İlk fotoğraftaki bariz ikinci çizgi ama ikinci çizgi normalde silinmiyo canım ben hatıra olarak saklıyorum hatta. İmkanın varsa git kan testi yaptır ya da yarını bekle bi test daha yap.
İnşallah canım o da dinliyo minnak minnak tekmeliyo anneyi. :)Sağol canım fırsat bulabilirsem bugün kan vereceğim bakalım inşallah en hayırlı sonuç neyse o çıkar. Siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu :)
Canım aklında soru işaretleri kalmasın kan testi yaptırirsin. Peki varsa uzulüm musun diğer çocuğun küçük diye
Ben de ard arda düşünüyorum o nedenle araştırdım ilk bebeği sütten kesmene gerek yok, anne sütü bebeğin antibiyotiği hastalanır yavrucak hem bağırsakları mama ve inek sütü için elverişli hale gelmedi henüz mecbur kalmadıkça anne sütü şart.Sütten kesmek zorunda kalacağım için üzülürüm çünkü zaten 37 haftalık dogdu. Yeni toparlandı...
Varsa zaten o çocuk mucize ötesi mucize olur çünkü ilk bebeğimde bile doktorum şaşırmıştı. Polikistik over hastasıyım 2 sene çocuğum olmadı. Tam tüp bebek düşünmeye başladık kendiliğinden oldu şükür. Şimdi bir de hem bu durum varken hem de korunuyorken olursa Rabbimin hediyesi, başımız gözümüz üstüne derim :)
Ben de ard arda düşünüyorum o nedenle araştırdım ilk bebeği sütten kesmene gerek yok, anne sütü bebeğin antibiyotiği hastalanır yavrucak hem bağırsakları mama ve inek sütü için elverişli hale gelmedi henüz mecbur kalmadıkça anne sütü şart.
Eğer al bir gebelik testi diye bir marka var oysa onda hep çıkıyor hayalet çizgi cnm büyük ihtimal negatif
Emer inşallah ne güzel beraber büyücekler.Allah gönlüne göre versin canım. Benim annem de ablam 4 aylıkken hamile kalmış ama ablam annem hamile olduktan sonra memeyi emmemiş. Bazı kişilerde süt acılaşıyormuş hamilelikte. Ben oğlum 1 yaşına geldikten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyordum aslında. ben de çocukları çok seviyorum ve 4-5 çocuğum olsun istiyorum :) ama işte oğlumun da hakkına girmek istemiyorum
Emer inşallah ne güzel beraber büyücekler.
Hayırlısı olsun canım negatif diye üzülme bebiş 6 aylık olduktan sonra hiç korkma sütünü de emmiş olur hem beraber büyürler ne güzel.Sonuç şimdi çıktı canım. Negatif görünüyor. Inşallah hayırlı zamanda 2. Evladımı nasip eder rabbim.
Evliliğimin ilk 2 senesinde hamile olamadım diye üzülüyordum annem de gün gelecek "ya hamileysem" diye endişeleneceksin diyordu :) demek ki kaderde bunu da yasamak varmış. O günlere dönup bunu söylesem ne kadar şaşırırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?