Hayalet cizgi..kizlar lutfen bakinn

Ilknuraltintas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
43
17
18
25
Adetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..

Eklentiler

• 20220910_101951.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220910_102002.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 109
Adetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Canım ben pek göremedim ama inşallah vardır bende bugün yaptım sabah benimde reglime 1 gün var böyle çıktı silik var sanki

Eklentiler

• IMG_20220910_090742.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 101
Adetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Ben dün test yaptım adetime 11 gün varken silik çıktı şaşırdım kan verdim 9.99 çıktı beta her an her şey olabilir
Yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan testine git

Ben dün test yaptım adetime 11 gün varken silik çıktı şaşırdım kan verdim 9.99 çıktı beta her an her şey olabilir
Yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan testine git
Aynen sabah ilk idrarla tekrar yapicam koyulasirsa kana gidicem.Peki siz gorebildiniz mi cizgiyi

Pembe battaniyeli resimde görünüyor pazartesi kan ver istersen . Adetim bir gün geçmişti benim test yapmıştım aynen böyle çıktı kan verdim öğleden sonra değerim 77 di .

Pembe battaniyeli resimde görünüyor pazartesi kan ver istersen . Adetim bir gün geçmişti benim test yapmıştım aynen böyle çıktı kan verdim öğleden sonra değerim 77 di .
İnşallah vardır tam 1 yıldır istiyoruz hiç bir sıkıntım yoktu ama olmuyordu ilk dafa silik çizgi gordum

Eklentiler

• IMG_20220910_105601.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…