• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayaller Dualara Emanet

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Kızlar ben eski sevgilimden ayrılalı 3 ay oluyor ama bana kalırsa bu ilişki seneler önce bitmişti de sürünüyordu. Ayrıldıktan sonra mutsuz olmadım, boşlukta kalmadım. Unutmam atlatmam gereken hiçbir şey yok çok şükür. Aksine onsuz gerçek anlamda huzurlu ve mutluyum. Ve bi yandan şöyle bi düşünüyorum: beni anlayan, fikirlerimizin ve hayat görüşümüzün uyduğu, efendi biriyle saygılı seviyeli bir ilişki yaşamak isterdim. Çünkü ayrıldığım ilişki benim ilk ilişkimdi ve ondan böyle bir şey görmedim ve ben böyle bir ilişkinin, hiç yaşanılmayan aşkın hasretini çekiyorum sanırım. Belki diyeceksiniz ki daha 3 ay olmuş ayrılalı bi kendini topla, haklısınız. Ama dediğim gibi bu ilişki kafada biteli belki iki sene oluyor.

Her neyse.. Aslında bu bahsettiğim gibi biri de yok değil etrafımda. Var biri.. Ama kızlara karşı mesafeli tiplerden. Kızlarla konuşmayan biri değil kesinlikle, konuşur, medeni biri. Ama bir kızla aşırı samimiyete kaymaz. Ayrıca ulaşılması da çok zor biri. Mesajlara doğru düzgün cevap vermez, muhabbet kurmak çok zordur (hatta telefonla muhabbet imkansız). Hiçbir sosyal medya hesabı yok. Aynı okuldayız. Ben ona ilgi duyuyorum evet ama karşısına çıkıp da ben senden hoşlanıyorum diyecek cesaretim de yok. Ki olsa bile çocuk beni doğru düzgün tanımıyor bile neden olumlu baksın ki. Hani istediğim şey de sevgili olmak değil, birbirimizi tanıyalım istiyorum sadece, zaman gösterir gerisini. Bi şekilde dikkatini çekmek istiyorum sadece. Ne kadar uyumlu olduğumuzu fark etsin istiyorum. Ne yapsam ki..

Bir takım çabalara girsem mi, yoksa hiç bulaşmasam mı.

acele etmeyin, ilginizi belli edebilirsiniz.
Nasıl belli edebilirim? Ne yapmam nasıl yaklaşmam lazım?

Öyle bi büyütmüşsin ki gözünde adam sanki rahip, şimdi doğuvermiş kadar tertemiz falan..

Erkek sonuçta az ilgini belli et manisi yoksa gelir kasma bu kadar.
Hayır ben tertemiz falan demedim gözümde de büyütmedim sadece hoşlanıyorum. Biraz nasıl bi tip olduğunu anlattım ki nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum o açıdan. Bi de çocuk bana nefsine çok hakim olan biri gibi geliyor hani ben ilgimi belli etsem de sevgili olmamak için harama girmemek için falan uzak durur falan ne bileyim :D

İlginizi belli etmeyin zaten. Sorunlu biri gibi geldi bana.
Neden öyle düşündünüz?

Nasıl belli edebilirim? Ne yapmam nasıl yaklaşmam lazım?

Hayır ben tertemiz falan demedim gözümde de büyütmedim sadece hoşlanıyorum. Biraz nasıl bi tip olduğunu anlattım ki nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum o açıdan. Bi de çocuk bana nefsine çok hakim olan biri gibi geliyor hani ben ilgimi belli etsem de sevgili olmamak için harama girmemek için falan uzak durur falan ne bileyim :KK70:

Neden öyle düşündünüz?
Hislerim güçlüdür ve çok da eminim

Ne açıdan sorunlu biri olduğunu düşünüyorsunuz?
İlgimi belli etsem işe yarar mı peki benden hoşlanır mı bunu da hissedebilir misiniz :))
İlginizi belli etmeyin dedim zaten. Detaylı rapor verecek kapasitede değilim :)

