hayal mi görüyorum yoksa o çizgi gerçekten var mı?

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
123
İstanbul
Merhaba hanımlar
adetlerim 35 gunde bir oluyor.bugun 34.gun
ogleden sonra test yaptım.çoook silik bir ikinci çizgi var pembemsi.o kadar cok baktım ki var mı yok mu diye.ama yok diyemem var da diyemiyorum.ama daha once hic boyle olmamıstı.
resimler cok net gostermiyor ama yine de ekliyorum bakarsanız sevinirim
dua edin benim icin insallah hamileyimdir.
$2.webp $1.webp

Son düzenleme:
İlk fotografta cizgin gayet belirgin cnm bence yrn saglık ocagına gidip kan verebilirsin
erkenden tebrik edeyim ben darısı başıma

Canım var gibi geldi bana da. Gördüm yani. Ama elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarlarsan daha belirgin olur. Hayırlısı inşallah :16:

Merhaba hanımlar
ogleden sonra test yaptım.çoook silik bir ikinci çizgi var pembemsi.o kadar cok baktım ki var mı yok mu diye.ama yok diyemem var da diyemiyorum.ama daha once hic boyle olmamıstı.
Eki Görüntüle 637353 Eki Görüntüle 637356

hamişsin cnm bu durumlarda bebek var oluyo :)hayırlı olsuuunnnn bebişin gelmişte kendini belli ediyo bak şimdi sabah aç karnına ilk idrarınla 1 test daha yap daha net olacak onuda paylaş bizimle

ayy inşallah kızlar yaa
benim için mucize olacak eğer hamileysem
dua edin ne olur
yarına randevu aldım.kan testi yapsın doktor.
hayatımda ilk defa cook silikte olsa gordum 2.çizgiyi

Merhaba hanımlar

benimkide böle bişiydi :) bende hayal sanmıştım

benim gozler bozuk herhalde :)
in$alalh vardir canim,yarin kan testi dene ugra$ma idrar testiyle falan ..

o kadar cok baktım inceledim ki
ışıgın altına m
gun ısıgına tuttum:)
testin kendi çizgisi mi acaba dedim
ama pembemsi bir rengi var

Merhaba hanımlar

Hayırlı olsun canım. Ben de 3 gün kala yaptım hemde 3 tane arka arkaya. İki tanesi daha belirgin biri seninki gibiydi. Sanırım seninkide testin duyarlılığı ile ilgili. Sende benim gibi pimpirikliysen nöbetçi bi eczane bulup test al yine tekrarla ama başka marka. yada ovulasyon testin varsa onuda yapabilirsin tıpkı yumurtlama dönemindeki gibi kopkoyu çıkar. ama zaten bence bunlara gerek yok silik te çıksa pozitif yani HAYIRLI OLSUNNN.... yarın kan testi yaptır 2 gün sonrada tekrarla eğer iki kat artarsa sorun yok demek sonra böyle katlaya katlaya 1000-1500 değerini bulacağın günleri hesapla ve keseyi görmeye gidersin. Gerçi sana bunları yarın doktorun söyleyecektir. Ama için rahat olsun idrarına kadar çıktıysa kanında hcg hormonu baya var. Keyfini yaşa. Ben atlattım şoku şimdi işin "keseyi görücekmiyim,kalbi atacakmı" stresindeyim:52:

Merhaba hanımlar

canim. cift cizgi bu ;) benim boyle ciktiginda kanda degerim 60 di. simdi buyuduk tabi. insallah kan sonucunda guzel gelir

$20130128_ilk test.webp

ornek olmasi icin yukledim. reglden 1 gun onceki testim ;)) seninki de benziyor.

Back
X