Hayaller iste

Ben degildir diye dusunuyorum cunku ufak ufak leke seklinde geliyormus 1 ped doldurmayacak sekilde diye biliyorum

Siz de c life kullanıyordunuz etkisini gördünüz mü?
Hormonlarım bozuktu benim. Clife sayesinde düzeldi.
Düzelince de bir daha almadım. Devam etsem belki gebelik de olurdu ama klomene başlamıştım o ay. Bir de karışım kullanıp yüklenmeyeyim dedim vücuduma. Öyle de kaldı.

Ben c life tavsiye ederim klomen femare hatta gonalf bile denemiştim işe yaramadı devam etseniz gebelik olur.

Yaaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
İnşaAllah Rabbim herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Amin cümlemize inşallah eğer hormonlarınız düzeldiyse gebelik şansınızda artmıştır zaten sayfada konuya çok değiniyor tam işe yaramaya başladığı zaman bırakmak hata diye. Ekim de erken doğum yaptım ara verip tekrar macuna devam etmeye başladım bekliyorum bakalım.

İnşaAllah çok bekletmez Rabbim
Ben bu ay femara kullandım
Bilmşyorum olur mu olmaz mı beklemedeyim
Olmazsa belki Clife ile devam ederim artık

İnşaAllah çok bekletmez Rabbim
Ben bu ay femara kullandım
Bilmşyorum olur mu olmaz mı beklemedeyim
Olmazsa belki Clife ile devam ederim artık
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim tezınden temizinden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu sitede size çok denk geliyorum anne olmayı olabilmeyi hak eden kadınlardansınız inşallah en kısa zamanda da hamile olarak görürüm

Sikinti yok burasi bizim hem dertlesme hemde bildiklerimizi paylasim alani oyuzden uzulmeyin 1 gun oldum ertesi gunu hep pecteye geldi sonra bir aranda kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…