- 23 Mart 2023
- 148
- 28
- 18
- 30
- Konu Sahibi yudum zorunlu
-
Ben degildir diye dusunuyorum cunku ufak ufak leke seklinde geliyormus 1 ped doldurmayacak sekilde diye biliyorumBenimde adetten 4 gün önce leke şeklinde kan geldi başladı dedim sonra dün kanama yoğundu bugün yine leke gibi geldi bitti çok saçma oldu anlamadim ya ama yinede 2 3 ped falan gelmiştir bu yerleşme kanaması falan değildir dimi
Bu ay yine olmayacak diye ben de korkuyorumBu seferde olmadi
Siz de c life kullanıyordunuz etkisini gördünüz mü?Bu ay yine olmayacak diye ben de korkuyorumhiç size üzülmeyin demeyeceğim. Sizin yerinizde ben de olsam üzülürdüm… birgün bize de nasip olacak Allahın izniyle. Dua edin
Hormonlarım bozuktu benim. Clife sayesinde düzeldi.Siz de c life kullanıyordunuz etkisini gördünüz mü?
Ben c life tavsiye ederim klomen femare hatta gonalf bile denemiştim işe yaramadı devam etseniz gebelik olur.Hormonlarım bozuktu benim. Clife sayesinde düzeldi.
Düzelince de bir daha almadım. Devam etsem belki gebelik de olurdu ama klomene başlamıştım o ay. Bir de karışım kullanıp yüklenmeyeyim dedim vücuduma. Öyle de kaldı.
Hiçbir sorun yokken mi işe yaramadıBen c life tavsiye ederim klomen femare hatta gonalf bile denemiştim işe yaramadı devam etseniz gebelik olur.
pco var bende eşimde sorun yok sadece morfoloji %1 tek başına problem degilmiş ki clife ile 2 kere hamile kaldımHiçbir sorun yokken mi işe yaramadı
Eşinizde falan da mı yok
Yaaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedimpco var bende eşimde sorun yok sadece morfoloji %1 tek başına problem degilmiş ki clife ile 2 kere hamile kaldım
Amin cümlemize inşallahYaaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
İnşaAllah Rabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Adet 1 gün sürmezBu ay erken adet oldum 1 gun surdu bitigi gunden beri deyerlendirdim adete sayilmaz
İnşaAllah çok bekletmez RabbimAmin cümlemize inşallaheğer hormonlarınız düzeldiyse gebelik şansınızda artmıştır zaten sayfada konuya çok değiniyor tam işe yaramaya başladığı zaman bırakmak hata diye. Ekim de erken doğum yaptım ara verip tekrar macuna devam etmeye başladım bekliyorum bakalım.
1 gun olunca ne oluyorAdet 1 gün sürmez
Kanamanın adet olabilmesi için en az 3 en fazla 10 gün olması gerekir
3 günden az kanamalar adet değildir
10 günden fazla süren kanamalar bir problem olduğunu gösterir
Yanlis anlamayin bunu bilmesigim icin soruyorum1 gun olunca ne oluyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim tezınden temizinden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu sitede size çok denk geliyorum anne olmayı olabilmeyi hak eden kadınlardansınız inşallah en kısa zamanda da hamile olarak görürümİnşaAllah çok bekletmez Rabbim
Ben bu ay femara kullandım
Bilmşyorum olur mu olmaz mı beklemedeyim
Olmazsa belki Clife ile devam ederim artık
Kusura bakmayın sizin konunuz da başka arkadaşa yorum yaparak görmzden gelmiş gbi oldum bir gün adet olmuşsunuz normal adet yoğunluğundamıydı acaba ve testte çok hafif çizgiyi gördum belki üstüne görme durumu olmuştur1 gun olunca ne oluyor
Ara kanama gibi düşünün, bu da normal birşey değil yaniYanlis anlamayin bunu bilmesigim icin soruyorum
Sikinti yok burasi bizim hem dertlesme hemde bildiklerimizi paylasim alani oyuzden uzulmeyin 1 gun oldum ertesi gunu hep pecteye geldi sonra bir aranda kesildiKusura bakmayın sizin konunuz da başka arkadaşa yorum yaparak görmzden gelmiş gbi oldum bir gün adet olmuşsunuz normal adet yoğunluğundamıydı acaba ve testte çok hafif çizgiyi gördum belki üstüne görme durumu olmuştur
Sira yok hic bir doktorda hergun ariyorum ama yok randevusuz kAbulde etmiyorlarAra kanama gibi düşünün, bu da normal birşey değil yani
Az olursa da anormal fazla olursa da anormal hiç olmazsa da anormal
Doktora gitseniz?
Yerlesme kanamasidir insallah ilkide boyle oldu kimyasal dedi doktor deyerlerim dustu 187Sikinti yok burasi bizim hem dertlesme hemde bildiklerimizi paylasim alani oyuzden uzulmeyin 1 gun oldum ertesi gunu hep pecteye geldi sonra bir aranda kesildi
Üzüldüm şimdi İnşaallah biran önce gidebilirsinizSira yok hic bir doktorda hergun ariyorum ama yok randevusuz kAbulde etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?