve çocuklu biri ile ileriyi düşünmüyorum demiş gayet dürüstçe .Hiç bir sey söylemeyip sizinle eğlenip zaman geçirip çok sonra gidebilirdi.
Bence siz kendinizi sorgulayın.
Ya bı yandan en baştan erken bitmesi daha iyi oldu diye düşünüyorum
Baştan yapamayacağını anlaması iyi olmuş. Bağlansaydınız daha zor olacaktı
Belki çocuklu biri ile daha iyi anlaşabilirsiniz, kısmet
Evet kendimi kaptirsaydim daha kötü olacakti
Alıntılamayı düzgün yapsanız nasıl olur? Gri kısmın içine değil, altına yazacaksınız.
Anormal bir durum görmedim ben. Boşanmış ve çocuklu biriyle sevgili olmak ayrı, evlenmek apayrı konular. Sevgili olarak sorun yok ama evlilik düşüncesindeysen benden olmaz demiş dürüstçe.
Bu sefer oldu alıntı yok ben zaten evlilik düşünmüyordum bana sorduğunda evlilik düşünmüyorum demişti oda bende düşünmüyorum demişti
Yine olmamış
Tamam evlilik düşünmüyormuşsunuz, o da düşünmüyormuş. Sorun ne o zaman?
Merhaba arkadaşlar ben boşanmış bir bayanım konuştuğum biri vardı. Benim ayrıldığımi çocuğum oldunu biliyordu. Zaten çok hızlı gelişti herşey hoşlanıyorum yok şu yok bu ama ben herzaman ağırdan alma taraftarı oldum . Ortada hiç bişey yokken bizden olamayacağını sevgililikten ileri gidemeyecegimizi ve bunuda zaman kaybı olarak görüyormuş. Yaptığına tabi ki üzülmedim. Ama gerçekler bir kez daha yüzüme vurulmuş oldu. Neoldu yani bosandiysak adam oldurseydik eminim ki insanların gözünde daha farklı olacaktık. Hep hayal kırıklığı mi olacak böyle,,,
Arkadaşlar bu konuyu açtıktan 4gun sonra aradı beni pişman olduğunu herşeye hazır olduğunu söyledi. Bende istemedim ikna etmeye çalıştı üç gün sonrada kendimi bı ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi bende tepki bile vermedin. Arkadaş olarak kalmak istedi. Kabul ettim yanlış mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?