zeytinyağını dene istersen herkez memnun ondn
benim saçlarımda çok kırık vardı hatta uçları böyle yanık yanık çatallaşmışdı herkez uçlarından kestir diyodu çok sinir oluyodum inat ettim 2 aydır bakım işleriyle uğraşıyorum
ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ZEYTİNYAĞI gerçekten çok faydalı bn 2 aydır her hafta yapıyorum şimdi maşallahı var saçımın
Zeytinyagını nasıl kullanıyorsun zahmet olmassa biraz anlatabilir misin[/QUOTEA
canım şimdi cezvede ısıtıyorum biraz saçımın uzunluğuna göre miktarını ayarlıyorum sonra da saç diplerinden başlıyorum uçlarına doğru masaj yaparak 5 dakika falan sürüyorum uçları biraz fazla yapıyorum sonra streç filmler olur ya yada poşet onlarla sarıyorum 2-3-4 saat bekletiyorum en az 2 saat yıkarken bi kere şampuanlıyorum etkisi gitmesin diye
2 aydır yapıyorum ama her hafta hiç aksatmadım çok iyi geldi
Zeytinyagını nasıl kullanıyorsun zahmet olmassa biraz anlatabilir misin[/QUOTEA
canım şimdi cezvede ısıtıyorum biraz saçımın uzunluğuna göre miktarını ayarlıyorum sonra da saç diplerinden başlıyorum uçlarına doğru masaj yaparak 5 dakika falan sürüyorum uçları biraz fazla yapıyorum sonra streç filmler olur ya yada poşet onlarla sarıyorum 2-3-4 saat bekletiyorum en az 2 saat yıkarken bi kere şampuanlıyorum etkisi gitmesin diye
2 aydır yapıyorum ama her hafta hiç aksatmadım çok iyi geldi
Tsk ederim cvp verdigin icin.
Bi topikte okumuştum yagı cezvede ısıttıgında yag yanmış yag oluyormuş ve saça zarar veriyormuş. Yagı ısıya direkt temas etmeden ısıtmak gerekiyormuş benmari usulü gibi..
Ne kadar dogru bilemiyorum tabikide paylaşmak istedim.. Bide banada bi tanıdıgım zeytinyaglı bakım yapmamı önerdi. Zeytinyagının icine bir tane yumurta kır karıstırıp sacina yedir haftada bir uygula dedi.Cidden sacları cok gür ve saglıklı görünüyordu bende yapmayı düsünüyorum. Bakalım faydasini görecek miyim..Cevap verdigin icin tekrar tsk ederimopuyorumnanaktan
pek anlayamdım cnm mümkünse linkini ver bn bkıyım [/QUTE]
işte bu renk :) keşke bu boya gelsede yapsam bu rengi :) kaydirigubbakcemile3
Tsk ederim cvp verdigin icin.
Bi topikte okumuştum yagı cezvede ısıttıgında yag yanmış yag oluyormuş ve saça zarar veriyormuş. Yagı ısıya direkt temas etmeden ısıtmak gerekiyormuş benmari usulü gibi..
Ne kadar dogru bilemiyorum tabikide paylaşmak istedim.. Bide banada bi tanıdıgım zeytinyaglı bakım yapmamı önerdi. Zeytinyagının icine bir tane yumurta kır karıstırıp sacina yedir haftada bir uygula dedi.Cidden sacları cok gür ve saglıklı görünüyordu bende yapmayı düsünüyorum. Bakalım faydasini görecek miyim..Cevap verdigin icin tekrar tsk ederimopuyorumnanaktan
ısıtmak dediysem çok az aslında elini yakmıcak kadar bazen ısıtmadığımda oluyo bnm farketmiyo ama her hafta yapıyorum
yumurta olayını bn yapamıyorum ya belki de saça en faydalı şeylerden birii ama kokusuna mümkün değil dayanamıyorum bi kere yaptım bayılıyodumakannehir midem rahatsız kokusunu kaldıramıyorum haftada 3-4 kez yiyip faydalanıyorum bnde
pek anlayamdım cnm mümkünse linkini ver bn bkıyım [/QUTE]
işte bu renk :) keşke bu boya gelsede yapsam bu rengi :) kaydirigubbakcemile3
zevkler renkler tabi ama çok soluk kötü bi renk gbi geldi baana
zevkler renkler tabi ama çok soluk kötü bi renk gbi geldi baana
tabi canım insanın kendinn beğenmesi önemli bn koyu renklerden hoşalndığım için bana öyle gelmiştr umarım çabucak uzar ve istediğin renk elde edersn
ya ben sinameki yapıyrm içine bi tatlı kaşığı badem yağı koyuyorum onu ısıtmam gerekirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?