Hayal kırıklığına uğratıyorum

Resime ilgim ve yeteneğim vardı ona ara vermişim farkında olmadan. 2 senedir düzgünce cizmedigimi fark ettim siz deyince. Yürüyüşe çıkıyorum bazen ama yürürken bile aklımda ders var. Haklısınız resim yapmaya dönmeliyim

Evet normalde yalnızım hiç arkadaşım yok çalışmayı bırakın dertlesecegim arkadaşım yok yanimda

İnsanin yanında çalışan arkadaşları olması otomatik olarak etkiliyor genelde. Benim de olmayınca çalışma ritmim düşüyor

Kütüphaneye gidebilirsiniz okulunuzdaki, zamanla orda arkadaş edinirsiniz. Fakültede ya da universitede etkinliklerde görev alabilirsiniz , hem vakit güzel geçer hem ortam oluşur .

Şöyle yap 1 saat çalış sonra 10 dk telefonu al eline. Biraz sık kendini. O 1 saatte emin ol hiçbir şey kaçırmayacaksın

Amerikalılar der ya “work hard, play hard” diye, siz de sıkı çalışın, sıkı eğlenin. Siz tam tersi, çalışırken dinlenmeyi, dinlenirken çalışmayı düşünüyorsunuz. Çalışırken derslere, eğlenirken sadece eğlenmeye odaklanın, keyfini sürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…