hayaller hayatlar

Ben nedense size bir türlü inanmıyorum,önceki konularınızı da okudum,bariz haklisiniz ama neden vu gitmemek?
Neden 2. Cocuk,neden hala koca siddetine katlaniyorsunuz,ben size degil o yavruya uzuluyorum..
İnanmamakta özgürsün.inanma o zaman.ne diyim ya

Burda herkes ailene olumsuz yorumlar yapabilirler fakat tüm konularını ve yorumlarını bildiğim için ailene çok üzülüyorum ne çektirdin o insanlara yıllarca arkanda koşturmuşlar arkanı topluyorlar halen ve utanmadan şikayet ediyorsun eşinle işinle ailenle kreşle uçan kuşla problemlisin bir kendine çeki duzen versen artık aileninde yakasından düşte rahatlasınlar artık
Babam koşturdu da peşimde.ben senin için burada değilim.torunum için burdayım diyor.sınra da başa kakıyo.

Ben nedense size bir türlü inanmıyorum,önceki konularınızı da okudum,bariz haklisiniz ama neden vu gitmemek?
Neden 2. Cocuk,neden hala koca siddetine katlaniyorsunuz,ben size degil o yavruya uzuluyorum..
2. Çocuk falan yok.bugün genel cerraha mı m hastayım ben.

Bakın bence ciddi bir psikolojik tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum.Diğer konularınızı okudum ciddi bir destek almanız gerek diye düşünüyorum .Allah yardımcınız olsun .NOT:Aşırı bencillik insanı hayattan kopartır.

Herseyi bosverelim de kadın boğazında kitle için cerrahi ye gitmiş bu kadar acımasız yorumlara pes dedim. 60 yaşında da olsak bazen küçük bir kız cocuguyuz. Belki o sizler kadar güçlü değil belki onun bin hata yapsa da şefkat ihtiyacı var. Umarım sağlıkla ilgili güzel haberler alırsınız. Ben buradan sizi anladım. Sadece sakin olun ve hersey guzel olur inşallah.

Herseyi bosverelim de kadın boğazında kitle için cerrahi ye gitmiş bu kadar acımasız yorumlara pes dedim. 60 yaşında da olsak bazen küçük bir kız cocuguyuz. Belki o sizler kadar güçlü değil belki onun bin hata yapsa da şefkat ihtiyacı var. Umarım sağlıkla ilgili güzel haberler alırsınız. Ben buradan sizi anladım. Sadece sakin olun ve hersey guzel olur inşallah.
Lenf bezlerim enfeksiyona bağlı olarak birsz büyümüş.kitle yokmuş.ultrason çekildi bugün boynumdab.allaha şükür

Tşk güzel yorunlarınız için

Back
X