• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal olarak mı kalsın sizce?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Eşinizle hayalleriniz var, bunlardan biri farklı illere gidebilmek için memur olmak. Memurluğu kazanabilmek için de birlikte dersaneye yazılmak istiyorsunuz.Haftaiçi akşam 8den önce eve gelemiyorsunuz, haftasonu da 2 gün dersaneye giderseniz 2 buçuk yaşındaki kızınıza haksızlık olur mu sizce?
Daha doğrusu ona ceza mı vermiş oluruz?:KK43: Bu işin kazanamama ihtimali de var ama kızımın hissettikleri herşeyden önemli. Bu akşama kadar karar vermemiz lazım,en geç yarın;yardım edin kızlar...

Son düzenleme:
kızınıza bakıcak biri varmı ve bu kurslar genelde haftaiçi 3 gün oluyor öyle biliyorum yanılıyormuyum

akşam 8 den önce eve gelinmiyor peki sabah kaçta başlıyor yanı yarım gün olsa bile kızınızla vakit geçirmeniz önemliondan soruyorum

Haftasonu sizinle vakit gecirmek kızınızın hakkı...

Ben kizim 9 aylik olduğundan beri çalışıyorum.
Ama kisa zamanlarla başladım. Sonra yoğunlaştı. Bir dönem kizim icin iş yerinde bir mekan ayarlandi falan falan.
Simdi kizim 7 yaşında vve ona gore bu hayatta herseyi cozebilecek en güçlü, en başarılı, en karizmatik insanım.
Ama asla yorulma şansınız yok. Eve gelince, nitelikli zaman geçirirsiniz.
Geceleri uyuduğunda çalışırsiniz.
Kazanamama gibi bir sey var diye düşünmeyin. 1 kişi alinacaksa o siz olun.
Şimdiden başarılar diliyorum. Rabbin utandirmasin inşallah.

kızınıza bakıcak biri varmı ve bu kurslar genelde haftaiçi 3 gün oluyor öyle biliyorum yanılıyormuyum

akşam 8 den önce eve gelinmiyor peki sabah kaçta başlıyor yanı yarım gün olsa bile kızınızla vakit geçirmeniz önemliondan soruyorum
İş saatlerimiz sabah 8 akşam 6 ama trafik yüzünden eve 8den önce varamıyoruz.Dersane haftasonu 2 gün,ekimde dersler başlayacakmış ama saatlerini bilmiyorum,bugün yada yarın kayıt olmaya gideceğiz ozaman soracağız

Haftasonu kaç saat

Benimki hafta içi toplam 6 saat

Eğer bu kadar ise ulaşım vs 8 saatte işini hakkedebileceksen ve bu saati eşin verimli bir baba kız eğlencesine çevirebilecekse olabilir

Ama hafta sonu iş yapmak çamaşır asmak hatta yemek yapmak bile yok kurstan gelince full kızın ile ilgilenmelisin

Bu arada mesleki bir sınava gittim şehir dışına oğlum o zaman 4 yaşında idi babasına benim annen yarım anne mi diye sormuş sınava gidiyormuşum daha tamamlayamamışım

Bence olur sevgisiz ilgisiz çocuk büyümez yada eksik büyür..

Kızım hafta içi işten geleceğimiz saati ezberlemiş artık,annemi balkona çıkartıyor bizi bekliyor dört gözle. Haftasonunu da aynı şekilde bekliyor,şimdi biz dersaneye gidersek onun psikolojisi nasıl etkilenir tam kestiremiyorum.

İş saatlerimiz sabah 8 akşam 6 ama trafik yüzünden eve 8den önce varamıyoruz.Dersane haftasonu 2 gün,ekimde dersler başlayacakmış ama saatlerini bilmiyorum,bugün yada yarın kayıt olmaya gideceğiz ozaman soracağız

bir şeyler yapmak için bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.bu birazda sizle ilgili bir durum bu yoğunluğa ve kızınızın durumuna bir çözüm bulursanız devam edin ama yok içim rahat etmez ve yoğunluk beni yorar diyorsanız kızınızla kalıcaksınız başka çözüm aklıma gelmedi şuan

bizim gelinimiz de geçen yıl kurslara gitti ama çozuklara ben baktım öyle olunca rahattı yani çocuklar sevgiden bakımdan eksik kalmadılar evet annelik başka bir şey dediğim gibi bu karar size ait olucak

Haftasonu kaç saat

Benimki hafta içi toplam 6 saat

Eğer bu kadar ise ulaşım vs 8 saatte işini hakkedebileceksen ve bu saati eşin verimli bir baba kız eğlencesine çevirebilecekse olabilir

Ama hafta sonu iş yapmak çamaşır asmak hatta yemek yapmak bile yok kurstan gelince full kızın ile ilgilenmelisin

