- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi Misirpatlagi
Arkadaslar merhaba. 2,5 senelik evliyim gayet iyi mutlu bi evliliğim var çok şükür. Eşimi çok seviyorum.. ama bugun inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Bugün benim doğum günüm... cumartesi günü sabah küçük görümcemi kurstan almak için ben eşim kv beraber gittik. Yeni uyanmış ve Kahvaltı etmemiştik kV de erken kahvaltı ederler. Eve döndüğümuzde de 13.30 civarıydi.. neyse geldik Kv nin evinin önüne araba ile bırakıcaz.eşim bana sen de in dedi kendisi arabayi park edicek. (Bu arada Evlerimizde çok uzak değil Arabamızla 5 dakika falan) ben neden ineyim ki arabadan dedim eşime. Kahvaltı ederiz dedi ben de ev de kahvaltı etseydik dedim sessiz sakin bisekilde. Eşim sinirlendi bişiler geveledi hay sanada bilmem ne der gibi. Ben de tmm ineyim dedim yok inme eve gidiyoruz dedi. Arabada iki defa canım istiyorsan geçelim annenlere dedim cevap bile vermedi. Eve geldik sinirli tavırli. Ben ağlamaya başladım şok oldum çünkü akşam birlikteydik daha annesiyle yaşadığımız yer çok sıcak ve evime gelip rahat bişiler giymek istedim ve yataktan çıkar çıkmaz gitmiştik zaten. Sert ve kaba davranmaya başladı iki börek koydu ayak üstü yedi ben hiçbişey yemedim. Sonra bi iki kelime etmeye çalıştım ne dedim ki ben sinirleniyorsun her zaman gidiyoruz zaten annenlere bi defa istediğin bişeye Hayır dedim diye vs vs diye devam etmeye çalışırken beni dinlemedigini fark ettim bağırarak yav He He dedi bana
neyse böyle devam etti yemek hazirliycam kendine göre yap dedi ben de hiç yapmadım. Akşam kendisine bişiler hazırladı sinirli bi şekilde yiyceksen gel ye dedi.. yemiyCem dedim.. sabah kahvaltı hazırlarken yine kendine göre hazırla dedi tmm ben de yemiycem zaten dedim.(bu arada ben sakinim sinirli davranmiyorum.Zaten karşılıklı hiç konuşmamız olmuyo) sonra dışarı çıktı geldi kendine bişiler hazırladı yedi bana sinirli bi şekilde "sıcak ekmek aldım yiyceksen ye" dedi cevap vermedim yemedimde. Bu aksam da aynı şekilde o kendine hazırladı yedi ben yemedim. Arada bi ofluyo, Estağfurullah diyo. Ben hiç laf saymıyorum sinirlı davranmiyorum ama konuşmuyorum da tabi.. ve bugün benim doğum günümdu. Ufak bi tartışma aslında tartışmaya takılmiyorum. TakıldığıM yer d.günüm olduğu halde hiçbi şekilde yumusamamasi, haklı gibi sinirli tavırlar sergilemesi, gönlümü almaması. Ve d.günümü kutlamadi. ve ben istanbuldan buraya geldim burada yalnızım geçen sene de 8 aylık Bebeğimi kaybettim. O kadar çok yalnız hissettim ki kendimi o kadar ağladım ki.. Bu kadar büyük bi konumuydu yani. Kendimi değersiz hissettim. Haklı dahi olsa gönlümü almalıydi. Ki ben hiç trip atan birisi değilim. Ailesi için o kadar şeye kosturdum ki devlet daireleri olsun hastaneler olsun bi defa evde etşeydik kahvaltıyi dedim diye böyle şeyler olmasına hala şaşkınım ve Üzgünüm. Uyku tutmadı canım çok sıkıldı. Bir insan doğduğuna anca bu kadar pişman edilebilir..

Son düzenleme: