hayal kırıklığı.

eminim evde eşi ile çok iyidir arası hatta eşinede onu ne kadar çok sevdiğini, onsuz olamıyacağını söylüyor beraber yaşlılık için planlar yapıyordır bir yandanda 5 sene boyunca seninle gününü gün ediyor.

hadi insanın gönlü kanar, erkeğin yalanlarına inanırsın ama 5 senede yalanlara kanılmazki. hani son günlerde moda bir söz var 'baktın olmuyor, bakmıyacaksın' diye aynen öyle 2-3 kendine kullandırmadan etinden sütünden faydalandırmadan beklersin, söylediklerinde ciddi mi anlarsın yalanı ortaya çıktımı da tekmeyi basarsın bu kadar basit 5 senede beklenmezki.

konu sahibi ortalarda yok milet birbirine girmiş..zaten iki cümle yazdı kayboldu gitti..

şu aldatma hikayelerinde aklıma en çok o günahsız çocuklar geliyor..eşini sevmeyen bir baba,aile hayatı olmayan mutsuz bir anne..arada kalan yavrucaklar..

2.kadın olmayı kabul eden hemcinsleirme neden üzülemiyorum,empati yapamıyorum biliyor musunuz? işte bu çocuklar yüzünden.hiç mi akıllarına gelmiyor sevgililerinin çocukları? hiç mi onlar için canları yanmıyor?

Allah doğru yolu göstersin..

adamin tresmi nikahli evli olmasi evlenilecek erkek olma sifatini yitirmesine yeterlidir..
adam ben iktidarsizim dese dahi inanmam....
hadi adam esseklik etmis ..
dile kolay ya 5 yil sonu belli olmayan sey icin beklenirmi..
zaten evli adam beklenmzde..
o adam o kadini bosamaz..
konu sahibi vaktiyle tup kuyruklari bekleniyordu..
ama bi amaci vardi evli adamla amac olurmu..
28 yasindasin hic birsey icin gec degil..
kendine yeni hayat kur bence...
kimseye sebep olma....sebebinde olmasin...:ssz:

Sanırım "günah çıkarmaktan" kastımın "kendini rahatlatma" çabası olduğunu idrak edebilmişsinizdir..
Hala bu kızla köydeki kadınları nasıl bir tutuyorsunuz?
Allah esirgesin böyle bir durumda eşime duyduğum kinin aynısını o kıza da duyardım..
28 yaşında benden daha büyük bir insan bu 17-18 yaşında cahil bir genç kız değil..
Ayrıca farkındaysanız hala "ne kadar bekleyeceğimi bilmediğim kişiyi mi bekleyim" diye akıl soruyor yani hiç de pişman olmuşa benzemiyor...
Hala buraya ne diye soruyor sizce bunun açıklaması var mı?
Besbelli sizin gibi birilerinin çıkıp "etmiş bir hata" gibi bir laf edip de içini rahatlattırmak çabası bence başka da birşey değil...
Son olarak "evet keyfi evli kadınla birlikte olan metrestir gözümde.." Allah akıl fikir versin herkese bence de...

Canım benim sen bana cevap yetiştireceğine kıza bir kaç cümle bişey yazsanda bu kulupte olduğunun anlamı olsun. Buraya üye olmaktaki amaç acaba başkalarına sataşıp zaman geçirmek mi. Ben konu sahibi arkadaşa yorum yaptım sana yapmadım ki. Herkes kendi ailesinden sorumludur dedim. Adam iki kadınıda kandırmış dedim, bundan sonra doğru olan adamla görüşmemek dedim. Kadını kınamadım kınamamda. Valla adam kendi çocuğunu karısını düşünmüyorsa bize bilmem ne yemek düşer. O yüzden çok büyük bir yanlış var ortada bizde tüm iyi niyetimizle arkadaşa bitir bu işi diyoruz. İşi öyle bir noktaya getirdiniz ki sanki biz kıza hak veriyoruz Allahım ya gülmemek elde değil:27:

kadın kız artık her neyse arasın macera senin benim onun kocası buna uymak zorundamı ??

erkekte ahlaksız dedim orda okumadın galiba .bide artık şundan sıkıldım kınama başına gelir bu ne ya beduuanın kibarcası mı oluyor ?ne yapalım alkış mı tutalım evli birinle ilişki yaşayan birine .kuranı yalan yanlış yorumluyorsunuz .neyse dediğim gibi erkek masum demedim diyorum ama kadında masum değil .ne o bekar adam mı yok ortada .evli birine neden kapılıyorsun ama bu aşk deyip geçmek bunun arkasına sığınmak ne saçma şey yarabbim .ya neyse ben evli birinle birşeyler yaşayan kadın -erkek farketmez bütün insanlara diyorum zaten .erkekler kötü evet erkekler cinsellik için kadınların duygularını hiçe sayarak davranabilir ama sen doğru düzgün yolunda gitsen hiçbirşey yapamazlar ayrıca o adamada sorsak şimdi oda şunu der ona söyledim evli olduğumu ama hala benle .sorunlarım vardı bi ara boşluğa düştüm karımı aldattım ama kız peşimi bırakmıyor .yada beni o baştan çıkardı benim evim var çocuğum karım var onları sevmesem boşanır onla evlenirdim zaten vs vs .bu iki insan ne derse desin suçluu okadar .