Bu arada mesleki bir sınava gittim şehir dışına oğlum o zaman 4 yaşında idi babasına benim annen yarım anne mi diye sormuş sınava gidiyormuşum daha tamamlayamamışım
Dersaneye eşimle beraber gideceğiz ama, yani kızım haftasonu da anneannesiyle olacak. Önlisanstan hazırlanacağız dersane saatleri akşama kadar sürmez diye düşünüyorum (Sadece genel kültür, genel yetenek olacak)

Birlikte mi gideceksiniz

Ben sadece sen diye düşündüm

Ikiniz birden olmaz ama dönüşümlü olur biriniz sabah biriniz öğlen ama anneanneye bırakıp olmaz

Ya da akşam kaçta yatıyor bilmiyorum 10 dan sonra mesela varsa kurs eşiniz gidebilir siz de evde iş vs çalışmaya çalışırsın

C CeYz yarısı sen yarısı siz olmuş kusura bakma

aynı şeyleri hayal ediyoruz tek farkla benim çocuğum yok. Bu konuda şanslıyım sanırım. Şöyle bir düşündüm çocuğum olsada giderdim niye onun geleceği için. Benim bulunduğum ilden gitmek istememin nedeni çocuğumu burda kaliteli eğitim veremiyecek olmamdan. Bende hafta içi en erken 6 da evde oluyorum cumarteside aynı şekilde. cumartesi akşam 9 da evde olacam artık pazarda sabahtan dershaneye gitcem.

ha unutmadan şunuda söyleyim canım benim yazıldığım dershane derslerin videosunuda veriyor. Eşim nöbet usulu çalıştığı için dershaneye uymuyor o yüzden o videolardan bakacak yanlız ben gitcem. Sizin gitcek olduğunuz dershaneninde böyle bir hizmeti varsa sen videodanda çalışabilirsin. Dershaneler günde 3 saat genel kültür genel yetenek dersi veriyor

aynı şeyleri hayal ediyoruz tek farkla benim çocuğum yok. Bu konuda şanslıyım sanırım. Şöyle bir düşündüm çocuğum olsada giderdim niye onun geleceği için. Benim bulunduğum ilden gitmek istememin nedeni çocuğumu burda kaliteli eğitim veremiyecek olmamdan. Bende hafta içi en erken 6 da evde oluyorum cumarteside aynı şekilde. cumartesi akşam 9 da evde olacam artık pazarda sabahtan dershaneye gitcem.
Ne şanslısın,keşke biz de en başta uğraşsaydık.Şimdi böyle ikileme düşmezdim.
Kasım da 2.bebeği düşünüyorduk,dersaneye gidelim diye erteledik biz de, kısmet.

Kararı verirken şunu da unutma ama memur olursan daha makul saatte çıkıp daha fazla zaman ayırabikeceksin kızına ya da çocuklarına memur olursan 2. De rahatça yaparsın hem

ha unutmadan şunuda söyleyim canım benim yazıldığım dershane derslerin videosunuda veriyor. Eşim nöbet usulu çalıştığı için dershaneye uymuyor o yüzden o videolardan bakacak yanlız ben gitcem. Sizin gitcek olduğunuz dershaneninde böyle bir hizmeti varsa sen videodanda çalışabilirsin. Dershaneler günde 3 saat genel kültür genel yetenek dersi veriyor
Günde 3 saat mi? Ya inş. bizimki de öyledir, eğer öyleyse hiç düşünmem kendimi de üzmem :KK45:

Şöyle düşünüyorum
lafı gelince cocuk için calısıyoruz
ev alıyoruz krediyle , sonra araba alıyoruz normal standartlarda calısanlar ancak ya bunu yapabılıyor ya da hıc yapamıyor.
neyse o cocuk oyle boyle buyuyor evet ozel okula ya da tam gun butık tarzı ozel okullara gıdıyor anne calıstıgı ıcın mecburen tam gun secenegı sadece bunlarda oldugu ıcın
evet cocuk markalı ayakkabı gıyıyor 6 ay sonra kuculen cınsınden cocuk buyuyor
cocuk buyudu askerede gıttı evlenmek ıstıyor , cocuk ıcın calıstık ama o evı ona verıp kac kısı kendısı kıraya cıkıyor? cok az . aılelerden bısey olmadıgını varsayıyorum.
sonra lafım ona cocuk ıcın calısıyoruz
ben o yuzden buna katılmıyorum.
cok fazla ıhmal edılmıs olur , ayrıca atanacaksınız kım bılır nereye gocebe gıbı hayat zor. nekadar kazanırsan kazan yapacagın sey bır daıre bır araba

Kızım hafta içi işten geleceğimiz saati ezberlemiş artık,annemi balkona çıkartıyor bizi bekliyor dört gözle. Haftasonunu da aynı şekilde bekliyor,şimdi biz dersaneye gidersek onun psikolojisi nasıl etkilenir tam kestiremiyorum.
valla benim annem çalışmadı etmedi ama çok otoriter bir insan mesafeli o yüzden ben bile eksik büyüdüm düşünün yani..

Back
X