1 gün geçti daha imkansızBen gördüm.kaç gün gecti adetin?
Çok hafif bi çizgi var gibi gördümHiçbir şey anlamadım bu testten yardım pls
Regl öncesi de olabilir test yaptın mıKızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Hiçbir şey anlamadım bu testten yardım pls
Hayır tuhaf olan 1 hafta önce içe boşalma oldu. Ovulasyonda dışarıya oluyordu. Hay Allah kafam çok karıştı ya.Bende 2 gun gecince yapmistim tek cizgi cikmisti, 6 gun sonra cift cizgi cikti hemde saniyeler icinde :)))
Az daha bekle sen pazartesi sali yap tekrar anca belli olurHayır tuhaf olan 1 hafta önce içe boşalma oldu. Ovulasyonda dışarıya oluyordu. Hay Allah kafam çok karıştı ya.
Tamam canım beta hcg döllenme zamanı hakkında bilgi veriyor mu? 1 haftada 50nin üstünde olmasi çok ilginç olduAz daha bekle sen pazartesi sali yap tekrar anca belli olur
Sabah kan testi yapmaya gitcem olmazsa hala olmadım 2 gün olduRegl öncesi de olabilir test yaptın mı
Denedim 2.yi şimdi canım yarın hassas olanlardan alcamCnm insallah vardir ama bende de boyle cikti 2 gun sinra adet oldum o arka fonun hepsinin beyaz olmasi lazim. Yarin ilk idrarla tekrarla istersen
Denedim 2.yi şimdi canım yarın hassas olanlardan alcam
Negatif çıktı canım ya. Baktım da. Ama hala regl olmadım muhtemelen 1 hafta önce 2. Kez yumurtlama oldu bakalımIyi yaparsin... ilk idrarla yaparsan daha iyi oluyo.
Ben ciktiginda cok sasirmistim bu kez oldu dedim. Hatta hala sakliyorum ilk testim diye :) cok degisikti ama adet oldim bazen yaniltabiliyor. Ayni zamanda bir arkadasimin testide cok silik kontrol panelinin en sonundaydi. Test bozuk demistik ama hamileydi insallah sizinkide oyledir
Negatif çıktı canım ya. Baktım da. Ama hala regl olmadım muhtemelen 1 hafta önce 2. Kez yumurtlama oldu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?