- 20 Eylül 2022
- 224
- 168
- 33
- 30
- Konu Sahibi sumeyye 1306
-
Var canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugün geçikmenin 3 günü ilk idrarla yaptığım test ilk 6-7 dk böyle oldu sizce varmıdır??? Eki Görüntüle 3211662 Eki Görüntüle 3211663
Aynen canımm testi tekrarla öyle kan ver benceAyy Çok Heyecanlı İnşallah vardır Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah yarın test yaparım çizgi koyulaşırlar kan vermeye giderim
Ayy Çok Heyecanlı İnşallah vardır Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah yarın test yaparım çizgi koyulaşırlar kan vermeye giderim
Inşallah vardır Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin cnm
hamilesiniz hayırlı olsun :)Kizlar baksanıza bnimde kanda sonucun çıktı ama anlamadım e nabizda baktimda
ben bu testte yalancı çizgi gördüm ama bu kadar net değildi. Kan verirseniz kesinleşir umarım bebeğiniz sizinledir :)Merhaba arkadaşlar bugün geçikmenin 3 günü ilk idrarla yaptığım test ilk 6-7 dk böyle oldu sizce varmıdır??? Eki Görüntüle 3211662 Eki Görüntüle 3211663
Ayy gercektenmiihamilesiniz hayırlı olsun :)
Bk cnm bnim de dün biyledi km verdim insallh seninde vrdirMerhaba arkadaşlar bugün geçikmenin 3 günü ilk idrarla yaptığım test ilk 6-7 dk böyle oldu sizce varmıdır??? Eki Görüntüle 3211662 Eki Görüntüle 3211663
Tebrik ederim canımKizlar baksanıza bnimde kanda sonucun çıktı ama anlamadım e nabizda baktimda
Amin inşallah sabırlı olup yarını beklicemInşallah vardır Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin cnm
Yaa Hayırlısı Olsun İnşallah Rabbim Nasip Etmiştir Umarım Çok Heyecanlıyım İnşallah gönlümde ki olurben bu testte yalancı çizgi gördüm ama bu kadar net değildi. Kan verirseniz kesinleşir umarım bebeğiniz sizinledir :)
Ya İlk test çok benziyor inşallah vardır bende kan vericem yarın bakalım inşallah güzel haber verebilirim sizlereBk cnm bnim de dün biyledi km verdim insallh seninde vrdir
Hayırlı olsun canım bende. Baktım sonucuna hamilesinAyy gercektenmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?