Hayalinizdeki Ev

sevdalxixm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
166
0
96
46
İstanbul
KIZLAR HAYALINIZDEKI EVIN NASIL OLMASINI İSTERDINIZ...BENIM KI DUBLEKS ONUNDE KOCAMAN BI HAVUZU OLAN VILLA İSTERDIM..VEYA BI ORMANIN İÇİNDE ETRAFI YEMYESIL AĞAÇLARLA CEVRILI ONUNDE YEMYEŞİL SAKIN BI GÖL OLAN EVIN ETRAFINDSA RENGARENK KUÇUK CICEKLER OLAN OLAN KUÇUÇUK BI KULUBUDE OLSUN İSTERDIM...COK ZIT OLDU AMA..BUNLARDAN HANGISI OLURDA OLSUN COK MUTLU OLURDUM:1hug:

benimde dublex evim olsun çok isterdim
içinde merdiven olsun bana yeter
huzur mutluluk olsunda ama yanında da merdivenli ev olsun

daha öncede belirtmiştim . bilmem ne paşa zamanından kalma eski bir konağı restore ettirip kullanmak...mümkünse çanakkale boğazına nazır...geniş bahçeli ve bahçesinde yıllanmış kocaman ağaçlar olsun...içinde büyük bir kütüphanesi ve mutlaka şöminesi olsun..

vallahi ben şuan kirada ouruyorum en büyük hayalim bir evim olması bana yetecek kadar bir evim olsun başka bişe istemem

ne tesadüff...

bendee dublex evimm olsunn isterdimm... Yaa ormanınn içindee yeşlliklerlee dolu ya da

şehrin ısıkları altında yuksekte bir rezidans..

ama gercekleşebilecek en guzel hayalimm eski yunanlılardan falan kalmaa tarihi evin birini restore ettirip kullanmakk..

4+1 olsun mümkünse.sengözlerimebaksanab
Her odası güneş görsün, büyük bir salonu ve mutfağı olsun.
Bahçe içindeki evlere bayılıyorum. Büyük olmasada bir bahçesi olsun.
Domatesimi biberimi kendi ellerimle yetiştireyim.
Hayal işte olurmu bilinmez ya...
:çok üzgünüm:

Ben dublex istemezdim evimi şahsen.
Henüz doğmamış çocuğumun merdivenlerden düşmesi riskine girmek istemem.:roflol:
Geniiiş ve yemyeşil çimenlerin ortasında tek katlı büyük bir ev isterdim.
Büyük bir salonu ve mutfağı olmalı.
Banyosu da geniş ve jakuzili olicek...
Yatak odasına bağlantılı bir giyinme odası olmalı şöööle büyükçe.
Bahçesinde bir oyun parkı olmalı, salıncağı, kaydırağı...
Yüzme havuzu da olsa fena olmaz ama havuzun çevresini korunaklı hale getirmem lazım..
Eeee ne olur ne olmaz çocuğuma zarar gelmesin demi ama... :icecream:

arkadaşların çoğu dubleks ev istemiş.babamın evi dublex.
bekarlığımda o evin temizliğinden
öyle çektimki küçük ama oturulabilir evlerden hoşlanıyorum.şu an
oturduğum ev depreme dayanıklı en üst kat ve anneme yakın.
hayalimdeki evdeyim yaniii............

Biraz düşündüm de ben hayalimdeki evde yaşıyorum galiba..:asigim:
Sokağımız çok güzel,yasemin,limon ve ıhlamur kokar hep,sakin. Hemen alt sokak barlar sokağı acayip hareketli ve gürültülü. :dance:
Alışveriş merkezleri,mağazalar çok yakın,istediğim herşey elimin altında. Hiç bir şey almasam bile caddeye çıkıp ayakkabı bakmak bile beni çok mutlu ediyor.Annem ve kardeşlerim çok yakın. İstediğim anda bir sigara içimi bahanesiyle bile gül yüzlerini görebiliyorum.:1hug:
Canım o anda ne isterse hemen o ortama uyabiliyorum.:içelim:
Evimiz çok çok büyük değil ama bize yetiyor,tam istediğim gibi.Hem bekarlığmdan tokum büyük eve,annemin evi çok büyüktür.Hem temizliği de zor olur,en azından yardımcı kadın sağolsun haftada 1 günle halediyor her işimi.Benim için daha çok pratiklik ve rahatlık önemli çok fazla lüks düşkünü değilimdir.:1rolleyes:

ben çiftiğim olsun isterimm.. yemyeşil kırların içinde büyük bir malikane -.. havuzlu felan.. triblex olsun olmuşkennn.:dilcikar:

