- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi antepLydLn
-
maddi olarak eşinize bağımlı değilsiniz galiba ?aslaa.. diyorum ya benim gidecek yuzum yok cunku ben istesim ve israr ettim evlenmek icin ki gitsemde destek felan cikmazlar ..
suan calismiyorum onun annesi babasi bana daha cok destek cikiyor. hem maddi olarak iyi olsamda napabilirimki?maddi olarak eşinize bağımlı değilsiniz galiba ?
Kendi ayaklarnızın üzerinde duruyorsunuz değil mi
ben calistiqim zamanda ayniydi ama takmazsa hic takmiyo tinlamiyo bile beni kac kere konustum once hak veriyo iki qun sonra yine ayniyiz uc gun iyi bes gun kotuyuz anlayacaginizCok erken evlenmissiniz, o daha ben az hayatımı yasayım havasında, toy; sen de evinden kurtulmak istemissin. Bence ikiniz de sorumluluk alacak zamanda degilsiniz. Önce işe gir, sonra karsına al konus, baska yol yok ya da bosanacaksın.
Sosyal durumunuzu bilemiyorum tabi ama çalışıp kendi paranızı kazansanız ayrılma durumunda bir dayanak olur size Eşinizin aile büyüklerinden destekçiniz var mısuan calismiyorum onun annesi babasi bana daha cok destek cikiyor. hem maddi olarak iyi olsamda napabilirimki?
hmm anladım Allah yardımcınız olsununiversite mezynuyum ama cok acele ettim cunku annemle sorunlarim vardi ki hala da var hic anlasamayiz. o yuzden hemen evlenmek istedim. ama anamin evine kurban olaydim dustum bi cukura cikamiyorum
gebertir bu adam vallao evli değilmişiniz gibi davranıyor sende öyle davra. iş bul ve arkadaşlarınla takıl gez toz
Sorun ne bilmiyorum ama 21 yaşında evlenmek artık çok çok erken.Konuyu nasil acicm blmiyrm ... 21 yasindaym ve henuz 4 aylik evliym. ama bu 4ay bana kac yil qibi qeldi bi bilseniz... Hani buyukler hep der ya evlilikte ne varmis aptal isi evlnsende kesin calis koca eline bakma oku fln filan iste o zmnlar viz qeliyo ya aslinda hpsi hakliyms!!
esimle 6 sene konstm ama onu hc taniyamamism .. lutfn derlesn bnmle cnku buna ihtyacm var:-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?