- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Eki Görüntüle 672824 işte bu doğtaş antik meşe yatak odası hayalimde uzun zamandır.benim eşya konusunda zaafıma parmak basmışsın gazelim.topiğin hayırlı olsun.13 yıllıklar ama çok kötü oldular taşınmaktan resimlerde pek belli olmuyor ama.herneyse yatak odama beyaz pufidik şagimi olur post gibi mi olur halılar alırdım.ben zebra perdeleri pek sevmedim nedense ama bu takımı alsam english homeda incecik uçuş uçuş tüller varya onlardan yapardım bembeyaz ama ...ben countryde sevmiyorum ..o koca güllülerden babaannelerimiz basma deseni derdi ve elbise etek yapardı beni hiç çekmiyor.Eki Görüntüle 672825 böylede bir aydınlatmayla yatak odasını bitirdim.salona gelince o arkası yastıklı gaffur pijamalrı gibi koltuklarımdan gıcık kapıyorumzaten gelenlerde hiç rahat edemiyor.Eki Görüntüle 672826 böyle bir koltuk takımı alırdım rengi ve modeli tam benlik hastayım bu takıma efendim yemek odamın ren tıonunu bir ton açtırırdımmEki Görüntüle 672827 bu renge boyattırırdım (ki eninde sonunda yapıcam bunu)uygun iki adet halı koltuğun bir tık koyusundan fon perde yapardım (salonun tülleri yeni ) ondan sonracıma mutfağa cam masa asla almazdım köşe takımı alırdım . bunların hepsini değilse bile bir kısmını gerçekleştircem inşallah.Eki Görüntüle 672828 hayalimdeki köşe takımı da bu .benim hayallerim gerçekçi biraz hem kullanışlı hem estetik olmalı benim alacağım eşya ...
Hemen aklıma gelen; bu kadar aksesuar almazdım..
Gümüş mü moda ya da hoşuma gidiyor,hoopp tüm salon aksesuarları gümüş
Varaklı şeyler mi hoşuma gitmeye başladı hadi hoop komple varak sarı..
Aman şu biblo pek bi güzelmiş canıımm,benim olmalı
Bu saydıklarımın hepsi konsolda bekliyor artık.. Tabak çanaktan ziyade dolap içlerinde hep aksesuarlar var benim..
En son ahşaba taktım.. Tüm aksesuarlarım ahşap.. Ama onlara bayılıyorumTahta filler,tabaklar,şamdanlar,kül tablaları,çerçeveler,ayna çerçeveleri,abajurlar........Bayılıyorum onlara
Diğer eşyalarımdan memnunum aslında.. Sade ve şıklar..Yani çok moda değiller dolayısıyla modaları geçmiyor..:86:
aynen anlattığınız gibi oldu benimde,çoğunu aceleden mecbur kaldığım için vede tecrübesizlikten aldım ,salonum yatak odam çocuk odam mutfak dolapları fayanslar herşeyi kendimiz gittik almaya ama hep uygun olsun dedik sonuç...hiç birini beğenmiyorum eşim eşyalar yeni diye değiştirmiyor taksit yapmayı hiç sevmez şimdi yenilerde beyaz köşem masa aldı,konsol aldık yine karışan oldu ünite alıcaktım konsol aldırdılar salona uymadı çıldırıcam ev eşya dolsun istemiyorumda ama şimdi oturma odama ünite almam gerekiyor kafaya taktım bir kere konsol fazlalık olcak şimdi içi dolu ama,şimdi olsa yemek odası takımı alırdım tülüne varana kadar ,yatak odam ceviz rengi ben kahve sevmem mecbur kalmıştım başka seçenek yoktu şimdi olsa beyaz yatak odası,çocuk odasınıda yaptırdık pembe onunda arkası çıkıyor,bana kalsa yeni bir ev yeni eşyalar lazım bana sabır sabır benim isteklerimin çoğu hayal olarak kalacak öyle gözüküyor sevgiler......
oooo harika konu olmuş gazelcim bu başlığa herkesin yazacağı bişeyler vardır muhakkak..
ben mesela evlenirken aynen dediğin gib yaşım küçüktü ama hakkaten küşük 17.5 e hal böyle olunca tecrübesiz oluyo insan ne nasıl ne renk alınmalı nasıl kullanışlı olur nerden alınır bilmiyorsun annemler desen bizim burda karışmaz pek kız evi adettendir alışverie oğlan eviyle gidilir e sağolsun onlar da hiç yardım etmediler yıktılar eşimle üzerimize herşeyi bir de tek kuruş maddi destek olmadılar paraya bütçeye göre aldık herşeyimizi babam sağolsun yatak odamı bulaşık makinemi aldı onun dışında bi oturma gurubu ki 10 yıl öncenin en adi ucuz takımına 1000 lira vererek almıştık öyle doğtaş falan yoktu kayseriye ankaraya gidip masraf yapacak durum da olmayınca ne aldıysak idarelik aldık yani...öyle yemek takımı falan alınmadı halılar desen bu naylon katkılı en ucuz olandan aldık almaz olaydık ömrümü yedi kıl toplar yapışır falan falan...yatak odamı babam en beğendiğini al parası önemli değil dedi oğlan evinin yapmadığını yaptı valla allah razı olsun ama o zamanlar evlenenler bilir eskitme mobilyalar vardı sadece başka yoktu o da koyu koyu renkler e mecbur onlardan aldık çok pişmandım aslında aldığıma ama şimdilerde iyiki onu almışım diyorum çünkü en azından çiziği bozuğu tamir edilip bi de boyandı mı yeni gibi oluyo resmen ve malum benim cauntry aşıma da çok uygun bi hale geliyo o zaman iple çekiyorum boyanacağı zamana bembeyaz olsunlar istiyorum..