Hayalimdeki eve yakın bir evde oturuyorum.:asigim:
istediğim evin salonu bahçe katında yere kadar camlı ve mutfağı büyük öyle büyük ki koltuk falan koyup orada zaman geçirebiliceğim rahat ferah olmalı.

hepınız cok guzel evler arıf etmışşsınız arkadaşlar..ama lalenın ev barlaar sokağının yanındaymış..cok eğlencelı olmalı..tabıkı gece hayatı sevenler için..ya bende cok istıyorum..yemyesıl golun kenarında kuçuçuk bı kulube ormanın içinde ağaçlar cıcekler arasında..ama benımkı bıraz fantastık...imkansız yanı:smiley-cool:

kesinlikle bi çiftlik ewi isterdim.2 katlı.heryeri ahşap olmasını isterdim.banyom bile ahşap olsun yani çok güzel duruo gerçkten.ee çiftlik ewi olduğu için haliyle bahçesi war.bi tane köpek olsun içinde.tatlı sevimli bişey.havuz olmazsa olmazım zaten.arasıra kocişimi aşk havuzuna atarımm :) böcek vb. hayvanlar uzak dursun evimden çok korkarımm çnkü .hee bide panjurları olsunn hep aklımda o şekilde bi hayal var.bahçede salıncağıda unutmiyimmm

Evimi istediğim yerde istediğim şekilde tutup,istediğim şekilde döşeyenlerdenim:1rolleyes:
ama istanbula eğitim için gittiğimde geçen hafta,boğazda tur attığımızda ordaki evleri görünce içim bir hoş oldu..
boğaza doğruuuu,adımını attığında denize ayağın değecekmiş gibi yakınlıkta olan,bahçesinde kocaman bungalovdan masaları ve sandalyeleri olan,fsm köprüsünün dibinde bir yalı isterdim ben..
Ama tamda boğazda olacak.başka bir yerde değil..şutarafagitti

çok geniş bi bahçenin içinde salonu ve mutfağı çok büyük, 2 yatak odalı ve harika bi kamelyası olan bi ev istiyorum.arka bahçeyi tamamen organik meyve ve sebze yetiştirmek için hazırlardım.önde mutlaka bi havuzu olmalı.ama hepsinden önce sağlıkla olsun

geniş bir bahcenin içinde triplex bir evim olsun isterdim.
birinci katında geniş bir salon. mutfak, oturma odası ve lavabo. tabi geniş bir balkonu osun. misafir geldiği zaman sadece bu katı görsün.
ikinci katında yatak odası. cocuk odası, misafir için yatak odası. wc, banyo.
üçüncü katında geniş bir teras. mutfak, lavabo ve küçük bir odası olsun
bahcesinde meyve agacları. güller, leylaklar, zambaklar, menekseler olsun. kamelyanın altında kahvaltımı ederken cocuklarımda salıncakta kaydırakta oynasın isterdim. insallah.
öyle havuzda mavuzda gözüm yok. ben alcakgönüllü bir insanımdır. olanıyla yetinmesini bilirim.
:roflol::roflol::icecream:

benimki de dubleks olsun mümkünse:)
havuz olursa güzel olur. evin terasında falan otururuz geceleri,düşününce çok güzel geldi ya..ev diil bütün olarak hayalim:)

suan annemlerin evi duplex. hiç tavsiye etmem. hem temizligi çok zor, hemde in çik in çik harap olduk. indir çikar hele misafir gelince, çocuklar merdivenlerden inecegiz kosacagiz diye sohbet kotu olur. ha bu arada merdivenler salonun dibinde, belki o yuzdendir. bilemiyorum.
biz suanda daire bakiyoruz...soyle sakin bir yerde, 3 odali, genis mutfakli olsun, salon, odalar, hep gunes gorsunler, balkon olsun muhakkak. oyle ariyoruz. insallah buluruz....

Eşimle hayalimizdeki ev tripleks Amerikan tipi ,çelik konstriksiyonlu,500 metrekare civarı ,4-5 odalı,teraslı,havuzlu,garajlı bir ev..Ağaçlar ve çiçekler olmalı bahçesinde...Ve diğer evlere çok yakın olmamalı..:asigimipdipe evlerden hoşlanmıyorumgamyoncuiremsu
Hayal etmesi bile güzelmiş beee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…