Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

mesaj işi kolay cnm forumda gezerken beğendiğim çoğu şeye yorum yapıyordum 1 haftada oldu 100 msj :)
Off benim sçlarım hiç uzamıcak galiba yaa seninkiler ne kadar şimdi

mesaj işi kolay cnm forumda gezerken beğendiğim çoğu şeye yorum yapıyordum 1 haftada oldu 100 msj :)
Off benim sçlarım hiç uzamıcak galiba yaa seninkiler ne kadar şimdi

önden bakınca kısa gbi çnkü kahkül var ve yanlar yüz hizamda.. arkadan koltuk altımın baya aşşasında.. yani belimle arasında 1 karış fln var.. 10 cm istiyorm sadece 10 cm uzasın nolurr yaa :S turplu su yapıyorum 2 günde 1.. daha 1 hafta oldu ama inşallah uzatcak ümitliyim :) ilbahara kadar uzar diye dşünüyorum :) zemuszemus

seninki uzunmuş ya benimki omuzlarımd a

benim saçlarım çok kez boyandığı için pek uzamıyor sanırm.. ama şimdi dipte 1 cmlik kendi saçım çıkmış durumda.. keşke haftada 1 cm uzasada 2 ayda istediğim saça kavuşsam ya biz kızlar ne kadar problemliyiz saçımızı uzatmaya çalışıyoruz tüylerimizden kurtulmaya çalışıyorz

off aynen ya büyük çelişki :uhm:
Ama saç dipleirmden küçük küçük saçlar çıktığını fark ettim bugü çok mutluym:dance:

off aynen ya büyük çelişki :uhm:
Ama saç dipleirmden küçük küçük saçlar çıktığını fark ettim bugü çok mutluym:dance:

benimde saçlarım boyalı olduğu için hemen görüorm uzayınca dip boyamın çıkması beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam çünkü kendi saç rengim çıkınca çok istediğim bi saç var gerekirse en meşhur pahalı salonlara gidip aynı renkten yaptrcm

canım resim koyabilsem süper olur amaa anlatayım.. açık küllü ve koyu küllü kumral karışımı sanırım ve aralarında uçlara dogru platin sarısı röfle ince ince :) ama röfleyi üstlerden sevmiyorm altlardan olck :) bi uzasında..

sinamkiyi yapıyorum bi aydır 1-2 defada yapıp bırakıcam uzamamyı farkediyorum ama ara verince daha çok belli olur diye umuyorum inşallah
bi 5cm uzunluk yeter bana

benim saçım bu uzunlıkta ama işte bundan bi 5 cm daha istiyorum
bu renkte çok güzel ama cesaret edemem kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $ll.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
inşallah bi de ben saçımın önünü perçem gbi bişey kesmiştim ama fazla kesmişim kaydirigubbakcemile3
asıl o uzasın istiyorum şimdi elmacık kemiğimde çeneme gelse o bana yeticek

hiç kestirmmicen saçı başka türlü uzamıyo bn bunu anladım 1 yıldır hiç kestirmedim öyle uzadı bnm bu kadar
bi de 1 aydır sinemaki zeytinyağı çok iyi oldu

bende 1 yıldır gtmiyorum ne kadar ucundan desende bi 5 cm kesiyolar o yüzden kaç defa güzelim saçlarımdan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…