Gebeliğe Hazırlık Hayalet çizgiciler bi bakabilir mi? 🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Destina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
184
320
33
36
Saatlerdir şaşı oldum çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor gibi. Foto ile oynamaktan mahvoldum. Bugün adet günümdü olmadım. Ateşim 37.4 ayaklarım buzzzz.. Ara ara adet ağrısı geliyor ama saniyelik en fazla 1 dakika sürüp geçiyor. Normalde de adetten önce hiç adet ağrısı çekmem. Adet gelir ağrım başlar. Ay bi bakın kafaları yicem yoksaa

Eklentiler

• IMG_20230301_212405.webp
    10 KB · Görüntüleme: 119
Ben göremedim ya

Gölge gibi görüyorum canım. Hemen mi çıktı? Sadece bu testle emin olamayız. Yarın bir daha yap mutlaka. Bazen yalancı çizgi çıkabiliyor çünkü

Çizgi hemen çıktı da ben fotoya yansıtabilmek için baya uğraştım. Sabah kaset test deneyeceğim. Çok teşekkür ederim yorumlar için

Gölge gibi görüyorum canım. Hemen mi çıktı? Sadece bu testle emin olamayız. Yarın bir daha yap mutlaka. Bazen yalancı çizgi çıkabiliyor çünkü
Burda biraz daha net gibi. Bilemedim valla.

Eklentiler

• IMG_20230301_215729.webp
    3 KB · Görüntüleme: 92
Görünüyor zaten de… Emin olmak için birdaha yap cnm
Kızlar bu sabah yaptım. Dünkü teste göre daha koyu ama yine çıplak gözle daha çok belli yani ilk 5 dk da çıktı. Resmen arada kalıyorum görüyor musunuz sizde???

Eklentiler

• IMG_20230302_090129.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bu sabah yaptım. Dünkü teste göre daha koyu ama yine çıplak gözle daha çok belli yani ilk 5 dk da çıktı. Resmen arada kalıyorum görüyor musunuz sizde???
Canım düne göre daha koyuysa vardır gebelik bence. Bende gördüm hafif çizgi.

Ayy inşallah canım ya. Napsam kan mı versem az daha mı beklesem?
canım ben olsam birkaç gün takip ederdim. Çizgi artık net belli olmaya başlayınca kan verirdim. Şimdi erkenden kan verirsen değer az çıkabilir. Bu sefer yükselecek mi diye strese girersin… tabi sen daha iyi bilirsin

Kan verdim

Eklentiler

• IMG_20230302_174651.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…