- 23 Mart 2023
- 148
- 28
- 18
- 30
- Konu Sahibi yudum zorunlu
-
Is yapmiyorum evde oturmaktan baska ilac zaten sevmiyorum ama dun folik asit aldim onu kullansami diye dusunuyorumÜzüldüm şimdi İnşaallah biran önce gidebilirsiniz
Siz her ihtimale karşı iş güç yapmayın ilaç almayın doktor görene kadar isterseniz
EÜzüldüm şimdi İnşaallah biran önce gidebilirsiniz
Siz her ihtimale karşı iş güç yapmayın ilaç almayın doktor görene kadar isterseniz
Onun zararı olmaz faydası olurIs yapmiyorum evde oturmaktan baska ilac zaten sevmiyorum ama dun folik asit aldim onu kullansami diye dusunuyorum
Tabikide sira bula bilirsem gidicemOnun zararı olmaz faydası olur
Doktora gidince bize de bilgi verir misiniz
Bu en son attigimi yeni yaltim dunku yanlisti emin olmak icon iki tane aldimCanım silik çizgi var valla bende görüyorum
Yaaaaİnşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim tezınden temizinden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu sitede size çok denk geliyorum anne olmayı olabilmeyi hak eden kadınlardansınız inşallah en kısa zamanda da hamile olarak görürüm
İnşallah, Rabbim bu sabrımızı en güzel şekilde mükâfatlandırsınYaaaaçoookk teşekkür ederim nasıl mutlu oldum
hepimiz hakediyoruz şüphem yok ama Rabbim daha iyisini hakettiğimiz için bekletiyor
Bekledikçe güzelleşiyor diye umuyorumsiz de bana gğzel haberinizi verin en kısa sürede inşaAllah
Silik çizgi varBu seferde olmadi
Orda silik cizgi var ama gormuyor musun cok yeniBu seferde olmadi
Kimyasaldan sonra kacinci denemenizNe bileyim ilki kimyasal oldu bu sefer olur hayaliyle rabbim biran once nasip etsin insallah isteyen herkese
IlkKimyasaldan sonra kacinci denemeniz
Ilkini yanlis yaptim bugun tekrar aldim boyle cikti ondadami gozukuyor ben bakan korumdeSilik çizgi var
Ben konu başlığında olan fotoğraf için dedim diğerini göremedim maalesef atmamışsınız sanırımIlkini yanlis yaptim bugun tekrar aldim boyle cikti ondadami gozukuyor ben bakan korumde
Benim de gecen ay kimyasal olmustu bu ay denedim tedavisiz hem de yumurtalarim buyumus insallah ben de pozitif alirim
Ben konu başlığında olan fotoğraf için dedim diğerini göremedim maalesef atmamışsınız sanırım
Ben pozitif almadim malesef insallah siz alirsinizBenim de gecen ay kimyasal olmustu bu ay denedim tedavisiz hem de yumurtalarim buyumus insallah ben de pozitif alirim
Ama testin pozitif tatlim silik cizgili tes senin degil miBen pozitif almadim malesef insallah siz alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?