senin tek isteğin ara makas ve uçları inceltmek canım bunu anladım
Bu çok hoşuma gitti
buda benim saçım bu gacınınki gibi olurmu ?
model olarak mı soruyorsun canım bence aradaki tek fark uzunluğu, perçeminiz falan gayet benziyor
o zmn napıoruz turp yapıoruz sinameki yapıoruz :d mayalı süt içiyoruz zencefil yapıruz uzuyo
cok güzel saclar gercekten.. paylasim icin tskler..
ama ben daha gür kabarik saclari seviyorum. benimde gür aslinda ama eskisi kadar degil, dogumdan sonra saclarimin 1/4 kaybettim diyebilirim..tek temellim dökülen saclarimin geri yerine gelmesi..
ben saclarımı uzattım uzattım nerdeyse belimdeydi ucları kırık diye kestirdim ardından canım sıkıldı kestirdim simdi omuzlarımdalar:lepi:
ya kızlar benim saçlarım hep uzundu ve gerçekten maşallah diyelim saçlarım çok kalitelidir:)ama 1 sene önce kestirdim ve pişmalık duyarım diyodum ve kestirdim hala kısa hiç pişman olmadım hani şu önler uzun arka katlı küt varya o modelden çok gitti yüzüme yüzüm yuvarlak ve yanaklıyım bu modelden sonra okadar kişi tanıyorumki kestiren :)ama en çok bana yakıştı:)
önceden hep derdimki bi kadın uzun saçlı olmalı ve topuklu ayakkabı giyebilmeli halaa aynı düşünüyorumn ama kısa saçda hep bakımlı duruyo bee banyodan çık şöyle bi elinle düzle tamam uzun saçlıyjen öyle değildi ya fön ya maşa ya köpük yada topla tepeden çık çook zor
aartık uzatırmıyım acaba okadar rahatım:)
ya kızlar benim saçlarım hep uzundu ve gerçekten maşallah diyelim saçlarım çok kalitelidir:)ama 1 sene önce kestirdim ve pişmalık duyarım diyodum ve kestirdim hala kısa hiç pişman olmadım hani şu önler uzun arka katlı küt varya o modelden çok gitti yüzüme yüzüm yuvarlak ve yanaklıyım bu modelden sonra okadar kişi tanıyorumki kestiren :)ama en çok bana yakıştı:)
önceden hep derdimki bi kadın uzun saçlı olmalı ve topuklu ayakkabı giyebilmeli halaa aynı düşünüyorumn ama kısa saçda hep bakımlı duruyo bee banyodan çık şöyle bi elinle düzle tamam uzun saçlıyjen öyle değildi ya fön ya maşa ya köpük yada topla tepeden çık çook zor
aartık uzatırmıyım acaba okadar rahatım:)
bob modeli diyorsun sanırım :) ben asla kısa kestirmem uzun saçtan hevesimi almadan zemuszemus bence uzun saç daha alımlı gösteriyor bir kadını ama erkek gibi kısacık saçı olup da güzel olan gördüm amaa bu her ne kadar böyle olsa daa uzun saç uzun saçç ! :lepi:
bob modeli diyorsun sanırım :) ben asla kısa kestirmem uzun saçtan hevesimi almadan zemuszemus bence uzun saç daha alımlı gösteriyor bir kadını ama erkek gibi kısacık saçı olup da güzel olan gördüm amaa bu her ne kadar böyle olsa daa uzun saç uzun saçç ! :lepi:
hee depresyondaydım sacımı renkten renge soktum kestirdimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?