Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen deniyorumO okla işaretlediğiniz yere su damlatsanıza, hala görünür duracak mı çizgi![]()
KaybolduO okla işaretlediğiniz yere su damlatsanıza, hala görünür duracak mı çizgi![]()
Canım bazen testler bekleyince kuruma çizgisi beliriyor bende çok gördüm o çizgiden 6 gün var daha umudunu kaybetme erken olabilir daha çıkması içinKayboldu
Allah yerini doldurmak için sana sağlıklı evlatlar nasip etsin canım bunların hepsi imtihan enazindan gebe kalabiliyorsun iyi tarafından bak canım allah büyüktürYaaa umarım öyle olur 2 kaybim var . Bazen delirecek gibi oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için ama bugün tutamadım . İnşallah vardır![]()
Öyle yapınca kayboluyosa kuruma çizgisidir diyolar ama bekleyin bakalım bikaç gün sonra tekrarlarsınız testi inşallah hayırlı haberler alırızKayboldu
AminnnnÖyle yapınca kayboluyosa kuruma çizgisidir diyolar ama bekleyin bakalım bikaç gün sonra tekrarlarsınız testi inşallah hayırlı haberler alırız
Tekrar test yaptınız mıAminnnninşallah
Aminnnn insallahhh öyledirBenim 4 gün kala böyle çıkmıştı 71 filandı değerim sen de hamilesin hayırlı olsun
Var gibi görünüyor testi tekrarlaTestim