- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Kızlar ben eski sevgilimden ayrılalı 3 ay oluyor ama bana kalırsa bu ilişki seneler önce bitmişti de sürünüyordu. Ayrıldıktan sonra mutsuz olmadım, boşlukta kalmadım. Unutmam atlatmam gereken hiçbir şey yok çok şükür. Aksine onsuz gerçek anlamda huzurlu ve mutluyum. Ve bi yandan şöyle bi düşünüyorum: beni anlayan, fikirlerimizin ve hayat görüşümüzün uyduğu, efendi biriyle saygılı seviyeli bir ilişki yaşamak isterdim. Çünkü ayrıldığım ilişki benim ilk ilişkimdi ve ondan böyle bir şey görmedim ve ben böyle bir ilişkinin, hiç yaşanılmayan aşkın hasretini çekiyorum sanırım. Belki diyeceksiniz ki daha 3 ay olmuş ayrılalı bi kendini topla, haklısınız. Ama dediğim gibi bu ilişki kafada biteli belki iki sene oluyor.
Her neyse.. Aslında bu bahsettiğim gibi biri de yok değil etrafımda. Var biri.. Ama kızlara karşı mesafeli tiplerden. Kızlarla konuşmayan biri değil kesinlikle, konuşur, medeni biri. Ama bir kızla aşırı samimiyete kaymaz. Ayrıca ulaşılması da çok zor biri. Mesajlara doğru düzgün cevap vermez, muhabbet kurmak çok zordur (hatta telefonla muhabbet imkansız). Hiçbir sosyal medya hesabı yok. Aynı okuldayız. Ben ona ilgi duyuyorum evet ama karşısına çıkıp da ben senden hoşlanıyorum diyecek cesaretim de yok. Ki olsa bile çocuk beni doğru düzgün tanımıyor bile neden olumlu baksın ki. Hani istediğim şey de sevgili olmak değil, birbirimizi tanıyalım istiyorum sadece, zaman gösterir gerisini. Bi şekilde dikkatini çekmek istiyorum sadece. Ne kadar uyumlu olduğumuzu fark etsin istiyorum. Ne yapsam ki..
Bir takım çabalara girsem mi, yoksa hiç bulaşmasam mı.
Her neyse.. Aslında bu bahsettiğim gibi biri de yok değil etrafımda. Var biri.. Ama kızlara karşı mesafeli tiplerden. Kızlarla konuşmayan biri değil kesinlikle, konuşur, medeni biri. Ama bir kızla aşırı samimiyete kaymaz. Ayrıca ulaşılması da çok zor biri. Mesajlara doğru düzgün cevap vermez, muhabbet kurmak çok zordur (hatta telefonla muhabbet imkansız). Hiçbir sosyal medya hesabı yok. Aynı okuldayız. Ben ona ilgi duyuyorum evet ama karşısına çıkıp da ben senden hoşlanıyorum diyecek cesaretim de yok. Ki olsa bile çocuk beni doğru düzgün tanımıyor bile neden olumlu baksın ki. Hani istediğim şey de sevgili olmak değil, birbirimizi tanıyalım istiyorum sadece, zaman gösterir gerisini. Bi şekilde dikkatini çekmek istiyorum sadece. Ne kadar uyumlu olduğumuzu fark etsin istiyorum. Ne yapsam ki..
Bir takım çabalara girsem mi, yoksa hiç bulaşmasam mı.