• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi görüp hamile olan var mı

hayalprest4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
8
2
1
28
Merhaba arkadaşlar kaç gündür kafama takılan sorular için sırf kayıt olup yazmak istedim böyle olan var mı ilk test yaptığımda 5 dk içinde silik çizgi belırdı çok sevındım hastaneye gıttık hemen silik diye ama kanda negatıf çıktı 1.20 bı kaç gün sonra adet olmadığım için tekrar oku test yaptık yıne silik çıktı am gıdıp kan vermedım adetım gecmesını beklerım dıye suan hala adet olmadım böyle olup hamıle olan var mı

Eklentiler

• IMG_2050.webp
    IMG_2050.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2048.webp
    IMG_2048.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2059.webp
    IMG_2059.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 30
Kaset testi sonradan mı yaptınız erken testler yanıltabiliyor ama kasette var gibi duruyor bence kaseti tekrarlayın koyulaşma varsa yeniden kan verin

Merhaba arkadaşlar kaç gündür kafama takılan sorular için sırf kayıt olup yazmak istedim böyle olan var mı ilk test yaptığımda 5 dk içinde silik çizgi belırdı çok sevındım hastaneye gıttık hemen silik diye ama kanda negatıf çıktı 1.20 bı kaç gün sonra adet olmadığım için tekrar oku test yaptık yıne silik çıktı am gıdıp kan vermedım adetım gecmesını beklerım dıye suan hala adet olmadım böyle olup hamıle olan var mı
Adetinize kaç gün kala test yaptınız? Çok erken yaptıysanız çok silik çıkmış olabilir. Ama gecikmeniz varsa ve çizgi renkli değilse kuruma çizgisidir

Back
X