Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

benimde kendi saçlarim uzun ve bakimli ben artik model begeniyorum ona gore uzatma islemlerime devam edicem :))))))))

onların heryerleri yapma :) ben şayet fkir olsuda diye bakıyorum saçları beğenmiyoruz ki boyutunu kesimini fln biz onları gerçek saçlarla yapçaz D:

evetttttt gerçekten uzun guzel ve bakimli saçlarimizla guzel modelleri uygulucaz
:))))

bunlar da guzelmis sari saçlara bayiliyorum ama ...

Eklentiler

• $2dmf329.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $sywe2v.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Tyra+Banks+Celebrates+Vogue+Italia+Tyra+Banks+gcLlkcVM0OFl.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59
ne guzel yaa bende sari saça bayilirim ama surekli ugras istiyo ondan siyaha boyattim kurtuldum :))))) ama herkes çok yakisti çok guzel oldu diyince boyle kaldi :)))))

doğalmıydı sennkini bn hiç boyatmayı düşünmüyorum herkes çok beğeniyo rengini fln :)bn sıkıldım ama yıpratmıycam onları ztn uğraşmaktan bi hal oldum

canim benim saçlarim açik kumraldi ama yazin guneste zirt pirt açiliyodu bende bigun çok sklmistim ve daha parlak bi renk istiyodum bi iki ton koyusna ve parlagina boyadim ama benim kaslarim koyu saçlarimda çok açik ondan olmuyo yani :S

bnmde kaşım kirpiğim koyu ne ilginç yaa :İD aslında ben açılsın istiyorum yarın üç gnlük tatile gidiyorum acaba açılırmı ki ?

canim kas malesef oyle açilmiyo ben antalya yasiyorum gunesin bagrinda ama saçlarim yazin sararirdi ama kaslar hala ayni :))) demin scarlet jhonsan in bi resmini gordum kaslarini boyatmis açik siyaha yani ole komur karasi gibi degil ne kadar beyaz tenli ve sarisin olursa olsun çok kotu durmus yaa :S

ben niyebuyuk boyutlu resim gosteremiyorum yaa:S

Eklentiler

• $2010 sac modelleri uzun ve dalgalı saçlar.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $mavi-siyah-sac-rengi.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $kimkardashian1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $lindsaylohanxz5.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…