Deneyin, görün sonuçta sizin hayatınız ve İçinizden geldiği gibi yaşamanız en doğrusu

İlginizi belli etmeyin dedim zaten. Detaylı rapor verecek kapasitede değilim :)

Deneyin, görün sonuçta sizin hayatınız ve İçinizden geldiği gibi yaşamanız en doğrusu
Aslında bana da biraz sorunlu biri gibi gelmedi desem yalan olur :D mesajlara cevap vermemesi falan ne bileyim. Bi yandan da hoşlanıyorum işte yaklaşmak istiyorum. Nasıl yapacağımı, bu çocuğa nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum işte..

Okuyoruz dediğinize göre 20'li yaşlarda olmalısınız.. sosyal medya kullanmıyor. Karsi cinsle mesafeli. Az konuşuyor. Nefsine çok hakim vs.... bu yaşta nedir bu ağır abi halleri ? Sorun var derim... ya da gönül bağı olan biri var...

Muhafazakar biri
Muhafazakar ya da ölçülü olmak başka birşeydir bana göre. Hatta dozu iyi ayarlandığında iyidur de. Ama bu kadar kopukluk da iyi değil.. yaşın gerekleri vaktinde yaşanmalı ölçüsü oranında. Sonrası büyük travma. Gerek yok uzak durun...

Muhafazakar ya da ölçülü olmak başka birşeydir bana göre. Hatta dozu iyi ayarlandığında iyidur de. Ama bu kadar kopukluk da iyi değil.. yaşın gerekleri vaktinde yaşanmalı ölçüsü oranında. Sonrası büyük travma. Gerek yok uzak durun...
Benim de bi instagram hesabım vardı çok vaktimi alıyor diye kapattım şimdi biri beni tarif etse benim de hiç sosyal medya hesabım yok şu an :D
Israrla sorunlu deyince bilemedim de şimdi..

Benim de bi instagram hesabım vardı çok vaktimi alıyor diye kapattım şimdi biri beni tarif etse benim de hiç sosyal medya hesabım yok şu an :KK70:
Israrla sorunlu deyince bilemedim de şimdi..
1 site haric sosyal medya bende kullanmıyorum. Ama gündemden haberdar olmak ve keyif aldigim konulari takip etmek icin kullaniyorum onu da. Kim nerede ne yemis ne yapmis kim kimi gozetliyor bakmak icin degil. Hele erkekte inst. Swarm Vs son derece itici geliyor üstelik bana... mevzu bu değil. Bu bir sorun da değil... hem belki takma isimle hesabı var. Bilemeyiz.
Hayatın içinde insanlardan o kadar uzak durması normal gelmedi bana bu yaşta..
Aynen böyle yaşayıp 45 ine gelen bir arkadaşım var ki tek arkadaşı benim diyebilirim. Mesleğinde çok başarılı... neler kaçırdığımı düşündükçe başımı duvarlara vurasım geliyor. Seni dinleseydim keşke diyor şu aralar hep... Ama geçmiş olsun artık...

1 site haric sosyal medya bende kullanmıyorum. Ama gündemden haberdar olmak ve keyif aldigim konulari takip etmek icin kullaniyorum onu da. Kim nerede ne yemis ne yapmis kim kimi gozetliyor bakmak icin degil. Hele erkekte inst. Swarm Vs son derece itici geliyor üstelik bana... mevzu bu değil. Bu bir sorun da değil... hem belki takma isimle hesabı var. Bilemeyiz.
Hayatın içinde insanlardan o kadar uzak durması normal gelmedi bana bu yaşta..
Aynen böyle yaşayıp 45 ine gelen bir arkadaşım var ki tek arkadaşı benim diyebilirim. Mesleğinde çok başarılı... neler kaçırdığımı düşündükçe başımı duvarlara vurasım geliyor. Seni dinleseydim keşke diyor şu aralar hep... Ama geçmiş olsun artık...
İnsanlardan uzak durmuyor kii?

Back
X