hayalimdeki erkek hayallerimi yikti!!

Mesleğiniz nedir, hangi şehirdesiniz? Söyleyin ki belki bir iş önerimiz olur; yol gösteririz.

Nereli olduğu usernameinde yazıyo ki

Sorun ne hiç anlamadım tek anladığım; 6 yıllık ilişkin vardı gayet güzeldi, 4 aydır evlisin her şey berbat

Evlilik için erken diyebilirsiniz, sorumluluk almak zordur diyebilirsiniz bunları anlarım da ama çocuksun sen daha eheh tarzı söylemler yazınca mutlu mu oluyorsunuz. Bilinçli bir birey olabilmek için 30 u 35i mi geçmek lazım? 20yaşındaki insanın iradesi yok mu? ayrıca evlilik, sorumluluk yaş değil olgunluk meselesidir 30 yaşında insanlar var sorumluluk alamamış evliliğini bitiren. ama 21 22 sinde evlenip düzenini oturtabilmiş olan da.

ben calistiqim zamanda ayniydi ama takmazsa hic takmiyo tinlamiyo bile beni kac kere konustum once hak veriyo iki qun sonra yine ayniyiz uc gun iyi bes gun kotuyuz anlayacaginiz

6 yıldır konuştuğunuz kişi bir çocuktu tıpkı sizin gibi...21 yaş 6 yıllık bir ilişkiye başlama yaşı olmalıydı.15 yaşında tanıştığın kişii ile evlenme değil üzgünüm. ...sabır ve zaman gerekli artık

Evet keske okusaymissiniz, bizde bari yazdiginizi kolay okuyabilirdik... 4 aylik bi evlilikte neyin mutsuzlugu anlamiyorum, heleki 6 senelik bi beraberlikten sonra...Körmüydünüz? Ne kadar degismis olabilir esiniz bukadar kisa zamanda? Sanirsam her genc kiz gibi Evliligi toz Pembe görüyordunuz, öpüsüp koklas yat kalk cilvelen gez toz falan....ahhh ahhhh...

suan calismiyorum onun annesi babasi bana daha cok destek cikiyor. hem maddi olarak iyi olsamda napabilirimki?
Sosyal durumunuzu bilemiyorum tabi ama çalışıp kendi paranızı kazansanız ayrılma durumunda bir dayanak olur size Eşinizin aile büyüklerinden destekçiniz var mı

o evli değilmişiniz gibi davranıyor sende öyle davra. iş bul ve arkadaşlarınla takıl gez toz

canım arkadaşlara katılıyorum öncelikle hiçbirlşeyi kafaya takmayacaksın ve yapman gereken şey
düzgün bir işe gir ve çalışmaya başla kendini ıspatla o gezmeye mi çıkıyor sende çık gezmeye
akşam eve gelmiyor mu sende gelme baksın bakayım nasılmış paranı kazan ayaklarını üstünde dur kendine bak güzel güzel giyin .
kimi kaybettiğini anlayıp değerini bilir belki
kısasa kısas yapacaksın böyle ağlar karsısında küçük düşersen arkanda ailen yok diye seni daha çok yıpratır
ve kocana bişey olmaz sana olur aklını kullan.

Sorun ne bilmiyorum ama 21 yaşında evlenmek artık çok çok erken.

Burada kadınların neler söylediği de hikaye senin için. Çünkü şu an sorun olmasaydı ve mutlu olsaydın o koca karıların dediklerini hatırlamıyor olman bile olasıydı.

o seni önemsemiyor
sende onu önemseme
biraz sık dişini
o gece 2 de mi geldi kapı sesini duyunca yataga koş uyumuş numarası yap
arama sorma muhattap bile olma
o senin peşine düşer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…