Ben göremedim yaSaatlerdir şaşı oldum çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor gibi. Foto ile oynamaktan mahvoldum. Bugün adet günümdü olmadım. Ateşim 37.4 ayaklarım buzzzz.. Ara ara adet ağrısı geliyor ama saniyelik en fazla 1 dakika sürüp geçiyor. Normalde de adetten önce hiç adet ağrısı çekmem. Adet gelir ağrım başlar. Ay bi bakın kafaları yicem yoksaa
Gölge gibi görüyorum canım. Hemen mi çıktı? Sadece bu testle emin olamayız. Yarın bir daha yap mutlaka. Bazen yalancı çizgi çıkabiliyor çünküSaatlerdir şaşı oldum çıplak gözle görüyorum ama foto da belli olmuyor gibi. Foto ile oynamaktan mahvoldum. Bugün adet günümdü olmadım. Ateşim 37.4 ayaklarım buzzzz.. Ara ara adet ağrısı geliyor ama saniyelik en fazla 1 dakika sürüp geçiyor. Normalde de adetten önce hiç adet ağrısı çekmem. Adet gelir ağrım başlar. Ay bi bakın kafaları yicem yoksaa
Burda biraz daha net gibi.Gölge gibi görüyorum canım. Hemen mi çıktı? Sadece bu testle emin olamayız. Yarın bir daha yap mutlaka. Bazen yalancı çizgi çıkabiliyor çünkü
Evet var. Emin olmak adına sabah tekrar yapınBurda biraz daha net gibi.Bilemedim valla.
negatif bariz belli yani yine de biraz daha bekletip test yapinBurda biraz daha net gibi.Bilemedim valla.
Görünüyor zaten de… Emin olmak için birdaha yap cnmBurda biraz daha net gibi.Bilemedim valla.
Kızlar bu sabah yaptım. Dünkü teste göre daha koyu ama yine çıplak gözle daha çok belli yani ilk 5 dk da çıktı. Resmen arada kalıyorum görüyor musunuz sizde???Görünüyor zaten de… Emin olmak için birdaha yap cnm
Canım düne göre daha koyuysa vardır gebelik bence. Bende gördüm hafif çizgi.Kızlar bu sabah yaptım. Dünkü teste göre daha koyu ama yine çıplak gözle daha çok belli yani ilk 5 dk da çıktı. Resmen arada kalıyorum görüyor musunuz sizde???
Ayy inşallah canım ya.Canım düne göre daha koyuysa vardır gebelik bence. Bende gördüm hafif çizgi.
Kaç gün gecikti?Ayy inşallah canım ya.Napsam kan mı versem az daha mı beklesem?
canım ben olsam birkaç gün takip ederdim. Çizgi artık net belli olmaya başlayınca kan verirdim. Şimdi erkenden kan verirsen değer az çıkabilir. Bu sefer yükselecek mi diye strese girersin… tabi sen daha iyi bilirsinAyy inşallah canım ya.Napsam kan mı versem az daha mı beklesem?
Bat dündü canım.Kaç gün gecikti?
canım ben olsam birkaç gün takip ederdim. Çizgi artık net belli olmaya başlayınca kan verirdim. Şimdi erkenden kan verirsen değer az çıkabilir. Bu sefer yükselecek mi diye strese girersin… tabi sen daha iyi bilirsin
Çok yeni hayırlı olsunKan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?