Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

bencede yaaa o kadar abarti uzuna gerek yok bazilarina bel hizasinda olmasi bile çok uzun duruyo benim belimden 4-5 parmak yukarda olsun yeter aslinda oyleydide ama uçlarini kestirdim ben =) simdi biraz daha kisaldi katlari vardi onlar gitti boylece saçlarim daha çok ve uzun duruyor =)

bencede canim yaaa çok sanslisin benim orjinal saç rengide bunun 4 ton daha koyusu =)))

çok şanslısın o zaman çok güzel bir renk çünkü :)

senelerce renkten renge soktum mor a bile boyattım 2 sene önce sıkıldım komple siyah yaptım,hatta avatarımdaki resmimde üstlerim sarı altlarım siyah
sonra baktım saçlarım elimde kalıcak kısacık kestirdim kendi rengine döndü,
küçükken altın sarısıymış şimdi küllü sarı
bende başladım sarımsaklı şampuan ve sinameki kürüne,arada zeytinyağ ve yumurta da yapıorum.kulaklarımın altında lar çok gürler inşallah çabuk uzarlar :Saruboceq:

bende uzun saça bayılıyorum ancak çokda uzun popolara kadar ınen saçlardan hoşlanmıyorum belınde soyle haopuyorumnanaktanfıf dalgalı saclar süper oluyor

bana bu bile yeter :sm_confused::sm_confused: off

Eklentiler

• $images.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
ah ah sarıları görünce yaralarım depreşti :gitme:
sarı sewdasına saçlarımdan oldum....bi senedir bekliyorum yok kendine gelemedi hala en son çikolataya boyadım kapansın iyice diye...yok arkadaş saç rengiyle oynamak bi daha ..uzasınlar yeniden başka hiiiççç bişi istemiyorum...bıktım çıtçıtlardan postişlerden kaynaklardan uzmanı oldum artık...ki zaten eklediğimiz fotoların bir çoğunda ve ünlülerde fazlaca mevcut...ama uzun sağlıklı kendi saçım diyorsanız sildirmiceksiniz açmıcaksınız saçlarınızı benim gibi siyahtan dönmiceksiniz =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…