- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi anneadayi3110
-
Şüpheli bir çizgi , yarın testi tekrarla mutlakaArkadaşlar merhaba ben de pcos var 1.5 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay combinol içmeye başladım ve reglim bitince 3 gün soğun suyu içtim midemi çok bozduğu için bırakmak zorunda kaldım. Reglime 5 gün var ama göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim 1. Dakika bittiğinde hayalet çizgi çıktı koyulaşmadı da öylece kaldı daha önce 2 kere yalancı pozitif gördüğüm için sevinemedim. Ama bu sefer vardır belki diye de içim içimi yiyor sizce var mı
Acile gitsem alırlar mıHayalet çizgiyi gördüm kan verebilirsiniz
Anladım teşekkür ederimŞüpheli bir çizgi , yarın testi tekrarla mutlaka
Bence hamilesin kan verebiliyorsan ver mutlaka inşallah kanda da pozitifi görürsünBir test daha yaptım o da çift çizgi farklı markada tek çizgi
Özel hastanelerde alıyorlar da devlette genelde almıyorlar polikliniğe yönlendiriyorlar şğpheli bir durum varsa alıyorlar ilaç başlamak felan gerekecekseAcile gitsem alırlar mı
Benim böyleyken değerim 12 idi sonra yükseldi. İki gün sonra bidaha yapın koyulastıyda doğru kan testineArkadaşlar merhaba ben de pcos var 1.5 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay combinol içmeye başladım ve reglim bitince 3 gün soğun suyu içtim midemi çok bozduğu için bırakmak zorunda kaldım. Reglime 5 gün var ama göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim 1. Dakika bittiğinde hayalet çizgi çıktı koyulaşmadı da öylece kaldı daha önce 2 kere yalancı pozitif gördüğüm için sevinemedim. Ama bu sefer vardır belki diye de içim içimi yiyor sizce var mı
Hayırlı olsun var :) kan testi verirseniz kesinleşir tabiki combinol nedir acaba bu bende 1 yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamadim soğan suyu da içtim ise yaramadiArkadaşlar merhaba ben de pcos var 1.5 yıldır çocuğum olmuyor. Bu ay combinol içmeye başladım ve reglim bitince 3 gün soğun suyu içtim midemi çok bozduğu için bırakmak zorunda kaldım. Reglime 5 gün var ama göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim 1. Dakika bittiğinde hayalet çizgi çıktı koyulaşmadı da öylece kaldı daha önce 2 kere yalancı pozitif gördüğüm için sevinemedim. Ama bu sefer vardır belki diye de içim içimi yiyor sizce var mı
Ben doktor önerisi il başlamıştım combinole ama kullanmaya başlamadan önce hamile kalmışım pcos semptomlarını azaltan bir ilaçHayırlı olsun var :) kan testi verirseniz kesinleşir tabiki combinol nedir acaba bu bende 1 yıldır hiçbir sorun olmamasına rağmen gebe kalamadim soğan suyu da içtim ise yaramadi
Hayırlı olsun canım çok sevindimBata 5 gün var kaç haftalıktır acaba
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsn rabbiimHayırlı olsun canım çok sevindim
At canımMüsait olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?