- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Kendimi çok aptal hissediyorum hoşlandığım kişiyi sosyal medyadan ekledim üstüne bir de mesaj attım. bakıştık önce sojra yüzyüzede konustuk ilk adımı ben attım sonra o da yanıma falan gelmeye başladı.Ama o da son zamanlar da bana yaklaşmaya çalışmıştı öyl olunca sosyal medyadan falan ekledim işte. Ekleme mesajmatma olayı en son oluyor.hoşlandıgına inadırmısım kendimi boşuna.kendimi kandırmısım yani: ).mesaj attım normal konuştuk en son hiç konuşmayı devam ettirmeye çalışmadı smiley koymuş sadece.
Hoşlanmıyor yani.
En azından netliğe kavusmus oldu
İlk kez hayatımda böyle bişry yaptım bir daha tövbe
Sizce gururu mu ayaklar altına mı aldım kendimi çok aptal hissediyorum
edit: Kızlar bikaç kere karşılaştık ama ben hiç ona bakmadım yokmuş gibi. Geçen gün sınavdayım, kağıda gömülmüşüm hiç ona bakmadım sınav esnasında baya baya selam verdi Dün de ben yürüyordum arkadan seslendi "pinky" diye döndüm baktım naber dedi. konuştuk birlikte yürüdük gidiceğimiz yere birlikte gittik falan. amacı ne bunun ya sanırım ben çok istekli olmayınca mesaj attıktan sonra değere bindim
Hoşlanmıyor yani.
En azından netliğe kavusmus oldu
İlk kez hayatımda böyle bişry yaptım bir daha tövbe
Sizce gururu mu ayaklar altına mı aldım kendimi çok aptal hissediyorum
edit: Kızlar bikaç kere karşılaştık ama ben hiç ona bakmadım yokmuş gibi. Geçen gün sınavdayım, kağıda gömülmüşüm hiç ona bakmadım sınav esnasında baya baya selam verdi Dün de ben yürüyordum arkadan seslendi "pinky" diye döndüm baktım naber dedi. konuştuk birlikte yürüdük gidiceğimiz yere birlikte gittik falan. amacı ne bunun ya sanırım ben çok istekli olmayınca mesaj attıktan sonra değere bindim
Son düzenleme: