Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

bunlarda uzun sarı saç isteyen arkadaşlar için benden bir öneri bence çok hoşmuş sarı ne kadar tercihim olmasada :)

tuba güzelmiş hakkaten benim saçlar sondan 2. fotodaki uzunlukta ama dalga yapınca 1 deki gibi olsun yeter bana:))

uzun saç dediğin savurdun mu kendine baktıracak yaa:) tabii ki herkesin beğenisi farklı yönde ama, saç uzun olacaksa çok katlı olmamalı bence. yani sivri sivri güya bele kadar uzun ama bel kısmında sadece bir tutam kalan tüy gibi saçlar benim hiç hoşuma gitmiyor. ya da işte alt taraflara doğru ara makas atılıp inceltilmiş saçlar diyeyim, bunları sevmiyorum. bele yakın ve aynı boyda (hafif yuvarlak bir kesim olabilir) ve tercihen boyasız bakımlı saçlara bayılıyorum :)

benim saçlarım şu an belimde ve açıcı fln görmedi henüz dolayısıyla kırık fln yok pek..ama kimseye tavsiye etmiyorum bu kadar uzun saçı..

bir kere herkes dokunmak istiyor dokunayım derken çekiyorlar ve bir süre sonra kabus oluyor bu durum :S sonra yıkaması kurutması taraması ayrı bir dert..ve bu kadar uzadıktan sonra normalde değişikliği seven biriyseniz bile cesaret edemiyorsunuz, etseniz de sakın haa şeklinde tepkiler alıyorsunuz..son olarak daaa kuaförler para teklif ediyorlar satın almak için :S

uzun saçın en keyifli yanı plajda savurmak oluyor onun dışında sabır işi sabır...

Bence fazlası köylü kızı havası veriyor ve modernlikten uzaklaştırıyor görüşündeyim ama kimileri var ki çok güzel bakmış oluyorryada fönlü fln oluyor işlem görmüş oluyor uçlar kırık kırık durmuyor işte onları bende seviyorum ve beğeniyorum kendi saçlarımda belime yakın zaten ama dediğim gibi bakımlı olmalı ve popoyu örtmemeli.

inanın bana benim saçlarım daha uzun bunlardan yahu benim burda ne işim var saçımı koysam nazar değer eminim. değdi zatenn popoma değiyo benimki . ama isterseniz koyarım maşallah diceksiniz ama ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…