Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

bunlar fake bence diplerinde çok az saç
var ama uçlarından 10 kişiye yetecek kadar saç çıkar tokaların olduğu kısım belli ediyor herşeyi..
Canim onlarin saclari gercek. NR Buradan bak istersen daha uzunlari bile var.
Basak sen de koy saclarinin resmini canim merak ettik valla :107:

cnm o fotolar bile fazlasıyla içimi bulandırmaya yetti daha fazlasına gerek yok..
O kadar uzatmak bence de hos degil ama onlarin ki takinti gibi bisey heralde En güzeli söyle kalcana hafifce degen, uzun, saglikli saclar 100 mesajim olsun o zaman ben de koycam güzel resimler. Hele bir de kendi saclarim uzasin bol bol cekip koycam resimlerini

benim istediğim saçı tarif etmişsin cnm ama daha çok yolum var benim öyle saçlar için... belimdeki saçlarımı kırık aldırmaya gittiğim kuaför bel üstüme çıkardı çok az yolum kalmışken başa döndüm nerdeyse..

Cok tatli Ama saclarinin uclarini aldirsa daha iyi olur

ilk foto pek iç açıcı değil

ama 2. si güzel görünüyor...o kadar uzun saçlarım olacak mı bi gün acaba ben uzatıyorum kuaförler yok ediyor kestirmesem uzun ama uçları saçak gibi olan saçları sevmiyorum offf kısır döngü gibi yaa...:84:

Son düzenleme:
Yüzü güzel, uzun sac da yakismis Ikinci foto daha güzel bence de. Uzar canim neden uzamasin Kuaföre gitme, bakimini yap, arada uclarindan milim milim al makasla ozaman hem kisalmaz hem de saglikli bir sekilde uzar :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…