Hayalet çizgi var mı sizce?

Emira SY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11.972
28.956
598
Arkadaşlar benim 3 aylık bir oğlum var. Lohusalık bittiğinden beri birer hafta arayla 3 defa kanamam oldu (adet olup olmadıklarını anlamadım) bu süre zarfında kondom ile korunuyorduk. Birkaç gündür rüyalarımda hamile olduğumu hatta 2. Oğlumun adına kadar gördüğüm için içimde bir korku oluştu ve test yapmak istedim. Az önce yaptım ilk olarak hayalet çizgiyi bu şekilde gördüm.Testin üzerinde 20 dk sonra çıkan sonuç geçersiz yaziyor. Birkaç dakika sonra o çizgi kayboldu. Yani daha 20 dakika dolmadı ve test şuan bu şekilde:

Ne dersiniz rüyam gerçek olabilir mi?

İlk fotoğraftaki bariz ikinci çizgi ama ikinci çizgi normalde silinmiyo canım ben hatıra olarak saklıyorum hatta. İmkanın varsa git kan testi yaptır ya da yarını bekle bi test daha yap.

İlk fotoğraftaki bariz ikinci çizgi ama ikinci çizgi normalde silinmiyo canım ben hatıra olarak saklıyorum hatta. İmkanın varsa git kan testi yaptır ya da yarını bekle bi test daha yap.

Sağol canım fırsat bulabilirsem bugün kan vereceğim bakalım inşallah en hayırlı sonuç neyse o çıkar. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu :)

Sağol canım fırsat bulabilirsem bugün kan vereceğim bakalım inşallah en hayırlı sonuç neyse o çıkar. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu :)
İnşallah canım o da dinliyo minnak minnak tekmeliyo anneyi. :)

Canım aklında soru işaretleri kalmasın kan testi yaptırirsin. Peki varsa uzulüm musun diğer çocuğun küçük diye

Canım aklında soru işaretleri kalmasın kan testi yaptırirsin. Peki varsa uzulüm musun diğer çocuğun küçük diye

Sütten kesmek zorunda kalacağım için üzülürüm çünkü zaten 37 haftalık dogdu. Yeni toparlandı...

Varsa zaten o çocuk mucize ötesi mucize olur çünkü ilk bebeğimde bile doktorum şaşırmıştı. Polikistik over hastasıyım 2 sene çocuğum olmadı. Tam tüp bebek düşünmeye başladık kendiliğinden oldu şükür. Şimdi bir de hem bu durum varken hem de korunuyorken olursa Rabbimin hediyesi, başımız gözümüz üstüne derim :)

:) bende de pko var biliyor musun bende 2 yil sonunda hamile kaldım. Pkolu kadınlar doğumdan snra düzeliyor diye biliyorum hamile kalma oranları artıyor. Ayrıca sütten kesmek zorunda değilsin. Netten bak istersen biraz . Yurtdisinda bu yöntem çok uygulaniyor. Hayırlısı olsun inşallah hakkında :) haber ver bize de kan testi sonucunu

Kan verdim. Akşam sonucu mail atacaklarmış

Ben de ard arda düşünüyorum o nedenle araştırdım ilk bebeği sütten kesmene gerek yok, anne sütü bebeğin antibiyotiği hastalanır yavrucak hem bağırsakları mama ve inek sütü için elverişli hale gelmedi henüz mecbur kalmadıkça anne sütü şart.

Allah gönlüne göre versin canım. Benim annem de ablam 4 aylıkken hamile kalmış ama ablam annem hamile olduktan sonra memeyi emmemiş. Bazı kişilerde süt acılaşıyormuş hamilelikte. Ben oğlum 1 yaşına geldikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyordum aslında. ben de çocukları çok seviyorum ve 4-5 çocuğum olsun istiyorum :) ama işte oğlumun da hakkına girmek istemiyorum

Eğer al bir gebelik testi diye bir marka var oysa onda hep çıkıyor hayalet çizgi cnm büyük ihtimal negatif

Emer inşallah ne güzel beraber büyücekler.

Emer inşallah ne güzel beraber büyücekler.

Sonuç şimdi çıktı canım. Negatif görünüyor. Inşallah hayırlı zamanda 2. Evladımı nasip eder rabbim.
Evliliğimin ilk 2 senesinde hamile olamadım diye üzülüyordum annem de gün gelecek "ya hamileysem" diye endişeleneceksin diyordu :) demek ki kaderde bunu da yasamak varmış. O günlere dönup bunu söylesem ne kadar şaşırırdı

Hayırlısı olsun canım negatif diye üzülme bebiş 6 aylık olduktan sonra hiç korkma sütünü de emmiş olur hem beraber büyürler ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…