Bende bu ay hesap kitap yapmadan kafaya takmadan yapacagimKızlar ben kaç ay boyunca ovulasyon testi kullandım gün saydım hesap yaptım olmadı, amaaaan testleri bırakıyorum dedim, o ay oldu, her ay hastanede kan testi yaptırıp daha sonucum çıkmadan regl oluyordum, arkadan da olumsuz sonucu alıyordum, hesap yapmayınca takmayınca oldu , hastaneye de hemen gitmedim, ümitsizdim çünkü, beklemediğinde oluyor, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Iyi ol bitanem insallah 3umuzdende er yada gec iyi haberler gelecekUyudum biraz canim uyandim iyi gibiyimm canimm ama boyle degisik ruh hali icindeyim ayricafnd_50 ye de uzuldum bugun ondanda hayirli haber bekliyordum oda olmadi
Insallah senden hayirli haber aliriz umudum nesem sen olacaksin melegim
Insallahhh melegimmm insallahhh test yapmak dusunmek yokIyi ol bitanem insallah 3umuzdende er yada gec iyi haberler gelecekfnd_50 yede uzuldum insallah onumuzdeki ay olacak
Kiyamam canim ya insallah hayirli haberler alirsin bebegini hayirlisiyla tasirsinkeşke ben de hamile olmaya çalışıyor olsaydım şuanda tek derdim o olsaydı hamileyim ama sevinemiyorum bile sadece mutluluğum 2 hafta sürdü kesenin boş olma ihtimali var ve ben çok üzülüyorum eski günlerimi özlemiyor değilim eşimde bende çok üzgünüz her zaman dua ederken hayırlıysa nasip et diye dua ettim hakkımızda hayırlısı osun beklemekten başka çağrem yok cnm sende çok düşünme rahatlaUmya bende senin gibiydim her adet olduğumda ağlardım eşim düşük yapmış gibi ağlıyorsun derdi arkadaşımın 2 tane çocuğu var bana hep bugünlerinin tadını çıkar çok ararsın sonra derdi çok haklıymış
Canım ya üzülme inşallah bidahaki aya. Herzaman hayırlısınj istemek gerek. Ne zaman gelicekse gelsin başım gözüm üstüne...Insallahhh melegimmm insallahhh test yapmak dusunmek yok
Bol.bol eglenelim insallah hayirli haberler aliriz senden
Bu soyledginize kesinlikle katiliyorum...ovus testleri gebelik testi derken adetimizi geciktiriyoruz.bnde kanda negatifi gorup o gun adet olan biri olarak artik ne zaman olursa diyorum..mutlaka zamani vardir.ozamanda sip diye olur insKızlar ben kaç ay boyunca ovulasyon testi kullandım gün saydım hesap yaptım olmadı, amaaaan testleri bırakıyorum dedim, o ay oldu, her ay hastanede kan testi yaptırıp daha sonucum çıkmadan regl oluyordum, arkadan da olumsuz sonucu alıyordum, hesap yapmayınca takmayınca oldu , hastaneye de hemen gitmedim, ümitsizdim çünkü, beklemediğinde oluyor, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynısını ben yaşadım bugün biliyor musun? Karnımı seviyordum her dakika bu sefer oldu sanırım diyordum adetim bir gün geçirmişti nasıl da mutluydum yarın olsa da kan testi için gitsem diyordum sonra lavaboda adet olduğumu görmekle gözyaşlarımın akması bi oldu..ağladım, ağladım, ağladım.. 37 gün olmuştu ya 37 günde adet olur mu dedim çok inanmıştım bu sefer ama olmadı..Sabah kalkip bir hevesle hazirlanip arada bir karnini sevip 'bunun varligini ogrenecegiz inaniyorum ' deyip
Sark mirildanarak dolanip
Vee tam evden cikarken bir lavaboya gidip
Hasta oldugumu ogrenip kahroldum resmen
O kadar umutluydum tum belirtiler vardi bugun ozel hastaneye kan testi vermeye gidiyordum
Evden nasil aglayarak ise geldigimi bilmiyorum
Sanki gercekten bebegimi kaybettim cunku var olduguna cok inanmistim o beni bu sefer terk etmez demistim amaa terk etti yine tutamadim ellerinden...
Y yer6melegi
Aynen bacim ya kaç aydır ovulasyon testi ile uğraşıyorum. Birdaha ugrasmicam eskiden o testler mi varmış oluruna bırakacağım bir de öyle deneyeceğimKızlar ben kaç ay boyunca ovulasyon testi kullandım gün saydım hesap yaptım olmadı, amaaaan testleri bırakıyorum dedim, o ay oldu, her ay hastanede kan testi yaptırıp daha sonucum çıkmadan regl oluyordum, arkadan da olumsuz sonucu alıyordum, hesap yapmayınca takmayınca oldu , hastaneye de hemen gitmedim, ümitsizdim çünkü, beklemediğinde oluyor, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Dun gece esim karnimi optu simdi burdaysa eger bizi duyuyor mu dediAynısını ben yaşadım bugün biliyor musun? Karnımı seviyordum her dakika bu sefer oldu sanırım diyordum adetim bir gün geçirmişti nasıl da mutluydum yarın olsa da kan testi için gitsem diyordum sonra lavaboda adet olduğumu görmekle gözyaşlarımın akması bi oldu..ağladım, ağladım, ağladım.. 37 gün olmuştu ya 37 günde adet olur mu dedim çok inanmıştım bu sefer ama olmadı..
Tabiikii gelsin de bas goz ustunde yeri var yeterki gelsinCanım ya üzülme inşallah bidahaki aya. Herzaman hayırlısınj istemek gerek. Ne zaman gelicekse gelsin başım gözüm üstüne...
Bence de bu ay test dusunmek kafaya takmak yokBu soyledginize kesinlikle katiliyorum...ovus testleri gebelik testi derken adetimizi geciktiriyoruz.bnde kanda negatifi gorup o gun adet olan biri olarak artik ne zaman olursa diyorum..mutlaka zamani vardir.ozamanda sip diye olur ins
Aynen kuzummm yok bat hesabi yok yumurtlama hesabi eskiden gercekten bunlar mi varmis dedigin gibi bi ay bizim ayimiz olacak insallahhİNSAALLAH canlarım RABBİM bizim de yüzümüzü güldürür İNSALALAH ben artık hesap kitap ovulasyon testi fln yapmayacağım oluruna bırakalım belki ozamn olur İNSAALLAHUmya
Aynen öyle canım. Bi ay biZim ayımız olacak inşallahAynen kuzummm yok bat hesabi yok yumurtlama hesabi eskiden gercekten bunlar mi varmis dedigin gibi bi ay bizim ayimiz olacak insallahh
Insallah balimmAynen öyle canım. Bi ay biZim ayımız olacak inşallah
Sabah kalkip bir hevesle hazirlanip arada bir karnini sevip 'bunun varligini ogrenecegiz inaniyorum ' deyip
Sark mirildanarak dolanip
Vee tam evden cikarken bir lavaboya gidip
Hasta oldugumu ogrenip kahroldum resmen
O kadar umutluydum tum belirtiler vardi bugun ozel hastaneye kan testi vermeye gidiyordum
Evden nasil aglayarak ise geldigimi bilmiyorum
Sanki gercekten bebegimi kaybettim cunku var olduguna cok inanmistim o beni bu sefer terk etmez demistim amaa terk etti yine tutamadim ellerinden...
Y yer6melegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?