O zaman insallah vardir diyorum. Her sabah tekrarla testi koyulasma takip etGün içi idrar adetime 6gun var erken test
Teşekkür ederim pembe sanki cizgiBen gördüm. Bu şekilde kendi testimi gördükten 3 gün sonra net çizgim vardı
Pembe gibi bence de. Erken gebelik testi mi yaptınızTeşekkür ederim pembe sanki cizgi
Ewet erken gebelik testiPembe gibi bence de. Erken gebelik testi mi yaptınız
Canm malesef yok yaniHayalet çizgiyi gorebiliyomusuz
Gördüm aşağı tarafta daha çok belli hattaHayalet çizgiyi gorebiliyomusuz
Ewet testi açtım net gorunsun dieHiç böyle test görmedim kasetin içindekini mi çıkardınız anlamadım bilmiyorum da o yüzden soruyorum
Yakinlastirdim ondanGördüm aşağı tarafta daha çok belli hatta
uygulama var ındır onu azcık karsıtır. test ıcın foto cekıp koyuyosun :)Nasi yapiyon onuki
Anladimsaolunuygulama var ındır onu azcık karsıtır. test ıcın foto cekıp koyuyosun :)
3 4gunvaradete ka. gün var ona göre net cevap vercem sana şimdi
naptınız acaba sonuç çıktı mı3 4gunvar
Ben 6gun kala testinde bu çizgi çıkmıştı başka erken test yaptım ucuzlardan tek çizgi çıktı yine 6gun kala testimi yapsam merakta kaldım bndenaptınız acaba sonuç çıktı mı
Kasik batarindan supelenmistim ondan test yapmistimnaptınız acaba sonuç çıktı mı
Canım maalesef yok adetine kaç gün var belki geç döllenme filan olabilirKan testi yaptım hanımlar busekil çıktı az önce e nabizdan baktım varmı yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?