arkadaşlar ben yeni üye oldum bi kaç gündür pek iyi değilim burda anlatırsam rahatlarım diye düşündüm. bayramın ikinci günü yeni bir ilişkiye başladım. aslında facebooktan tesadüfen tanıştık böyle şeyler pek tarzım değildir ama bir kaç hafta konuştuktan sonra görşmeye karar verdik. bayramın ikinci günü benim içinde onun içinde en uygun zamandı ve görüştük. herşey çok güzeldi bana göre uzun zamandır kimseye bir şeyler hissedemiyordum bu sefer oldu galiba düşündüm. tek hoşuma gitmeyen eve bırakırken beni arabada öpmüş olmasıydı yanii herşey çok hızlı gelişiyordu ve bu beni korkuttu biraz. neyse aradan bi kaç gün geçti ve sürekli beni aradı tekrar görşelim diye . ikinci görüşmemizde beni akşam 6 gibi evden aldı ben eve yakın bir yerde oturup bir şeyler içmek istedim eve dönmem zor olmasın diye sorun değil ben seni eve bırakırım araba var nasıl olsa geç kalmazsın dedi bize uğramamız lazım köpeklere mama vermeyi unuttum hemen çıkarız dedi. bize uzakta oturuolar biraz üç katlı bi valla ve ailesi şehr dışındaymış biraz huzursuz oldum ama ona güvenmedğimi düşünmesinide istemedmm o yüzden bir şey diyemedm. neyse eve gittk gel sende bir kahve içeriz dedi önce sen işini hallet beklıorm bn seni dedim
sonra kıramadım girdim içeri. bana evi gezdirdi sonra film izleyelim istersen çıkmayalım dışarı çıkıcaz yine aynı şey olcak dedi. her şey gaet normal görünüyordu peki tmm dedim onada. oturduk film izlemeye başladık ama sadece ben izliyordum onun aklı başka bi yerdeydii hissetiim ve rahatsız olmaya başladım sürekli uyardım ama anlamadı iyice abartmaya başladıı bnde kızmaya . ben kızınca oda kızdı anlamadığım bir şekilde çocukmusun kzım sen benim lisedeki kız arkdşlarım bile böyle yapmıyordu dedi çok kabalaştı ve hiç bşy olmamaış gbi filmi izlemeye başladıı ben eve gitmek istiyorum dedim tmm bn seni bırakıyım dedii saat geç olmuştu ve bn orayı hç bilmıordum o bırakmak zorundaydık. çıktm arkamdan geldii bni çok üzüyorsun yanlış anladın dedii önce bn çok şaşakındım şakamı yapıorsun ne anlamamı beklıodun dedm. bnm çok kızgn olduğumu anladı tavrı değişti birden. yapmacık yapmacık gülmeye başladı sen böyle yapıorsun diye üzülceğimimi sandın bnm etrafımda bir sürü kız var dedii ve yanımda bir kzı aradıı
bağıra bağıra konuştu beni üzmek ister gbi
hayatım napıorsun uyuomuydun kıyamam sana ben neyse öpüorum seni dudaklarından dedi ve kapattı ikinci şoku burda yaşadım zatn yarı yolda indim arkamdan seslendi hç bakmadım taksiye atladım ve eve geldim. o kadr sinrlydimki hırsımı alamayıp o gece msj attıım (şimdiye kadr yaşadığım en kötü gündü seninle ilgili çok yanılmışımhala şoktayımkimseye güvenmemek gerktğini bu kadr çirkin bir şeklde öğrenmiş oldumaslında sana msj atmayada gerk yokama bu kadarını hakedıorsun). cvpta (ok). msj attığımada pişman oldum iyice sinrim bozuldu ve ağlamaya başladım
üstünden bir kaç gün geçti ve ben çok kötüyüm nasıl unutucağımı bilmıorm bu yaşananları. yardıma ihtiyacım var
biliorum çok saçma ama yaptığından pişman olup beni aramasını bekliyorum bütn bunları yapan bir insandan böyle bir şey beklemk çok saçma farkındaym ama uzun zamndan sonra birine bir şeyler hissedip sonra hayal kırıklığına uğrayınca böyle oluor sanırım. çok detaylı anlattım umarım anlaşılır olmuştur. fikrlerineze ihtiyacım var şimdiden teşekkrler ...
sonra kıramadım girdim içeri. bana evi gezdirdi sonra film izleyelim istersen çıkmayalım dışarı çıkıcaz yine aynı şey olcak dedi. her şey gaet normal görünüyordu peki tmm dedim onada. oturduk film izlemeye başladık ama sadece ben izliyordum onun aklı başka bi yerdeydii hissetiim ve rahatsız olmaya başladım sürekli uyardım ama anlamadı iyice abartmaya başladıı bnde kızmaya . ben kızınca oda kızdı anlamadığım bir şekilde çocukmusun kzım sen benim lisedeki kız arkdşlarım bile böyle yapmıyordu dedi çok kabalaştı ve hiç bşy olmamaış gbi filmi izlemeye başladıı ben eve gitmek istiyorum dedim tmm bn seni bırakıyım dedii saat geç olmuştu ve bn orayı hç bilmıordum o bırakmak zorundaydık. çıktm arkamdan geldii bni çok üzüyorsun yanlış anladın dedii önce bn çok şaşakındım şakamı yapıorsun ne anlamamı beklıodun dedm. bnm çok kızgn olduğumu anladı tavrı değişti birden. yapmacık yapmacık gülmeye başladı sen böyle yapıorsun diye üzülceğimimi sandın bnm etrafımda bir sürü kız var dedii ve yanımda bir kzı aradıı
bağıra bağıra konuştu beni üzmek ister gbi
hayatım napıorsun uyuomuydun kıyamam sana ben neyse öpüorum seni dudaklarından dedi ve kapattı ikinci şoku burda yaşadım zatn yarı yolda indim arkamdan seslendi hç bakmadım taksiye atladım ve eve geldim. o kadr sinrlydimki hırsımı alamayıp o gece msj attıım (şimdiye kadr yaşadığım en kötü gündü seninle ilgili çok yanılmışımhala şoktayımkimseye güvenmemek gerktğini bu kadr çirkin bir şeklde öğrenmiş oldumaslında sana msj atmayada gerk yokama bu kadarını hakedıorsun). cvpta (ok). msj attığımada pişman oldum iyice sinrim bozuldu ve ağlamaya başladım