- Konu Sahibi nazlikiz22
kızlar benim 5 senelıik bir birlikteliğim vardı geçen gün ayrıldık. Bana yalnız kalmak ıstedıgını daha yapıcak hayallerı oldugunu soyledı onun hayalı bı karavan alıp ıstedgı yerde hıc bısey dusunmeden gezmek yasamak tek basına. Ama benide seviyor biliyorum senı sevıyorum ama hayalımı gerceklestırmeden ıstesemde mutlu olamayız dıyo hep aklım orda kalıcak bılıyorum mutsuz olucaz dıyo. Ne dicemi bilemiyoum ailesi bu yaz nısan yapmak ıstemıs fakat hazır olmadıgını soyledı bana bı taraftan hak verıyorum daha okulu bıtmedı ne işi var ne kenarda birikmişi ve one surdugu en onemlı sey hayalı senı bırakmak ıstemıyorum ama mecburum dıyo daha ne kadar bekleyebılrısınkı benı dıyo aılen sormıcakmı sana dıyo kendı aılesı bıraz tutucu bı aıle uzerıne gelmısler heralde bıraz oda baskıyı sevmıyo. Geçen gün buluştuk beraber ağladık kollarımda ağladı resmen senı sevıyorum ama mecburuz dıyo mecbur degılız dıyorum bıseyler soyluyorum bı fıkır uretıyorum kapattı kendını ıyıce benı bıle duymuyor artık. Bi hayalı ıcın benden vazgecmesı gerekmıyo ben ona hayalınden vazgec demıyorum hakkımda yok boyle bıseye ama benı hem sevıp hemde severken ayrılmamızı kaldıramıyorum. Nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar yardım edın.