Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de adete dört gün var dün ve bugün test yaptım negatif bakalım yarın ya da diğer gün bir daha yapayım
Yaptınız mı test? Benim en bariz belirtim uçuk çıkmasıydı, şişkinlik ve kasık ağrısı yaşadım ki hala yaşıyorum bacaklarım çekiyor. şuan 5+2 oldu benim. İnşallah pozitifi görürsün sende azcık geç gördüm yazını amaBenim de adete dört gün var dün ve bugün test yaptım negatif bakalım yarın ya da diğer gün bir daha yapayım
Cnm sıkıntı değil teşekkür ederim cevapla digin için bugün sağlık ocağına kan verdim yarın çıkıcak bugün yine test yaptım atayımCanım anca gördüm son durum nedir?
Bende de şuan şişkinlik kasık ağrısı gelip gidiyor ödem de var regle de iki gün kaldı beş gün varken negatifti sonra da bir daha yapmadımYaptınız mı test? Benim en bariz belirtim uçuk çıkmasıydı, şişkinlik ve kasık ağrısı yaşadım ki hala yaşıyorum bacaklarım çekiyor. şuan 5+2 oldu benim. İnşallah pozitifi görürsün sende azcık geç gördüm yazını ama
Hayırlısı olsun canım valla net şundandır diyemiyoruz işte umutla bekliyoruzBende de şuan şişkinlik kasık ağrısı gelip gidiyor ödem de var regle de iki gün kaldı beş gün varken negatifti sonra da bir daha yapmadım
Kan sonucum malesef negatifAaa normal testte bile silik çıkmış görünüyor yani inşallah değerlerin yükselmiştir kan sonucunu heycanla bekliyorum canım![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinUmutlarımızı yitirmiyoruz yeni aya umutla giriyoruz canım Allah hayırlısını en güzel zamanda versin inşAllah![]()
Şimdi avox aldım onun çok iyi olduğu söylüyor lar bilginiz varmı avoxla ilgili hakkımiza hayırlı olanı versin Rabbimİdrar testlerini valfast al istersen çok daha net oluyor ben memnun kaldım
Onu kullanmadım valfastla öğrendim ben negatifsede net negatif oluyor kuruma çizgisi oluşmuyor. Avox almışssın artık Rabbim yenisini aldırmasın attık inşAllahŞimdi avox aldım onun çok iyi olduğu söylüyor lar bilginiz varmı avoxla ilgili hakkımiza hayırlı olanı versin Rabbim
İnşallah siz hamilesin ozamanOnu kullanmadım valfastla öğrendim ben negatifsede net negatif oluyor kuruma çizgisi oluşmuyor. Avox almışssın artık Rabbim yenisini aldırmasın attık inşAllah![]()