Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

kaşlarını açsan daha iyi olmaz mıydı zemuszemus

canim benim kaslarimin ortasi dokuluyodu ondan onu boyatmak istemedim birde yag kullandim guçlensin diye bu seferde çok guçlendi iyice koyulasti ve her yerden kas çikmaya haliyle uzamayada basladi simdi boyatsam bu sefer surekli dipleri çikicak saçin dipleri çiksa sorun degilde kasin kotu oluyo birde yakinimizda iyi kas boyayan bi yer yok zaten saç rengimden de sklmistim sari yapmayida hiç dusunmuyodum zten o aralar :))))) olsa sari yapardim ama oda çok bakim istiyo ve deli yipratiyo :S

offf ne kdr sorunluyuz yaaa

offf ne kdr sorunluyuz yaaa

haklisin canim yaa hiç bitmiyor :S her zaman daha fazlasini istiyorum yani :))))) saçlarim uzun daha uzun olsun daha gur olsun kirpiklerim gayet uzun ve ama yok daha uzun ve gur olsun takma kirpik gibi dursun

haklisin canim yaa hiç bitmiyor :S her zaman daha fazlasini istiyorum yani :))))) saçlarim uzun daha uzun olsun daha gur olsun kirpiklerim gayet uzun ve ama yok daha uzun ve gur olsun takma kirpik gibi dursun

kadın olmak ne kdr zor kşke erkek olsaydım ne bu ya:d

:))))) bende yaaa ama yagli bakimimi azalttim :)))) saçlarim istedigim uzunlukta su an iyice uzatmanin bi manasi yok su anda eylul gibi kestirmeyi dusunuyorum saçlarimi :)))) belki renginide degistiririm :))))))))))

:))))) bende yaaa ama yagli bakimimi azalttim :)))) saçlarim istedigim uzunlukta su an iyice uzatmanin bi manasi yok su anda eylul gibi kestirmeyi dusunuyorum saçlarimi :)))) belki renginide degistiririm :))))))))))

kestirme kestirmee yapmaaaaaa

kestircem derken modelini yenilicem :)))) onlerini duzelttiririm :))) yoksa boyunu kisaltmicam nerdeyse hiç kirigim yok çunku :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…