- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
merhabalar
üye olalı uzun zaman oldu ama konu açmak ve tanışmak bu güne kısmetmiş.)
neyse meselemize gelirsek
çok hayal kuruyorum bu alışkanlık haline geldi uzun zamandır böyle ama artık kurtulmak istiyorum
müzik dinlerken,yürürken,yolculukta vs vs hayallere dalıp gidiyorum kendimi hayallerle tatmin ediyorum he bunun normal yaşantıma zararı yok ama ben istemiyorum çünkü anı yaşamama engel ve farkındalığı düşürücü bi faktör bana göre ...
kurduğum hayaller öyle çok ütopik absürd şeyler değil gayet olası şeyler aslında ama gerçekten istediğim durumlar olduğunu da sanmıyoum belki ilgi eksikliğindendir belki de egosal olaylardır her türlü aynı kapıya çıkar zaten .
bu durumdan kurtulmam için sunacağınız değerli fikirleri bekliyorum
şimdiden teşekkürler : )
cokmu fazla hayal kuruyorsun yanı sosyal yasamını etkıleyecek kadar dıkkatsızmısın ?
eskiden ben de aynı durumdaydım şimdi istesem bile kuramıyorum
Hayal kuranida............! Kurmayanida kurmayanida.............! Demiş unlu düşünür.
bende cok hayal kurardım yolda banyoda tv karsında yatarken..
benım hayallerım olmasını ıstedıklerım ve olmak istedigim olarak 2 çeşitti..
yani gece müzık dınlerken o şarkıyı sahnede kendım söylüyomuş gibi hayal ederdım
yada bi aksiyon fılmınde etkılendıgım bı bayan varsa kendımı onun yerınde hayal ederdım falan.günlük yaşamımı etkılemezdı sadece eglenırdım
bazen abarttıgımda korkardım:)
ama hepsi geçti şimdi sadece şugün bunu yapayım bu gün bunu yapayım derdindeyim.
benım hayallerımın yerini planlarım aldı..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?