Canım benim sen bana cevap yetiştireceğine kıza bir kaç cümle bişey yazsanda bu kulupte olduğunun anlamı olsun. Buraya üye olmaktaki amaç acaba başkalarına sataşıp zaman geçirmek mi. Ben konu sahibi arkadaşa yorum yaptım sana yapmadım ki. Herkes kendi ailesinden sorumludur dedim. Adam iki kadınıda kandırmış dedim, bundan sonra doğru olan adamla görüşmemek dedim. Kadını kınamadım kınamamda. Valla adam kendi çocuğunu karısını düşünmüyorsa bize bilmem ne yemek düşer. O yüzden çok büyük bir yanlış var ortada bizde tüm iyi niyetimizle arkadaşa bitir bu işi diyoruz. İşi öyle bir noktaya getirdiniz ki sanki biz kıza hak veriyoruz Allahım ya gülmemek elde değil:27:

Ben ona yazacağımı yazdım zaten yorma kafanı sen...Siz bitir diyorsunuz ama bu kızın bitirmeye niyeti yok ki...
Ben de onu anlayamadınız mı merak ediyorum? "Kızın yaptığının yanlış olduğunda hemfikiriz sadece gördüğüm kadarıyla..
Ama 28 yaşında bir kadın bunun farkında değil hala...Tahammül edemiyorum bu insanlara...

Burada aldatılan kadın olduğunu nereden çıkardınız sorabilir miyim?
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı da pek kötü canım :37:

aldatılan arkadaşlar yazmış yukarlarda cnm bakarsan görürsün yazamayanlarda kendini belli ediyo zaten yaptığı yorumlardan neyse onlar beni ilgilendirmezde...yoo bence süper bi mantık ne yapayım şimdi kızın biri gitmiş 5 yıl evli adamla olmuş saldırayımmı burdan hakaretmi edeyim bahanemi vereyim kusura bakma da benimde kız kardeşlerim var başıma gelmesini istemediğim şeyi kınamam ben..benim kocamla birlikte olduda aferin mi dedim kıza ne saçmalıyosun anlamadım elin kızı elin evli adamı elin aldatılan kadını ben burda tü k.ka deyince benim başıma gelmicekmi yani :1::1: tamam cnm sen kına yargıla senin başına gelmesin sana dokunan da dokunmayanda yılan bin yaşasın....

Ben ona yazacağımı yazdım zaten yorma kafanı sen...Siz bitir diyorsunuz ama bu kızın bitirmeye niyeti yok ki...
Ben de onu anlayamadınız mı merak ediyorum? "Kızın yaptığının yanlış olduğunda hemfikiriz sadece gördüğüm kadarıyla..
Ama 28 yaşında bir kadın bunun farkında değil hala...Tahammül edemiyorum bu insanlara...

Yorum yazmış farkındayım bitircem diye. belki birimizin yorumu samimi gelirde diğer kadına bir yararımız olur. Hep hakaretle bir insana doğru yolu gösteremeyiz ben bunun korkusundayım. Mevlana bile ne olursan ol yinede gel demiş. İnsanız nihayetinde hatalar yapıyoruz ama önemli olan hatamızın farkına varıp tövbe etmek. Herkes yüklenirse doğruyu görmekte zorlanır. Yoksa dibine kadar yanlış zaten ve bu benim annemin başınada geldi ama biz babamla hallettik olayı diğeri beni enterese bile etmez. onun ailesinden tek bir kişiye duyurmadık. Rabbimin adaleti o kadar büyük ki bazı şeyleri ona bırakmaktan yanayım.

çok iyi olmuş biliyor musun ?
gerçekten hiç üzülmedim sana. aşka saygım sonsuz amaaa evli bir adamla her ne bahaneyle olursa olsun görüşülmez!
5 yıl diyorsun 5 yıl dile kolay. çocukta olsa 5 yıl içinde boşanmak isteyen adam boşanır.. çocuğun velayetini almak için çırpınırdı.
belki düzelecekti araları sen olmasan nerden biliyorsun ? yazık değil mi o çocuğa .. anne bi yerde baba bir yerde..
hem sen yuva yıkarak yuva kurulabileceğine inanıyor musun ?
hem evlilik heyecanını bilen bir adamla ne kadar aşık olursan ol ilk heyecanı gibi olamayacağını bilmiyor musun ?
Allah ıslah etsin ne diyeyim.. gönül gözünü açsın.
aynı durumu bir yakınım yaşamıştı.. eminim sen olsan yaşam istemezdin..
öyle ki rezil bir durum...

