Hayalet çizgi

Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani

Kaç aydır deniyoruz ve her ay bu ay acaba oldu mu demekten kafayı yicem acaba olmuyor mu diye düşünmekten gerçekten bıktım hastaneye gittim tüpler açık dedi siz düşünün yani
Çok haklısınız bizde 10 aydır deniyoruz pcos var bende o etkiliyor sanırım ama vardır vakitleri en hayırlı vakitte Rabbim nasip etsin isteyen herkese çok yıpratıcı bir süreç ben anlamıyorum aklınızdan çıkarın o zaman oluyo diyenleri mesela benimde hep aklımda sadece bu ay pcostan dolayı öncelikli hedefim kilo vermekti bakalım sonuçlarımız ne olacak mutlu haberinizi bekliyorum heyecanla

Erken gebelık testı alın ben de bu sekılde ogrendım

Eklentiler

• IMG-20240511-WA0017.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…