salonumu 7 yıl sonra döşedim o zamanın modası neyse ona göre ama çok kaliteli mobilyalarım kahve krem oturma kısmı kahve ve kolları krem deri olması acayip kullanışlı çünkü oturulan kısım koyu olduğundan leke belli etmiyo kollar da malum çok kirlendiğinden hele çocuklu olunca oralar da deri ve üstelik krem deri toz belli etmiyo..arkası yastıklı aldığıma çok memnunum çünkü inanılmaz rahat..iki koltuğu da 3lü olması ve yatak olabilmesi çok güzel..yemek odam da toz belli etmeyen bir renk armut rengi sanırım o da çok kullanışlı...
mutfağımın ve koridorumun yerlerinin fayans olmasından çok pişmandım onları parke yapptırdım tavsiye ederim çok rahat temizlik açısından ve sıcaklık bakımından..
kapılarımın koyu kahve olmasından çok pişmandım onları da beyaza boyadım ohh ferah derah oldu yine tavsiye ederim
evime aldığım saggy halılardan çooooooooooooooooook pişmanım şimdi olsa 1 kuruş vermem o halılara..markaları kaşmir ve saray simli saggy aman uzak durun..
çamaşır makinem ve bulaşık makinem bosch çok memnunum ..ankastre setim mekappa iananılmaz memnunum tavsiye ederim..buzdolabım sharp harika geniş ve sessiz çook memnunum..
çok uzattım biliyorum ama bu son mikrodalgam vazgeçilmezim mutfağıma da dikey perde almıştım çok pişmanım en kısa zamanda çift sistem stor sarmaşık desenli olandan almak istiyorum tavsiye ederim zebra aman aman karartıyo evi..
tv ünitesi iyi hoşda konumlandırmak zor kiracı için her evin salon şekli farklı hemde çok yer kaplıyor eskinin bir duvarı kaplayan vitrinleri vardı 80 li yıllarda onların modernize edilmiş hali bana göreEki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129 Eki Görüntüle 673129
ne kadar güzel bi konsolmuş bu bayıldım valla.
benim eşyadan yana bi sıkıntım yok şükür her şeyi istediğim gibi aldım, e insan 29 yaşında evlenince tabiri cazise dana kadarken evlenince zevkleri de oturmuş oluyorama benim de evin tadilatından kaynaklı sıkıntım var en başta banyom banyomu sevemedim sevemedim arkadaşlar 7 aydır şu evdeyim diyorum ki biraz ısınsam bari gidiyorum bir şeyler alıyorum güzel gözüksün gözüme diye yok olmuyor :/ yepyeni de banyo kırdırsam değiştirsem yazık diyorum öyle elim kolum bağlandı.
bu evin tadilatı yapılırken ben istanbul'da değildim istediğim gibi müdahale edemedim, boyayı seçtim yerdeki fayansları, laminantları seçtim bir de mutfağı ben seçtim banyo çok aceleye geldi. tamam mutfak da çok istediğim gibi değil ama seviyorum mutfağımı. bir de maddi olarak o dönemde mutfak için ayrılacak 4-5 bin gibi bir para yoktu açıkçası. ama o banyo ah o banyo diyor ve susuyorum
ben biliyorum az çok evinin tadilatında yaşananları banyoyu eşin seçmişti galiba dimi mor gibi bir renkti seramikler ve sen aynen benim gibi cauntry seviyorsun en iyi anlayanlardanım seni benim de banyon evde en sevmediğim kısım çünkü ben de evimizi yaptırırken bilmemenin cahilliğinin yanında bir de koskoca evi baştan yaptırınca son ince işlere haliyle para kalmıyo aslında en çok para yiyen kısım iç ince işler ben de o zamanın modası ve maddi imkanla ancak kahve krem bir seramik yaptırmıştım seçeneğim de sınırlıydı hala ısınamıyorum banyoma ne alsam ne eklesem de olmuyo..ama benimki 7 yılını dolduruyo biraz daha zaman geçsin istediğim gibi bi banyo yaptırmak istiyorum ben de ...bakalım ben ne ren nasıl banyo yaptırırım bilmiyorum ama kahve krem olmayacağı kesin aydınlık açık renk aksesuarla renklenen bir banyo hayalim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?