Hayalet çizgi

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27

Sizce hamilelik var mıdır
Adetim biteli 1 hafta oldu ben yinede yapmak istedim belli olur mu yada çocuk olur mu 1 hafta da

Adetiniz biteli daha 7 gün olmuş. Yumurtlamanız, döllenmesi, ve idrara karışması imkansız

Canım çizgi var ama adet bitiminden bir hafta sonra nasıl olacak onu bilemedim

Bilmiyorum ki sizce var mıdır çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Silik cizgi var. Ama adetin her zaman ki gibi miydi farkli miydi? Gebelik icin bir tedavi goruyo musun? Bunlar onemli birde erken gebelik testleri yaniltabiliyor. Emin olmanin yolu testi iki gun sonra tekrarlamak. Cizgi koyulasirsa gebelik vardir.

Yani biomiyorum ki bu ay daha fazla kanamam oldu değildir heralde ya ben kendi kendime hevesleniyorum

Yani biomiyorum ki bu ay daha fazla kanamam oldu değildir heralde ya ben kendi kendime hevesleniyorum
Bence sen testi iki gun sonra tekrarla eger yine pozitif gelirse bir doktora gorun durumu anlat. Ama adet bitiminden 1 hafta icinde gebelik olusup testte gorunmez.

Bence sen testi iki gun sonra tekrarla eger yine pozitif gelirse bir doktora gorun durumu anlat. Ama adet bitiminden 1 hafta icinde gebelik olusup testte gorunmez.
Anladım.
Teşekkür ederim
Aslında oruçta dr.gitmiştim polikistik over olduğumu söyledi bunun için ilaçlar verdi
Matofin inositol onları kullaniyordum
Bayram da test yaptım yine olmadığını bile bile baktım yoktu atmamistim testi sonra baktığımda yine aynı silik çizgi vardı kuruma çizgisidir dedim attım zaten testi yaptıktan sonra da adet oldum şimdi de yine dayanamayıp yaptım bu kez hemen çıktı bu çizgi yerleşme kanaması gibi bişey miydi ama onu araştırdım o açık pembe falan okuyormuş benim çok kanamam oldu kafam karıştı

Kullandigin ilaclarin icerigi nedir bilmiyorum bazi ilaclarda beta hcg olabiliyor ondan da test pozitif cikabiliyor. Ama klasik bir adet kanamasi yasadiysan gebelik oldugunu sanmiyorum testin hatali olma olasiligi yuksek. Ama sen takipte ol dedigim gibi testi tekrarla negatifse sorun yok test hatali dersin. Pozitif gelirse doktora gorun.

Tamam çok teşekkürler ilginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…