Hayalinizdeki Ev

500 m2 evi nabıcaksın bee :mymeka:
Futbol takımı kurmaya mı niyetlendin yoksam :roflol:

çiftlik evim olsun
ama öyle büyük bir ev değil
fazla tadilat istemeyen küçük sıcak bir ev
bahçesinde bütün meyve ağaçlarım olsun
sebze ekeceğim yerimde olsun
evimin yanından mümkünse bir dere geçsin
akan su sesiyle ruhum dinlensin sabah su sesi kuş cıvıltıları olsun
ahhhh ahhhhh az kaldı inşallah olacak

Ben kalender meşrebim,
3+1,180 metrekare,Banyosu ve mutfağı yepyeni ve fonksiyonel,
Tercihen ebeveyn banyolu,
Salon ve odalar ahşap parke,ıslak zeminler fayans..
Pencereler plastik doğrama,kapılar amerikan..
Pencere görünümü ahşap plastik,
Karanlık odası olmayan,her odası güneş gören bu sebeple panjuru da olan,(otomatik panjur)
Kombili..
Çok nezih bir semtin çok nezih bir sitesinde,kapısı güvenlikli(habersiz gelen misafir fobim var da) yeşillikler içinde..
Apartman kapısında yasemin ağacı olan ve ılık yaz akşamları miss gibi kokan,
Ve fiyatı kesemize uygun arakatlardan güzel ferah ve sıfır bir apartman dairesi..
Ayrıca,gerdanında da bir ben mutlaka olsun...:icecream:

bende olursa dublex isterim yatak odasının tavanı camdan olsun baktığımda gökyüzünü görebileyim pencereler boydan cam olsunn içi ferah olsun bide fazla esya olmadan yayıntısız yürüdümmü bişeyler takılmasın ayağıma kapı yerinede boncuk perdelerden olsun ve normal kapı genişliğinde olsun ama olmassada cok geniş kocaman salonu mutfağı banyosu olan bi ev hayal ediyorum bide en üst kat falan

Son düzenleme:
bnde bahçe içinde guzel 3+1 bıevım olsun ıstrim herodası guneş alsın buyk bı balkonu olsun ve guzel bı arabmız olsun vde bahcemde guzel bı kopegım olmasnı ısterım evıme gelınce hertarfaı yapılı temiz guzel bahcesınde rengarenk cıcekler olsun ısterım cokmuşey ıstedımsengözlerimebaksanab ama hayal bu olurya olursa böle bı evım olsun tabıı enbuyuk hayalmde bı bebişimiz olsn ozamn hersye bdel ourdu işte evımız neşelnırdı :dance:

güzel sakin huzurlu bir ev iyi komsular olsun bu saydıklarınız icinde huzur ve iyi komsular olmadıktan sonra hepsi bos ğeliyor bana

güzel sakin huzurlu bir ev iyi komsular olsun bu saydıklarınız icinde huzur ve iyi komsular olmadıktan sonra hepsi bos ğeliyor bana

çalışan bayanların komşuluğa pek vakti kalmıyor kanımca ben dahil ..işten arta kalan zamanların % 99 u evde geçtiği için hayaller hep bina ve dekorlarla ilgili :lepi:

hayalimdeki ev mi ; çiftlik olabülü,triplex olabülü ,dublex olabülüüü ...sayısal baa çıksında orasını sona düşünürüz :roflol:

cam agaclari arasinda bir ev, balkona cikinca deniz görünsün
yesilin mavinin her tonu olsun, günesin batisini izleyebileyim,
evin büyüklügü cok önemli degil cevreme baktigim zaman bana huzur versin...
amma hayal kurdum beee...:1rolleyes:

Aman içinde bir kaç tane hizmetçi olsund a
yav
dubleks ev isteridm bekarken dublekste oturuyorum nefrettttttttttt ettim
bilmem başka seven var mi?
çok yoruyor beni
yada bir kaç da hizmetli olun ama kafama göre bşr yerde olsunç
bir de kaynanadan uzak olsun.
Bahçeisnde arabam olsun
ohhhhhhhhhhh
tabi içi huzur dolu olsun.ç.

ben şuan polonyada 2 kızım ve kocamla 40 metre kare evde yaşıyorummmm,burda 35 metre kareden başlıyor ,en büyük ev 90 metre kareee
türkiyedeyken 140 metre kare ev küçük geliyorduuuu bana al sana küçük ev işteeee

keske eski türk evlerini modernize etseler kaloriferli felan onlardanada kasaba yapsalr yeni evlilere verseler ne güzel olur benim hayalimdeki ev önce mutfagi büyük salonu büyükbahce icinde dubleks aksamlari esimle ve cocuklarimla oturacagim bir büyük masaa

köpeklerimin daha özgür ve mutlu olabiliceği büyük bahçesi olan bir ev..

şuan evimiz çok büyük merkezde her yönüyle istediğim gibi ama bahçesiz bir apartman dairesii..

buraya bahçe eklenirse de olabilir :)

Bodrumda küçük bembeyaz pencereleri masmavi küçük bi bahçesi olan bi ev ben bahçeye bişeyler ekiyorum falan
golden köpeğim bu kadar işte :)

Duvarları camla kaplı ormanın icinde göl kenarında bir ev..
kimsenın olmadıgı yeşilin ve kuş seslerının hakim oldugu..
ne kdr büyük oldugu önemli değil sadece bu olsa bile razyım.. en büyük hayalimde ,ilerde böyle bir yerde yaşamak..
dünyadayken imkansız biliyorum ama belki cennete layık görürse Allah orda sahip olurum eve.

Wisteria Lane, Fairview gibi bir sokakta, o evlerden birinde yaşamak isterdim. Gerçekte stüdyo bir alan. Ama Amerika da böyle sokaklar ve evler çok. Oralara gidip böyle standartta bir hayat kurmak da bizim için imkansız. Hastasıyım bu evlerin...
Memleketimde bir arazi satın alıp böyle bir ev inşa etmek nasip olur inşallah...

Son düzenleme:
amerikan mutfak...
geniş bir salon...
teras ve
bir de yatak o dası...

fazla odası olmasın, neredeyse hiç eşya olmasın, beyaz siyah ve mor renklerde olsun her şey, bir de bol bol büyük çiçeklerle dolu olmalı ve tabi kocaman bir kütüphane salonda.

ah İnşallah. olsun nolur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…