Cok tesekkur ederim Auralia. Ben simdiye kadar herhangi bir Turk aile babasinin damadini istedigini gormedim. Mustakbel esinizde ciddi sorunlar yoksa; siddete egilim, madde bagimliligi, kendine yetemeyen bagimli tip vs olma gibi, geriye hallolamayacak sorun kalmiyor.
Bence sorun kendinize, birey misiniz, bu sorunun cevabini bulmak cok mesakkatli. Esiniz olmadan da ozunde yasamaktan keyif alan biri misiniz? Esinizi cok seveceksiniz ama hayatinizin merkezinde kendiniz olabilecek misiniz? Bunlar cok onemli sorular. Sonra, birazdan beni burada taslayacaklar damlar belki ama, cinsel/ten uyumunuz nasil? Beraber tatile gidin, siddetle tavsiye ederim. Yangindan mal kacirmiyorsunuz, medeni kanuna gore sonuclari/yaptirimlari olan bir sozlesmeye imza atiyorsunuz. Esiniz bir kurtarici degil, sadece siz kendi hikayenizi yazarken size eslik eden bir yol arkadasi. Ne yaparsaniz kendiniz icin yine buna devam edeceksiniz.
Bu sorulara verdiginiz cevaplara bagli olarak, kimseyi takmayin evlenin, hatta bu yaziyi bile s...r edip evlenin ya da evlenmeyin :)
Iyi olur her sey niyet guzel olduktan sonra, merak etmeyin :)