AskımmmmEğer kuruma çizgisi değilse belli belirsiz bi çizgi görüyorum. Bi kan verseniz?
Nasıl hata veriyor kuzum ? Geçen ayki hamileliğimide bu test ile öğrenmiştim hatta silik çizgiydi oda, kız kardeşimede yaptık hiç çizgi çıkmamıştı.Çizgi var ama bu test hsts veriyor
İnşallah vardır. Herşey gönlünüzce olsunAskımmmmtesti yapar yapmaz çıktı, hemen paylaşmak istedim.
Kan için önceki ay kimyasal olduğu için dediğim gibi doğum günüm 3 ağustosu beklemek istiyorum
Amiiin balım benim çok çok teşekkür ederim. Peki kimyasal gebelik üzerine ertesi ay hamilelik mümkün oluyor mu bu konuda fikrin varsa öğrenmek çok isterimİnşallah vardır. Herşey gönlünüzce olsun
Lh ve Hcg aynı proteinden oluşuyor erken gebelik testleri de en düdüğünü tespit ederim derken lh tespit edebiliyorNasıl hata veriyor kuzum ? Geçen ayki hamileliğimide bu test ile öğrenmiştim hatta silik çizgiydi oda, kız kardeşimede yaptık hiç çizgi çıkmamıştı.
Lh üzerinden çok geçti çatlama gerçekleşti takibini yaptım. Lh testi HCG ölçmez, HCG de lh ölçmez ki? Bende farklı bir sorun oluşuyor yalancı ikinci çizgi oluşuyor zannettim canımLh ve Hcg aynı proteinden oluşuyor erken gebelik testleri de en düdüğünü tespit ederim derken lh tespit edebiliyor
Evet oluyor. Kimyasal gebelik düşük bile sayılmadığı için herşey mümkün.Amiiin balım benim çok çok teşekkür ederim. Peki kimyasal gebelik üzerine ertesi ay hamilelik mümkün oluyor mu bu konuda fikrin varsa öğrenmek çok isterim
Ahhhh çok çok mutlu oldum şuan canım çok teşekkür ederimEvet oluyor. Kimyasal gebelik düşük bile sayılmadığı için herşey mümkün.
Ne kadar zor ve zamanın geçmek bilmediğini biliyorum. 5 yıl sonra hamile kalmış biri olarak Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Olacak sadece buna inan. 20 aylık kızım var ve 25 haftalık da hamileyim. İnan bana ikiside mucize bir şekilde oldu hiç beklemediğimiz anda. Allah ol derse herşey olur. Kalbini ferah tut strese girme.Ahhhh çok çok mutlu oldum şuan canım çok teşekkür ederim
Kesinlikle kuzum bu defa kan için asla acele etmeyeceğim çünkü 1 kere kanda öğrenince hergün merak eder hale geliyorum.. hatta bu defa tamamen kopkoyu iki çizgi görene kadar vermemeyi düşünüyorum. Gerçi 1 ağustosta tekrar Dr görüşmem var tüp bebek merkezinde.Selam canım
Adetine 10 gün varmış. Geçen ayki acı tecrübenden dolayı bu sefer acele etmemeni öneririm.
En azından adetine bir iki gün kala kan verirsen kesin sonucu alırsın zaten.
Dün 1.5 ay önce evlenen bir tanıdığımın hamile olduğunu duydum. İçim bir tuhaf oldu
Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Değil mi çok zor.. benimde 6. Yılda oldu deneme sonuçları ama onda da kimyasal oldu malesef..Ne kadar zor ve zamanın geçmek bilmediğini biliyorum. 5 yıl sonra hamile kalmış biri olarak Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Olacak sadece buna inan. 20 aylık kızım var ve 25 haftalık da hamileyim. İnan bana ikiside mucize bir şekilde oldu hiç beklemediğimiz anda. Allah ol derse herşey olur. Kalbini ferah tut strese girme.
Canım yapmadım bugünde adetimin geçmesini bekleyeceğimmirasanne ne yaptın canım ne çıktı sonuç
Bugun adet günün mü? O zaman testte çıkar varsaCanım yapmadım bugünde adetimin geçmesini bekleyeceğim
Hayır canım değilBugun adet günün mü? O zaman testte çıkar varsa
Çatlattın bizi kızHayır canım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?