hayal kurmak

aramızdan biri doktora gidip sorsa keşke şimdi bende tuhaf hissettim acaba bu hastalık gibi birşey olabilir mi ki ben de hiçbişeye odaklanamıyorum çünkü.

cokmu fazla hayal kuruyorsun yanı sosyal yasamını etkıleyecek kadar dıkkatsızmısın ?

eskiden ben de aynı durumdaydım şimdi istesem bile kuramıyorum

Ben de hep yolda yürürken hayal kurarım, ve bunu çok yararlı buluyorum.
Bi bakıyorum yol hemen bitiyor.

Tadını çıkarman gerek hayal kurmak güzeldir hayata dair umutlarının olduğunu gösterir:))bende uyurken hayallere dalar uyurdum şimdi hayal bile kuramıyorum gerçekleri görünce umutlar tükeniyor..

ah canim ne güzel hayal kurabiliyorsun...sevin..ben onuda yapamiyorum artik, hayallerim yikildigindan beri..

gerci eski sözlüm derdi sen nasil hayal kuruyorsun para yok pul yok hayal kuramazsin

Kurun kizlarrrrrrr, hayal kurmak bedavaaaa

ben gece yattığımda hayal kurmadan uyuyamam:)her gece de aynı kişiyi hayal ediyorum yalnız 2007'den beri ilginçç

Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!…

İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.

Y.K. BEYATLI ...

Bende hayal kurarım, kurmayan yoktur diye düşünüyorum ve bunun iyi bir beyin egzersizi olduğuna inanıyorum, ayrıca hayal kurmak stresle başa çıkma tekniklerinden biridir.
Ancak gerçek olgusunu etkiliyorsa bir doktora danışılabilir diye düşünüyorum.

Ama güzel şey hayal kurmak, normal hayatımda serbest bırakamadığım, savunma mekanizmama takılan her duygumu, hayal kurarken serbest bırakabiliyorum, bu da beni rahatlatıyor. Taşlaşmadığımın, hala hissedebildiğimin kanıtı hayallerim. Bazen duygularımın yok olmadığını kendime kanıtlamak ihtiyacı hissediyorum.

ben de kurardım valla eskiden. hatta taaa çocukluğumdan beri, hiç de rahatsız olmadım. aksine hep mutluydum hayal kurduğum zamnlar. şimdiyse kafam öylesine dolu ki... gece uyumadan önce yattığımda kurardım ama çocuk olunca o da bitti şimdi kızımla sızıp kalıyorum gece. ara ara yapıyorum yine. çok takıntı haline getirme bence bunu. rahatsız oluyosan azaltmaya çalış, kendine başka uğraşlar bul...

bende cok hayal kurardım yolda banyoda tv karsında yatarken..
benım hayallerım olmasını ıstedıklerım ve olmak istedigim olarak 2 çeşitti..
yani gece müzık dınlerken o şarkıyı sahnede kendım söylüyomuş gibi hayal ederdım
yada bi aksiyon fılmınde etkılendıgım bı bayan varsa kendımı onun yerınde hayal ederdım falan.günlük yaşamımı etkılemezdı sadece eglenırdım
bazen abarttıgımda korkardım:)
ama hepsi geçti şimdi sadece şugün bunu yapayım bu gün bunu yapayım derdindeyim.
benım hayallerımın yerini planlarım aldı..:)

benimkilerde öyle fantastik olsa hiç sorun yok : )

ben bildiğiniz hayatı senoryolamaya çalışıyorum

Kızlar selamlar
Bende devamlı hayal alemindeyim
Görünüşte gayet ciddi aklı basında dursamda kafamı tutamıyorum
Bunun çözümü varmi acaba cok merak ediyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…