hayalimdeki erkek hayallerimi yikti!!

YAŞIN ÇOK GENÇ. ÇALIŞABİLİRSİN. NEDEN SAVAŞMAK YERİNE HEMEN küsmeyi bunalmayı yılmayı tercih ediyorsun. ayrıca sorunun ne ise açık açık yazarsan daha net tavsiyeler alırsın canımm

Eşinin yaşı kaç? Eğer oda senin gibi 21 yaşında ise sizi bu yaşta evlendiren anne babanın aklına şaşırayım.

analiz süpermiş :)

??? bide hayallerinin yıkılma sebebini açıklasaydın da bizde öğrenseydik

Demek ki hayaldeki erkeğe değil reeldeki erkeğe bakacakmışsın.

Nokta.
İlk değilsin sonda olmayacaksin boyle düşünenler arasında.
Ayrıca hayalindeki neydi de ne oldu bileydik iyiydi.beklentiyi yüksek tutmamak lazim erkek kisminda

Hepside olabilir

Keşke 15 yaşlarında dert ettiğin tek şey kaçırdığın ders notları felan olsaydı.
Olsaydıda şimdi 21 nde bunları buraya yazmasaydın.

Boyle derdin bile belli olmadigi konuya "ee ne ki" diye 4 sayfa yorum gelmis ya...

Sadece bunu yazmak icin mesaj atiyorum :)) derdin ne oldugu yazmayan konuya baska tur cevap veremiyorum

Reklam girdi araya konu 10 sayfa olmadan cevaplamaz şimdi bu. Hadi kızlar sıkın biraz on sayfaya az kalmış
Anlaşılan kocan eve para vermiyor, çok zoruna gidiyorsa boşan, yok hayallerimin erkeki bırakamam dersen de kaldır totonu iş bak.

Derdini yazmadan,derman aramak istiyorsun... Doğru, düzgün yazıda yazmamışsın... Yarım, yamalak basmışsın tuşlara..

aslinda hc biri deql arkadslarni bnden deqerli qoruyo onlar hakknda bsy soyleam doveek dereceye qeliyo annesnn babasnn hatta herksn yannda bni rencide etmeye calisuyo surekli sus diyor baska birsey demiyor.. para knusu pek sikinti deql evde oturuyorum paraya ihtiyacm pek olmuyo ama bn istemeden vermiyo istediqmde param yok dio ama arkadslarina qelince kurusuna kadr harciyo ve qecenlerde bana ben eve alisamadm dio bnlar benim cok zoruma qidiyoo

smdiye 10 yerde annemin evine qitmistim ama yuzum yok cunku ben evlenmek istiyorum dedim onlar bana destek ciksa dururmuydm smdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…