Yorum yazmış farkındayım bitircem diye. belki birimizin yorumu samimi gelirde diğer kadına bir yararımız olur. Hep hakaretle bir insana doğru yolu gösteremeyiz ben bunun korkusundayım. Mevlana bile ne olursan ol yinede gel demiş. İnsanız nihayetinde hatalar yapıyoruz ama önemli olan hatamızın farkına varıp tövbe etmek. Herkes yüklenirse doğruyu görmekte zorlanır. Yoksa dibine kadar yanlış zaten ve bu benim annemin başınada geldi ama biz babamla hallettik olayı diğeri beni enterese bile etmez. onun ailesinden tek bir kişiye duyurmadık. Rabbimin adaleti o kadar büyük ki bazı şeyleri ona bırakmaktan yanayım.
senin dediğin gibi olsa 5 yılda çoktaan pişman olur bırakırdı acaba boşanır mı beni alır mı diye düşünüp beklemeye devam etmezdi canım

aldatılan arkadaşlar yazmış yukarlarda cnm bakarsan görürsün yazamayanlarda kendini belli ediyo zaten yaptığı yorumlardan neyse onlar beni ilgilendirmezde...yoo bence süper bi mantık ne yapayım şimdi kızın biri gitmiş 5 yıl evli adamla olmuş saldırayımmı burdan hakaretmi edeyim bahanemi vereyim kusura bakma da benimde kız kardeşlerim var başıma gelmesini istemediğim şeyi kınamam ben..benim kocamla birlikte olduda aferin mi dedim kıza ne saçmalıyosun anlamadım elin kızı elin evli adamı elin aldatılan kadını ben burda tü k.ka deyince benim başıma gelmicekmi yani :1::1: tamam cnm sen kına yargıla senin başına gelmesin sana dokunan da dokunmayanda yılan bin yaşasın....

Ne kadar anlatırsan anlat anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır

Son düzenleme:
erkekte ahlaksız dedim orda okumadın galiba .bide artık şundan sıkıldım kınama başına gelir bu ne ya beduuanın kibarcası mı oluyor ?ne yapalım alkış mı tutalım evli birinle ilişki yaşayan birine .kuranı yalan yanlış yorumluyorsunuz .neyse dediğim gibi erkek masum demedim diyorum ama kadında masum değil .ne o bekar adam mı yok ortada .evli birine neden kapılıyorsun ama bu aşk deyip geçmek bunun arkasına sığınmak ne saçma şey yarabbim .ya neyse ben evli birinle birşeyler yaşayan kadın -erkek farketmez bütün insanlara diyorum zaten .erkekler kötü evet erkekler cinsellik için kadınların duygularını hiçe sayarak davranabilir ama sen doğru düzgün yolunda gitsen hiçbirşey yapamazlar ayrıca o adamada sorsak şimdi oda şunu der ona söyledim evli olduğumu ama hala benle .sorunlarım vardı bi ara boşluğa düştüm karımı aldattım ama kız peşimi bırakmıyor .yada beni o baştan çıkardı benim evim var çocuğum karım var onları sevmesem boşanır onla evlenirdim zaten vs vs .bu iki insan ne derse desin suçluu okadar .

okudum cnm merak etme sadece soru sordum bu kızı bu kadar yargılayanlara...ben herkes karısını aldatsın yada ohh 5 yıl birlikte oldun aferin filan demedim ki ayrıca kuranı yalan yanlış yorumlayanda ben değilim sanırım benim üstümden böyle bişey yapanlaraydı sözün..benim söylediğim tek şey ; eşim beni aldatıyosa benim gözümde hatalı olan eşimdir dışardaki kadın değil...bunu anlamak bu kadar zormu yaa herkes bi anda kızı savunduğumu sanıp üstüme oynuyo

senin dediğin gibi olsa 5 yılda çoktaan pişman olur bırakırdı acaba boşanır mı beni alır mı diye düşünüp beklemeye devam etmezdi canım

