- 9 Ağustos 2022
- 43
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi Ilknuraltintas
-
Biraz gördüm canım ama kan versen daha iyiAdetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Canım ben pek göremedim ama inşallah vardır bende bugün yaptım sabah benimde reglime 1 gün var böyle çıktı silik var sankiAdetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Seninki daha belirgin inşallah vardır canım ❤Canım ben pek göremedim ama inşallah vardır bende bugün yaptım sabah benimde reglime 1 gün var böyle çıktı silik var sanki
Ben dün test yaptım adetime 11 gün varken silik çıktı şaşırdım kan verdim 9.99 çıktı beta her an her şey olabilirAdetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Aynen sabah ilk idrarla tekrar yapicam koyulasirsa kana gidicem.Peki siz gorebildiniz mi cizgiyiBen dün test yaptım adetime 11 gün varken silik çıktı şaşırdım kan verdim 9.99 çıktı beta her an her şey olabilir
Yarın ilk idrarla tekrar yap ya da kan testine git
İnşallah canım aylardır şu testleri yapıyorum hepsi negatif hep çok net tek çizgi gördüm ama bu silik çıktı ilk defa yarın tekrardan yapacam sabahSeninki daha belirgin inşallah vardır canım ❤
İnşallah vardır tam 1 yıldır istiyoruz hiç bir sıkıntım yoktu ama olmuyordu ilk dafa silik çizgi gordumPembe battaniyeli resimde görünüyor pazartesi kan ver istersen . Adetim bir gün geçmişti benim test yapmıştım aynen böyle çıktı kan verdim öğleden sonra değerim 77 di .
Üsttesiniz dün yaptım kan verdim beta 9.99 çıktıAynen sabah ilk idrarla tekrar yapicam koyulasirsa kana gidicem.Peki siz gorebildiniz mi cizgiyi
Gözüküyor canım tam net değil ama var bişeyÜsttesiniz dün yaptım kan verdim beta 9.99 çıktı
Alttakini bu sabah ilk idrarla yaptım
Reglin kaç gün geciktiÜsttesiniz dün yaptım kan verdim beta 9.99 çıktı
Beta ya göre hamilesiniz.Siz benim çizgimi gorebildiniz miÜsttesiniz dün yaptım kan verdim beta 9.99 çıktı
Ben göremedim ama şüphen varsa kanla en net sonucu alırsınAdetime 1 gün var ilk idrarla biraz önce yaptim.Hemen çıktı ama çok çok silik ben görüyorum.Fotografta daha az gözüküyor.Gorebilen varmi bi bakarmisiniz..Eki Görüntüle 3127934
Reglime 11 gün varken öğrendimReglin kaç gün gecikti
Oo baya erken benimkine 1 gün varReglime 11 gün varken öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?