- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
- Konu Sahibi antepLydLn
-
1. Kocan sana para vermiyor.
2. Kocan sana para veriyor ama surekli laf sokuyor.
3. Kocan sana para veriyor ama kalem kalem bu paranin nereye harcandiginin hesabini soruyor. Gereksiz gordugu seyler oluyor ve sana kiziyor.
4. Kocan sana para veriyor ve "Para bende, kontrol bende" diyor, her seyin onun istedigi gibi olmasini istiyor. "Zaten calismiyorsun, evde her sey dort dortluk olacak" diyip yaptiklarini da begenmiyor.
Daha uzar da genel hatlarla illa ki bunlardan biridir. Hangisi?
Demek ki hayaldeki erkeğe değil reeldeki erkeğe bakacakmışsın.
1. Kocan sana para vermiyor.
2. Kocan sana para veriyor ama surekli laf sokuyor.
3. Kocan sana para veriyor ama kalem kalem bu paranin nereye harcandiginin hesabini soruyor. Gereksiz gordugu seyler oluyor ve sana kiziyor.
4. Kocan sana para veriyor ve "Para bende, kontrol bende" diyor, her seyin onun istedigi gibi olmasini istiyor. "Zaten calismiyorsun, evde her sey dort dortluk olacak" diyip yaptiklarini da begenmiyor.
Daha uzar da genel hatlarla illa ki bunlardan biridir. Hangisi?
nedenini bende bilmiyorum revaçta bu ara arkası yarın konular
nedenini bende bilmiyorum revaçta bu ara arkası yarın konular
deliiCok heyecanlı huhhhuuu
smdiye 10 yerde annemin evine qitmistim ama yuzum yok cunku ben evlenmek istiyorum dedim onlar bana destek ciksa dururmuydm smdiyehalen geç kalmış sayılmazsın iyi bir kurs belediyelerin vs.. sonra güzel bir iş bir bakmışsın yepyeni bir hayatın var. kocan da seni üzüyorsa artık yolları ayırmalısın 4 ayı 5 ayı yok 1 gün bile üzülmemek lazım sen bir şeyler yap o üzülsün biraz da o zaman niye sen üzüleceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?