Hayalim 36 beden..

Youngmin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
8
6
29
evveet diyet maceram bugun basliyor boyum 168 ve 73 kiloyum ve 19 yasindayim hedefim ellili rakamlari gormek ve 36 bedene girmek
aslinda 36 bedene girme hayali benim icin buyuk bir hayal en son ne zaman 36 beden giymistin diye soran olursa hatirlamiyorum fi tarihinden once galiba en guzel yaslarimi kilolu gecirmek istemiyorum :KK42:
zayiflamak icin yapacaklarin ise once yediklerime dikkat edecegim. normalde ekmek yemiyorum zaten bir de su abur cubur meretini birakabilirsem cok guzel olacak. zor ama imkansiz degil ve haftada 4 gun platese gidecegim faydasi olacagina inaniyorum bir de spor salonu uzak sayilir yaklasik 30 dakikalik mesafe. yuruyerek gidip gelecegim
iste boyleee.. diyetime start verdim insallah bitis cizgisinde 36 beden pantolonuma girmis olacagim :KK45:

Hoş geldin ve hayırlı olsun topiğin :KK15::KK15:
Azim ve istikrar olduktan sonra dağları eritiriz biz :KK49:
36 beden hepimizin hayalii hepimiz çıtırdıycaz inşallahhh :21::21::21::21:

Bir haftadır hangî diyeti uygulasam diye düşünüyorum karatay dukan isveç hollywood derken nerdeyse bütün diyetleri öğrendim en sınunda da dukana karar verdim çünkü önceden uygulamış 12 günlük sürede 73.5ten 68e kadar inmiştim ama dukan zorlu bir diyet yasakları bol bir diyet o yüzden pes etmiştim ve araya tatil girmiş ve ben hiç dikkat etmeden bol bol yemiştin her şeyden sonuç îki ayda eski kiloma dönmüştüm dukan böyle bir diyet işte hemen kilo verirsin ama bütün aşamalrını yapmazsan eski kilona geri dönersin..
Evet yasakları bol ama serbest olan yiyecekler de bol. Zor olsa da yarın başlıyorum dukana :KK45:

X