5 yılda olmadı belki 6. yılda olcak bunu sen bilemezsin ki. belki aklı yok zaten olsa yapmaz böyle hata belki burdan biri vesile olcak kafa dank etcek. Ben bile 32 yaşında kafa dank etti Allaha yöneldim. Bu hayatta saniye saniyeyi tutmaz bilmezmisin. Yeterki Allah bir vesile yaratsın. O kızın buraya bu konuyu açmasıda belki bir vesile bilemeyiz canım. Birisi taşlarken birisi zeytin dalı uzatıyor. Karar kızın yoksa daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. O masum çocukların günahları hiç bişeye benzemez. Ama biraz insaflı olalım. Rabbim bile onca büyük günahlarımızı affederken biz kul olarak nasıl böyle hiddetleniyoruz. Neyse başkasının yaptığı hata yüzünden hiç tanımadığım insanlarıda kırmak istemiyorum Allah hepimize hidayet versin:16:

sizin gibi insanlara üzülüyorum
Ne demek ya evli bir erkekle 5 yıldır birlikteyim diyorsunuz
Sizde o adamın eşini boşayın sizinle evleneceginimi düşünüyorsunuz
Farz edelim evlendiniz hiçmi suçluluk duymayacaksiniz belki siz olmasanız o adam eşiyle iliskisini duzeltecekti
Sizin o adamın karısından ve cocuklarından helalik almanız gerekir çünkü onlara harcaması gereken zamanı vemaddi harcamaları onlara harcamayip size harcadığı için

5 yılda olmadı belki 6. yılda olcak bunu sen bilemezsin ki. belki aklı yok zaten olsa yapmaz böyle hata belki burdan biri vesile olcak kafa dank etcek. Ben bile 32 yaşında kafa dank etti Allaha yöneldim. Bu hayatta saniye saniyeyi tutmaz bilmezmisin. Yeterki Allah bir vesile yaratsın. O kızın buraya bu konuyu açmasıda belki bir vesile bilemeyiz canım. Birisi taşlarken birisi zeytin dalı uzatıyor. Karar kızın yoksa daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. O masum çocukların günahları hiç bişeye benzemez. Ama biraz insaflı olalım. Rabbim bile onca büyük günahlarımızı affederken biz kul olarak nasıl böyle hiddetleniyoruz. Neyse başkasının yaptığı hata yüzünden hiç tanımadığım insanlarıda kırmak istemiyorum Allah hepimize hidayet versin:16:

amin canım :6:

ayyy pardon canım neymiş benim anlamadığım acaba??????? ama bak sen beni ne güzel anlamışsın senin gibileri anlamadığımın farkındasın buda bişey

Size daha fazla laf anlatmayacağım..Siz burada elin adamıyla 5 yıl boyunca birlikte olan birisine harcadığınız hoşgörünüzü biraz da aldatılan ELTİnize harcayın bence..
Sanırım sizin gözünüzde aldatılan kadın ve aldatan erkek günahkar, aldatan kadın masum zavallı..
Hayata hangi pencereden bakıyorsanız bakmaya devam edin zira size harcadığım zamana yazık..

Son düzenleme:
okudum cnm merak etme sadece soru sordum bu kızı bu kadar yargılayanlara...ben herkes karısını aldatsın yada ohh 5 yıl birlikte oldun aferin filan demedim ki ayrıca kuranı yalan yanlış yorumlayanda ben değilim sanırım benim üstümden böyle bişey yapanlaraydı sözün..benim söylediğim tek şey ; eşim beni aldatıyosa benim gözümde hatalı olan eşimdir dışardaki kadın değil...bunu anlamak bu kadar zormu yaa herkes bi anda kızı savunduğumu sanıp üstüme oynuyo

ikiside hataıdır benim gözümde .biri birinden az yada çok değil .bu kıza gelince bilmiyorum yaa insan bu kadar kör olamaz .ayrıca aldatılan kadın piskolojisidir o yükü diğer kadının üstüne atmak bence .yoksa herkes bilir erkeğin suçlu olduğunu tabikide ama o kadınlarda suçlu ve vicdansız kusura bakmayın .

eğer okursan sana bi şey anlatacağım ben üni de okuduğun yıllarda bir arkadaşım vardı ve senin durumundaydı kıza milyon kez söyledim evli bir erketen sana hayır gelmez diye ama dinlemedi devam etti herşeyi yaşadı gezdi adam ayrılacağım dedi babam izin vermiyor falan filan bahanesi çoktu sonuç mu erkek kızı terketti hem de niye biliyormusun KARI SI VE ÇOCUKLARI İÇİN yani senin olacağın da bu kıza ne mi oldu ortada kaldı defalarca intihar etti ailesi mahvoldu üzülmekten şimdi ise nişanlandı mutluyum diyor.fazla konuşamıyoruz eskisi gibi ama harcadığı zamana çok pişman kaybettiklerine çok pişman....artık gerisi sana kalmış canım karar senin ama bu iş iş değil haberin olsun

ben ona tavsiye verdim ki zaten bırak o adamı seni isteyene git dedim .döner umarım hatasından ne diyeyim allah ıslah etsin

Back
X