Hayalet çizgi

Gulsen000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
162
55
48
37
Merhaba arkadaşlar . Bata 6 gün kaldı bugün kaset test yaptım negatif çıktı fakat saatler sonra hayalet çizgi oluştu . Test yeri mi yoksa bisiyler var sonradan mı cikti anlamadım . Daha önce böyle birşey yaşayıp gebelik testi pozitife dönen var mı ?

Testim

Eklentiler

• IMG_20200423_160039.webp
    IMG_20200423_160039.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 125
Evet çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisinde olabilir o yüzden başaka test yapın varsa çıkıcaktır gönlünce olur inşallah 🤗

Yaaa umarım öyle olur 2 kaybim var . Bazen delirecek gibi oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için ama bugün tutamadım . İnşallah vardır 🙏🏻

Yaaa umarım öyle olur 2 kaybim var . Bazen delirecek gibi oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için ama bugün tutamadım . İnşallah vardır 🙏🏻
Allah yerini doldurmak için sana sağlıklı evlatlar nasip etsin canım bunların hepsi imtihan enazindan gebe kalabiliyorsun iyi tarafından bak canım allah büyüktür 🥰

Şuan yaptım elim ayağım titriyor çok silik bi vizgi çıktı normal gebelik testi ile . Hata çizgi yerini suya tuttum acaba test yer mi diye kaybolmadi sanırım bisiyler var :)

Bu arada bu çizgi hemen çıktı beklemedim yani daha reglime 2 gün var sizcede var mıdır?

Benim 4 gün kala böyle çıkmıştı 71 filandı değerim sen de hamilesin hayırlı olsun

Back
X