Hayalet çizgi uzmanları lütfen yardımmm

savascii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
2.694
6.751
88
Kızlar 3 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaparak ilişki denedik. Bugün yumurta çatladıktan sonraki 9. Günü normal gebelik testi yaptım ilk idrarla sanki bir çizgi var gibi geliyor bana ilk 10 dakikada çıktı çizgi. Sizde bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20220908_075143.webp
    IMG_20220908_075143.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 298
  • IMG_20220908_074707.webp
    IMG_20220908_074707.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 289
Ben de görüyorum çizgiyi 🌟

Kızlar 3 senelik evliyiz 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaparak ilişki denedik. Bugün yumurta çatladıktan sonraki 9. Günü normal gebelik testi yaptım ilk idrarla sanki bir çizgi var gibi geliyor bana ilk 10 dakikada çıktı çizgi. Sizde bir bakar mısınız
Evet silik bir çizgi var. Allah gönlünüze göre versin. Birkaç gün sonra tekrar yapın isterseniz ya da kan verin bekleyemem derseniz.

Kızlar burda daha net belli sanki

Eklentiler

• IMG_20220908_080813.webp
    IMG_20220908_080813.webp
    20 KB · Görüntüleme: 283
Evet silik bir çizgi var. Allah gönlünüze göre versin. Birkaç gün sonra tekrar yapın isterseniz ya da kan verin bekleyemem derseniz.
ya normalde 9. günde net çizgimi çıkardı yoksa böyle olması normalmi

erken gebelik testi yaptım ondada aynı şekilde 15 dakika sonra hayalet çizgi çıktı 1-2 gün daha bekleyip mi kan versem acaba
Normal testte silik çizgi çıkınca erken gebelik testinde anında ve daha koyu çıkması lazımdı.

Canim bende gördüm cizgiyi ama kuruma cizgisi olmadigina eminsin degilmi? Bi kac saat bekletip baktiysan idrar kurumasi olmus olabilir testte bende 3 yildir istiyorum olmuyor üzülme tek degilsn sonuc ne oldu merak ettim🙏😊😊

Canim bende gördüm cizgiyi ama kuruma cizgisi olmadigina eminsin degilmi? Bi kac saat bekletip baktiysan idrar kurumasi olmus olabilir testte bende 3 yildir istiyorum olmuyor üzülme tek degilsn sonuc ne oldu merak ettim🙏😊😊
ya normal gebelik tetsinde ilk 5 dakikada çıkmıştı ama erken gebelik testinde baya 15 dakika sonra fark ettim

Normal testte silik çizgi çıkınca erken gebelik testinde anında ve daha koyu çıkması lazımdı.
bende öyle olacağını düşünmüştüm ama olmadı herhalde olmasını çok istediğim için bana öyle geliyor. normaldede akşama kadar beklese testim asla birşey çıkmıyordu bu sefer böyle olacağı tuttu

yumurtlamanın 9.günü çook erken aslında ama belli bariz çıkmış çizgi hayırlısı olsun. 2 sabah yeni test yapın koyulaşıyorsa hemen kan verin

yumurtlamanın 9.günü çook erken aslında ama belli bariz çıkmış çizgi hayırlısı olsun. 2 sabah yeni test yapın koyulaşıyorsa hemen kan verin
innovita markasının testi. bilindik hesap çatlamadan sonra 10. günde gebelik varsa gösterir demişti aslında birazda ondan yaptım testi. Erken gebelik testinde direk hayalet çizgi çıkmayınca gün içinde innovita markası ile 2. kez tekrarladım testi 4. dakikada çıktı hayalet çizgi 2 gün daha sabredip testi tekrarlamayı düşünüyorum. İnşallah dayanabilirim :)

Back
X