- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
benimki sadece bir iç döküş...Hayatıma bakıyorum da üniveristeye başlarken yirmi yıl sonrasını görseydim yıkılırdım...yani istediği gibi olamayan kızını dışlayan bir baban olacak, seni gördükçe hakaret edecek deseler.ve sonra evleneceksin bir umut deyip, o adam çocuk benden olmayabilir diyecek, sana hakaret edecek, seni dövecek .sonra bir işin olacak...ama o işte de seni yeterince başarılı bulmayacaklar.yavrun kalp hastası olacak....
film gibi gözlerimin önünden geçti.nasıl bir hayat bu ya...yarın boğazımdaki şişlik için genel cerraha gidicem.bunladım kızlar.en çok da babamın beni dışlaması üzüyor beni.ama ben onu seviyorum.onun bir parçasıyım, burnu kanasa üzülürüm...
bugün oğlanı almaya babam gittim de, tribe girmiş kapıları vuruyor, anahtarım olduğu halde zile basmışım diye hakaret hakaret...
oysa keşke tutunacak alım olsaydı, güvenecek biri, ama yok.babama bile güvenmediikten sonra bir kız çocuğu kimse güvenir ki...
Allah sonumu hayretsin
film gibi gözlerimin önünden geçti.nasıl bir hayat bu ya...yarın boğazımdaki şişlik için genel cerraha gidicem.bunladım kızlar.en çok da babamın beni dışlaması üzüyor beni.ama ben onu seviyorum.onun bir parçasıyım, burnu kanasa üzülürüm...
bugün oğlanı almaya babam gittim de, tribe girmiş kapıları vuruyor, anahtarım olduğu halde zile basmışım diye hakaret hakaret...
oysa keşke tutunacak alım olsaydı, güvenecek biri, ama yok.babama bile güvenmediikten sonra bir kız çocuğu kimse güvenir ki...
Allah sonumu hayretsin