Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

Şahanesiniz vala kızlar tüm sayfalara bak bak doyamadım tebrik ederim vala emeğinize sağlık. Buaradada deli gaza getirdiniz beni

arkadaşlar 3sene de uzuyor saçlar benim öyle oldu.bu üç sene de 3 defa ara ara az az kestirdimki uzaması durmasın die.ve 10 gün önce belimde olan saçı omuzlarımda olmak üzere kestirdim.çünkü saçlarım doğuştan koyu kahve 3 sene önce önce kızıla sonra siyaha boyadım ve 3 senedir bir daha boyamadım.ancak saçların boyası omuz hizasına kadar aktı.şimdi sarıya geçicem...23.cü sayfada ki rosalindanın saçının modeli hayalim ve renk olarak ta dore sarısı..

benim saçlarım belimden biraz daha aşağıda ben bi 5 -6 cm daha istıtorum tamam .çok uzun saçta güzel olmuoto bnce

Ruslana Korshunova'nın saçları inanılmaz görünüyor bence en uzun halleri değil ama (tabi zevk meselesi) ben bayıldım valla acaba nasıl bukadar uzatılır ciddi merak ettim CADIARZU

evet canım ama benden tavsiye böyle kestirme
çünkü saçların azalıyor at kuyruğu yapınca incecik kalıyor
açık bırakınca da saçlarının uzun olduğunu hissedemiyorsun hafif olduğu için
sürekli bakım ister doğal haliyle açık bırakıp gezemezsin çabuk kırılır vs.

saçlarım maşallah gür bnm ama sanki böle hafif ince telli seyrek olursa daha hoş olur gibime geliyo yani aşırı değil ama hafif inceltmek isterim böle diken diken dursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…