Hayalet çizgi

edasinanhira

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
39
5
1
32
Kızlarrr merhaba adetim bir gün gecikti kaset test yaptım hayalet çizgi gibi bi çizgi var sizce hamilemiyim

ay valla ben göremedim sanırım ama fotolarda pek çıkmıyor zaten, eğer siz silik var diyosanız yarın sabah ilk idrarla deneyin yine istersenz, olmazsa kan verin orda kesin çıkar
Çok teşekkür ederim kuzumda var diyo kaç aydır deniyoruz inşallah vardır

Merhaba testte gözükmüyor şu an ama bende negatif çıktığı halde gebeydim geç döllenmeyle bir buçuk ay sonra öğrenmiştim ama düşük oldu maalesef, başka belirtileriniz var mı?

Merhaba testte gözükmüyor şu an ama bende negatif çıktığı halde gebeydim geç döllenmeyle bir buçuk ay sonra öğrenmiştim ama düşük oldu maalesef, başka belirtileriniz var mı?
Sol kasığımda arada bi batma oluyor gece de ateş basıyor belim ağrıyor başka birşeyim yok şuanlık

Sol kasığımda arada bi batma oluyor gece de ateş basıyor belim ağrıyor başka birşeyim yok şuanlık
Ayy hadi hayırlısı bende aynı durumdayım birebir Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin ikimize de benımde 5 günüm var beklemedeyim siz test yenileyin ama benim arkadaşım ikinci gün tekrarla öğrendi bir gün oncesi yoktu bir şey

Tekrarlıcam hatta sabah sağlık ocağına mı gitsem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…